Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rasiu ja lubię odkrywać co rusz to nowe miejsca ,więc nie wracam nigdy w to samo ,chociaz kręcę się wokół.W zależności od tego ,co chcemy robić tam szukam, na zasadzie przypadku ,bazy.Jak chce pochodzić po górkach to bunkrujemy się bliżej Ustrzyk Górnych.Byłam w Pszczelinach-7km od Ustrzyk .Bardzo lubię Wetlinę .Knajpkę do dobrego pojedzenia to polecam"chatę wędrowca"- tam też mają miejsca noclegowe. A poza tym bliżej Soliny -miejscowość Zawóz(psy dupami szczekają).Polańczyka nie lubię ,bo to miejscowość na obraz i podobieństwo Zakopanego ,za dużo ludzi.W Wetlinie jeszcze jest klimatyczne miejsce "Leśny dwór" ale tam trzeba wcześniej rezerwować i nie jest tanio.Kusi mnie tez Chata Magoda -może kiedyś skorzystam ,jak na razie dla mnie jest za drogo. Teraz chcę jechać do Truskawca ,na Ukrainę ,do wód:):)i przy okazji znowu zahaczę o Bieszczady.

Beauty, kiedy się w te Bieszczady wybierasz?

Może w okolicach 25 września?? Bo mogłabyś lekko zboczyć z trasy i wpaść na mały zlot czarownic :D co?

Lidzia, jak chcesz to namiot też mam, poczujesz isę prawie jak w Bieszczadach :D

:wiggle: No i już teraz wiem ... :wiggle:

To Twój dziennik oglądałam w kółko jak jeszcze mój dom był głęboko w ziemi ...

To Twój dom sprawił, że u mnie na dachu jest Domino ...

To Twoje wnętrza mnie powalały za każdym razem jak tu zaglądałam ...

Potem gdzieś Twój dziennik zagubiłam a zapomniałam, że te wszystkie cuda to u Ciebie były ...

Od czego zacząć zachwyty ... - działka i okolica - wymarzone, dechy na podłogach - ech ... szkoda słów .. a już te u Szanownej Młodej w pokoju to w ogóle - palce lizać ..., łazienki, pomysły, ogród, ... no po prostu wszystko - 6+ !!!

A jeszcze do tego Wasze psiaki ...

Gratuluję smaku, gustu i realizacji Waszych pomysłów i marzeń !

:)

A jak się wąż zapatruje na ową myszkę ???

Imienniczko moja ... :D

Żeby wąż zapatrzył się w tę myszkę musiałabym węża wypuścić, a tego już nie zniosłyby moje psy się obawiam...;) Chociaż bardzo dziwne, że na mysz nie reagują...?:rolleyes:

Kiedys pytałam nie wiem czy odpowiedziałaś, ale przekopać przez wątek no nie dam rady, sorry.

Co to za panel prysznicowy, ten z górnej łazienki i jak się sprawuje?

E-molku który? Ten u Młodych? Identyczny jest w dolnej łazience, to Deante Mini o ile pamięć mnie nie myli... Sprawuje się bardzo dobrze, chociaż te bicze wodne to niepotrzebny bajer... nikt z nas z nich nie korzysta, bo są na złej wysokości...:rolleyes: