nitubaga 15.07.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Dzień dobry.... przyszłam zobaczyć czy wszyscy zdrowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.07.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Jest z Ikei i jest naprawdę duże:) A z tą konserwacją fajkami toś mi przywaliła! Nie przywaliłam, nie przywaliłam.. sama szukam pretekstu zeby nie rzucać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.07.2010 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Dzień dobry.... przyszłam zobaczyć czy wszyscy zdrowi Cześć Nitusia!!! U nas wszyscy w doskonałej formie A u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.07.2010 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Nie przywaliłam, nie przywaliłam.. sama szukam pretekstu zeby nie rzucać ;) Eeee nie ma co się tak sadyścić nad sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.07.2010 02:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 :cry:Przez te upały spać nie mogę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.07.2010 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 A ja przez kota, bo dzisiaj mam wolne i mogłabym pospać... Poza tym u nas jest ciepło, ale pochmurno - może popada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.07.2010 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 A u nas jest duszno i nie ma czym oddychać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.07.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Niom, u nas też. Ale ja w nocy przynajmniej spałam, po wielkim wietrzeniu domu zrobiło się całkiem znośnie... szczęście, że wykupiłam bilet na nocny pociąg, nie w każdym IC bywa klima... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.07.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Doberek Rasiulko:) Kiedy się wybierasz na urlop? Ja ruszam jutro ale właśnie sprawdziłam pogodę i nie jestem zadowolona:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.07.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 czesć Dziewczynki. Magi cudownego urlopu i wspaniałej pogody życzę, takiej akurat w sam raz! Rasiu, u nas też duszno i parno. Wszystkie okna wyotwierane dzien i noc, ale nawet przeciągi jakieś takie niemrawe. Trzeba by w końcu kupić tą rekuperację, bo przyjdzie zwariować.Musimy się jakoś w końcu umówić na przyszły tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.07.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Jest z Ikei i jest naprawdę duże:) A z tą konserwacją fajkami toś mi przywaliła! to papierosy konserwuja?? .....hmmm....ide sie uczyc palic....podobno na nauke nigdy nie za pozno:D:D ......a u nas zimno, ulewy...nic z pieknego slonka nie zostalo co bylo tutaj jeszcze 2 tygdonie temu ...zapowaidaja na dzisiaj w porywach 19 stopni...w nocy lalo jak z cebra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.07.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 uwielbiam do Ciebie wpadac, bo tutaj same madrosci np ze papierosy konserwuja moj maz mial pomysla do wielkiej miski wsadzil lod w sypialni na noc ale nic nie pomoglo dalej 29 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.07.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 u nas w czesci dziennej 27 stopni, a w sypialniach 25, ale i tak tragedia jest.Wszystko przez brak rolet w oknach.Na poddaszu jest jeszcze cieplej, dla nas szczęście, ze sypialni tam nie mamy, ale i okien mało otwieranych to nie ma jak przeciągów robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.07.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 czesć Dziewczynki. Magi cudownego urlopu i wspaniałej pogody życzę, takiej akurat w sam raz! Nie dziękuję Prawie cały sierpień nie będę miała dziewczynek. Będę bardziej mobilna. Trzeba by o jakimś spotkanku pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 16.07.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Jeśli nadal chcesz budować "domki" dla nietoperków to tutaj przepis" http://www.oton.sylaba.pl/skrzynki.html a tutaj gotowe i tanie budki: http://allegro.pl/item1109800884_budka_skrzynka_legowa_budki_legowe_dla_nietoperzy.html PS. Mój mąż też przerabiał ten temat i baaardzo chce mieć swoje nietoperze przy nowym domku. Nie ma nic lepszego na komary niż te małe obżartuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.07.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 U nas też duszno. Nie ma czym oddychać, ale ja spałam i pociłam się jak szczurek, chora jestem jak diabli ... , miałam ponad 40*C gorączki. Więc było mi wszystko jedno.... Rasia jak rozmnożysz te nietoperki to ja też chcę mieć swoje, bo oszalejemy z tymi komarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 16.07.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Witam Wszystkich ! Pochwalę się że byłam dziś u Rasi, a wcześniej Rasia u mnie na budowie! Było super! Mam nad czym myśleć! Dzięki Rasia! No a dom Rasi... kawał nowoczesnej, oswojonej chałupy, rewelacja! Jeszce raz pozdrawiam cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Czesc, czesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.07.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 (edytowane) Magi - leżenia brzuszkiem do góry, wycieczek, zwiedzania i każdym kawałkiem wypoczywania:) Myszko, musimy się spotkać koniecznie i obgadać wszystko, reku też Mayu, na naukę nigdy nie jest za późno, ale tego akurat nie polecam... Aniu, no pogratulować Dejwowi pomysłowości! Ja też marzę o klimatyzacji... Arniczko, strasznie jest chorować w lato! Zdrówka, dużo zdrówka życzę!!! Misiakulko, macie piękny, ogromny dom i bardzo miło było dzisiaj Was poznać Mam nadzieję, że teraz leżycie i... myślicie... Małgoś, cześć, cześć! I jeszcze raz gratuluję!!! Atika, witaj ! Nietoperki są cudowne same w sobie... a jeśli jeszcze na dodatek takie pożyteczne, to jak tu nie mieć swojego... Edytowane 17 Lipca 2010 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.07.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 oj Rasiu, złapałam dzisiaj mandat, znowu droga do Ciebie wydłużyła się o połowę, bo teraz przez miesiąc znowu będe jeżdzic jak muł po tym traumatycznym przeżyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts