Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czesć Dziewczynki.

Magi cudownego urlopu i wspaniałej pogody życzę, takiej akurat w sam raz!

Rasiu, u nas też duszno i parno. Wszystkie okna wyotwierane dzien i noc, ale nawet przeciągi jakieś takie niemrawe. Trzeba by w końcu kupić tą rekuperację, bo przyjdzie zwariować.Musimy się jakoś w końcu umówić na przyszły tydzień

Jest z Ikei i jest naprawdę duże:)

A z tą konserwacją fajkami toś mi przywaliła!:D

to papierosy konserwuja??:jawdrop:

.....hmmm....ide sie uczyc palic....podobno na nauke nigdy nie za pozno:D:D

......a u nas zimno, ulewy...nic z pieknego slonka nie zostalo co bylo tutaj jeszcze 2 tygdonie temu ...zapowaidaja na dzisiaj w porywach 19 stopni...w nocy lalo jak z cebra...:rolleyes:

Jeśli nadal chcesz budować "domki" dla nietoperków to tutaj przepis"

http://www.oton.sylaba.pl/skrzynki.html

a tutaj gotowe i tanie budki: http://allegro.pl/item1109800884_budka_skrzynka_legowa_budki_legowe_dla_nietoperzy.html

PS. Mój mąż też przerabiał ten temat i baaardzo chce mieć swoje nietoperze przy nowym domku. Nie ma nic lepszego na komary niż te małe obżartuchy ;)

U nas też duszno. Nie ma czym oddychać, ale ja spałam i pociłam się jak szczurek, chora jestem jak diabli ... , miałam ponad 40*C gorączki. Więc było mi wszystko jedno....

Rasia jak rozmnożysz te nietoperki to ja też chcę mieć swoje, bo oszalejemy z tymi komarami.

Magi - leżenia brzuszkiem do góry, wycieczek, zwiedzania i każdym kawałkiem wypoczywania:)

Myszko, musimy się spotkać koniecznie i obgadać wszystko, reku też :)

Mayu, na naukę nigdy nie jest za późno, ale tego akurat nie polecam... ;)

Aniu, no pogratulować Dejwowi pomysłowości! Ja też marzę o klimatyzacji...:cool:

Arniczko, strasznie jest chorować w lato!:eek: Zdrówka, dużo zdrówka życzę!!!:)

Misiakulko, macie piękny, ogromny dom i bardzo miło było dzisiaj Was poznać:D Mam nadzieję, że teraz leżycie i... myślicie...;)

Małgoś, cześć, cześć! I jeszcze raz gratuluję!!! :cool:

Atika, witaj ! Nietoperki są cudowne same w sobie... a jeśli jeszcze na dodatek takie pożyteczne, to jak tu nie mieć swojego...;)

Edytowane przez rasia