Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Myszko, bo Młody to już dorosły facet przecież... :( i pora żeby swoimi ścieżkami zaczął chodzić... a Młoda... cóż rzec... ja chwilowo mam przesyt jej nastoletnich humorków...:rolleyes:

Małgoś, ja Cię bardzo proszę... nie kracz... ;)

Pasiku, prom rewelacja!:) Spędziłam 4 godziny na leżaku na górnym pokładzie, zwanym słonecznym nie bez przesady... spiekłam się na raczka...:oops:

Wiecie co... byłam wczoraj na czymś co się zwało Międzynarodową Wystawą Szkółkarską, czy czymś takim...:rolleyes: i znowu zachorowałam na ... ogród. Już nie reku czy ogrodzenie jest dla mnie ważne, ale choć kawałek ogródka... buuuuuuuuuuu... wszystko przez te trzy tygodnie tak totalnie zarosło mi chwastami, że niektóre roślinki po prostu znikły... :( Nie mam już ogrodu... mam pogrom...:evil:

Rasia ja ilekroć zaplaczę się do sklepu z roslinami to jestem chora...;)Mój ogród wyglada jak pobojowisko po ostatniej wizycie kopary, rosliny zaniedbane, na odległość nie da się o niego zadbać więc go sobie odpusciliśmy ale od wiosny mam w planach wziąść się za niego - co z tego wyjdzie - zobaczymy bo ja nigdy nie miałam ogrodu:bash:. Mam co prawda miłego pana ogrodnika, który trochę nam pomoże ale... ;)

Ty Miałas juz cudny ogród, co się stało, że w nim taki pogrom?

Rasia ja ilekroć zaplaczę się do sklepu z roslinami to jestem chora...;)Mój ogród wyglada jak pobojowisko po ostatniej wizycie kopary, rosliny zaniedbane, na odległość nie da się o niego zadbać więc go sobie odpusciliśmy ale od wiosny mam w planach wziąść się za niego - co z tego wyjdzie - zobaczymy bo ja nigdy nie miałam ogrodu:bash:. Mam co prawda miłego pana ogrodnika, który trochę nam pomoże ale... ;)

Ty Miałas juz cudny ogród, co się stało, że w nim taki pogrom?

Znalezienie miłego pana ogrodnika, to jak znalezienie igły w stogu siana... zazdraszczam!:D

Ja natomiast po latach, a tuż przed wakacjami spotkałam moją koleżankę ze studiów, która teraz zajmuje się projektowaniem ogrodów! :D ...

a pewnie tylko trochę trzeba go "odgruzować" z chwastów i będzie jak nowy;)

... i cały problem w tym, że przy jej pomocy będę przebudowywać cały ogród...:rolleyes: