nitubaga 07.08.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 mam dziś wolne od prac ciężkich i siedze i klikam... i wyklikałam to wszystko o czym tu mówicie i też mi się podoba.... a pan stolarz to i mnie by się zaniedługo przydał... Kiedy jakaś zlotka? bym pomacała to i tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.08.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Dzięki Szurku. A to bylina jest? tak Rasiu, tak perovskia to tez bylina suchopiaskolubna. Jest piękna na zywo, jeszcze piękniejsza niz na zdjęciu, zwłaszcza z daleka w przeciwieństwie do lawendy, którą wolę podziwiać z bliska. Z tej perovskii to duze, rozlożyste chaszcze wyrastają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.08.2010 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 tak Rasiu, tak perovskia to tez bylina suchopiaskolubna. Jest piękna na zywo, jeszcze piękniejsza niz na zdjęciu, zwłaszcza z daleka w przeciwieństwie do lawendy, którą wolę podziwiać z bliska. Z tej perovskii to duze, rozlożyste chaszcze wyrastają Myszko mów szybciutko, gdzie to się kupuje!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.08.2010 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 mam dziś wolne od prac ciężkich i siedze i klikam... i wyklikałam to wszystko o czym tu mówicie i też mi się podoba.... a pan stolarz to i mnie by się zaniedługo przydał... Kiedy jakaś zlotka? bym pomacała to i tamto Nituś!!! Królowo!!! Całkiem dobry pomysł z tym zlotem!!! Szykujcie się na wrzesień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.08.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 nooo i to rozumiem już dawno żeśmy się zmawiały i całe lato już prawie zleciało i nic... we wrześniu jak mi minie szok szkolny będe gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.08.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Myszko mów szybciutko, gdzie to się kupuje!?? Ja widziałam tu: http://www.sadzonkikwiaty.pl/?site=produkt&id_prod=463 ale u nich nic chyba jeszcze nie zamawiałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.08.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Rasiu,jak twórczo wpływa na ciebie wino i widok z tarasu - zacznij pisać !!!!!! a garderoba jest super !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.08.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Hej, garderoba boska..ale te włosy lepsiejsze, mimo ze nie proste a moze właśnie dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majuta 07.08.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Witaj, Nie wiem czy pamietasz, ale kiedyś tam miałas swój udział "niesprzedaniu" działki przy lesie. I napisałaś mi wtedy o tym drinku w cieniu lasu kiedy innym będzie lał się żar z nieba ... I przychodzi teraz własnie "niezadługo" i na mnie czas, aby swój korzonek (jak sie ładnie wyraziłas) tez juz zapuścic. Tylko w zyciu bym sie po sobie nie spodziewala, że zapalam taka miłościa do nowoczesnego projektu, a dokladnie do Nowoczesnego wlasnie z Mg projekt: i ze tez bede miala takie okno jak Ty, i wyspe tez "se" zrobie, i nawet schody proste .... A zaczynalam swoje poszukiwania projektu od typowych "dworków", a teraz posiekać sie dam za swoja przyszla stodółke. Ale nie o tym chcialam ... chcialam ci napisac, ze masz racje z tym wieczornym winkiem i świerszczami ... oj masz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 07.08.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Nie ma to jak działka w lesie. Szukając działki miałam różne pomysły, a teraz wiem, ze to jest TO . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 07.08.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Garderoba wydaje się być mega ogromna. super się prezentuje. w ktorym miejscu ona stoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.08.2010 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Ja widziałam tu: http://www.sadzonkikwiaty.pl/?site=produkt&id_prod=463 ale u nich nic chyba jeszcze nie zamawiałam... Dzięki Szurku! Fajne tam roślinki mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 07.08.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 rasia czy ty sie już pakujesz ...??? ...hmm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.08.2010 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Witaj, Nie wiem czy pamietasz, ale kiedyś tam miałas swój udział "niesprzedaniu" działki przy lesie. I napisałaś mi wtedy o tym drinku w cieniu lasu kiedy innym będzie lał się żar z nieba ... I przychodzi teraz własnie "niezadługo" i na mnie czas, aby swój korzonek (jak sie ładnie wyraziłas) tez juz zapuścic. Tylko w zyciu bym sie po sobie nie spodziewala, że zapalam taka miłościa do nowoczesnego projektu, a dokladnie do Nowoczesnego wlasnie z Mg projekt: i ze tez bede miala takie okno jak Ty, i wyspe tez "se" zrobie, i nawet schody proste .... A zaczynalam swoje poszukiwania projektu od typowych "dworków", a teraz posiekać sie dam za swoja przyszla stodółke. Ale nie o tym chcialam ... chcialam ci napisac, ze masz racje z tym wieczornym winkiem i świerszczami ... oj masz ... Majuta!!! Kope lat! Super! Super! Super!!! Po trzykroć super! Że zostaliście w lesie... że budujecie Nowoczesnego... i że już się dasz za swoją stodółkę posiekać, bo własna pierś czasem potrzebna będzie, oj będzie w obronie własnych marzeń, pragnień, potrzeb i świerszczącego winka... Pozdrawiam cieplutko z tarasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.08.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 rasia czy ty sie już pakujesz ...??? ...hmm:) No ciooo Ty??? Jutro rano myk, myk i wiśta wio!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.08.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Garderoba wydaje się być mega ogromna. super się prezentuje. w ktorym miejscu ona stoi? No właśnie takie mam wrażenie, że ogromna... i na razie dlatego nic do niech nie wkładam... trochę się pozachłystuję jej wielkością, zanim się dziwnie skurczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Rasia, obiecalas, ze do mnie wpadniesz we wrzesniu i jak nie dotrzymasz slowa toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo... Zgadnij co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 07.08.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 jak piszcze do owej garderoby ...wzorem z wiadomej reklamy ...to tak sobie dumnie myśle (chociaz to twoja garderoba ...) że piszczałki z tv biedne były bo takich kamyczków nie miały ...rasia nie wiem czy już sie nad nimi roztkliwiałam ale do garderoby wejść nie moge bo sie na nie zapatrzam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.08.2010 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 jak piszcze do owej garderoby ...wzorem z wiadomej reklamy ...to tak sobie dumnie myśle (chociaz to twoja garderoba ...) że piszczałki z tv biedne były bo takich kamyczków nie miały ...rasia nie wiem czy już sie nad nimi roztkliwiałam ale do garderoby wejść nie moge bo sie na nie zapatrzam ... Konstancjo! Słońce Ty moje w nocy ciemnej! Kamyczki Tobie dedykuję i za każdym razem wchodząc do garderoby będę miała ten pisk w uszach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.08.2010 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Rasia, obiecalas, ze do mnie wpadniesz we wrzesniu i jak nie dotrzymasz slowa toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo... Zgadnij co. Obiecałam? serio, serio? Toooooooooooooooooooooooooooooooooo... będę kombinować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts