Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

mam dziś wolne od prac ciężkich i siedze i klikam... i wyklikałam to wszystko o czym tu mówicie i też mi się podoba.... a pan stolarz to i mnie by się zaniedługo przydał... :)

Kiedy jakaś zlotka? bym pomacała to i tamto :)

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak Rasiu, tak perovskia to tez bylina suchopiaskolubna. Jest piękna na zywo, jeszcze piękniejsza niz na zdjęciu, zwłaszcza z daleka w przeciwieństwie do lawendy, którą wolę podziwiać z bliska. Z tej perovskii to duze, rozlożyste chaszcze wyrastają

Myszko mów szybciutko, gdzie to się kupuje!??:D

mam dziś wolne od prac ciężkich i siedze i klikam... i wyklikałam to wszystko o czym tu mówicie i też mi się podoba.... a pan stolarz to i mnie by się zaniedługo przydał... :)

Kiedy jakaś zlotka? bym pomacała to i tamto :)

Nituś!!! Królowo!!! Całkiem dobry pomysł z tym zlotem!!! Szykujcie się na wrzesień! :D

Witaj,

Nie wiem czy pamietasz, ale kiedyś tam miałas swój udział "niesprzedaniu" działki przy lesie. I napisałaś mi wtedy o tym drinku w cieniu lasu kiedy innym będzie lał się żar z nieba ... I przychodzi teraz własnie "niezadługo" i na mnie czas, aby swój korzonek (jak sie ładnie wyraziłas) tez juz zapuścic. Tylko w zyciu bym sie po sobie nie spodziewala, że zapalam taka miłościa do nowoczesnego projektu, a dokladnie do Nowoczesnego wlasnie z Mg projekt: i ze tez bede miala takie okno jak Ty, i wyspe tez "se" zrobie, i nawet schody proste .... A zaczynalam swoje poszukiwania projektu od typowych "dworków", a teraz posiekać sie dam za swoja przyszla stodółke.

Ale nie o tym chcialam ... chcialam ci napisac, ze masz racje z tym wieczornym winkiem i świerszczami ... oj masz ...

Witaj,

Nie wiem czy pamietasz, ale kiedyś tam miałas swój udział "niesprzedaniu" działki przy lesie. I napisałaś mi wtedy o tym drinku w cieniu lasu kiedy innym będzie lał się żar z nieba ... I przychodzi teraz własnie "niezadługo" i na mnie czas, aby swój korzonek (jak sie ładnie wyraziłas) tez juz zapuścic. Tylko w zyciu bym sie po sobie nie spodziewala, że zapalam taka miłościa do nowoczesnego projektu, a dokladnie do Nowoczesnego wlasnie z Mg projekt: i ze tez bede miala takie okno jak Ty, i wyspe tez "se" zrobie, i nawet schody proste .... A zaczynalam swoje poszukiwania projektu od typowych "dworków", a teraz posiekać sie dam za swoja przyszla stodółke.

Ale nie o tym chcialam ... chcialam ci napisac, ze masz racje z tym wieczornym winkiem i świerszczami ... oj masz ...

Majuta!!! :D Kope lat!;) Super! Super! Super!!! Po trzykroć super! Że zostaliście w lesie... że budujecie Nowoczesnego... i że już się dasz za swoją stodółkę posiekać, bo własna pierś czasem potrzebna będzie, oj będzie w obronie własnych marzeń, pragnień, potrzeb i świerszczącego winka...;) :D

Pozdrawiam cieplutko z tarasu...:cool:

Garderoba wydaje się być mega ogromna.

super się prezentuje. w ktorym miejscu ona stoi?

No właśnie takie mam wrażenie, że ogromna... i na razie dlatego nic do niech nie wkładam... trochę się pozachłystuję jej wielkością, zanim się dziwnie skurczy...;) :)

jak piszcze do owej garderoby ...wzorem z wiadomej reklamy ...to tak sobie dumnie myśle (chociaz to twoja garderoba ...) że piszczałki z tv biedne były bo takich kamyczków nie miały ...rasia nie wiem czy już sie nad nimi roztkliwiałam ale do garderoby wejść nie moge bo sie na nie zapatrzam ...:)

jak piszcze do owej garderoby ...wzorem z wiadomej reklamy ...to tak sobie dumnie myśle (chociaz to twoja garderoba ...) że piszczałki z tv biedne były bo takich kamyczków nie miały ...rasia nie wiem czy już sie nad nimi roztkliwiałam ale do garderoby wejść nie moge bo sie na nie zapatrzam ...:)

Konstancjo! Słońce Ty moje w nocy ciemnej! :D Kamyczki Tobie dedykuję i za każdym razem wchodząc do garderoby będę miała ten pisk w uszach... ;) :D

Rasia, obiecalas, ze do mnie wpadniesz we wrzesniu i jak nie dotrzymasz slowa toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo... Zgadnij co. :rolleyes:

Obiecałam? serio, serio? Toooooooooooooooooooooooooooooooooo... będę kombinować...;)