wu 03.09.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Rasiu czemu nie ma nowych fotków:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.09.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 dzień doberek gdzie się gospodyni zapodziała ? Kiedyś dużo chodziłam po górach i uwielbiałam Bieszczady. Bardzo miło wspominam połoninę Wetlińską i Caryńską i spanie w namiocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.09.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Sucha Bieszczadzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.09.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Rasiu ja lubię odkrywać co rusz to nowe miejsca ,więc nie wracam nigdy w to samo ,chociaz kręcę się wokół.W zależności od tego ,co chcemy robić tam szukam, na zasadzie przypadku ,bazy.Jak chce pochodzić po górkach to bunkrujemy się bliżej Ustrzyk Górnych.Byłam w Pszczelinach-7km od Ustrzyk .Bardzo lubię Wetlinę .Knajpkę do dobrego pojedzenia to polecam"chatę wędrowca"- tam też mają miejsca noclegowe. A poza tym bliżej Soliny -miejscowość Zawóz(psy dupami szczekają).Polańczyka nie lubię ,bo to miejscowość na obraz i podobieństwo Zakopanego ,za dużo ludzi.W Wetlinie jeszcze jest klimatyczne miejsce "Leśny dwór" ale tam trzeba wcześniej rezerwować i nie jest tanio.Kusi mnie tez Chata Magoda -może kiedyś skorzystam ,jak na razie dla mnie jest za drogo. Teraz chcę jechać do Truskawca ,na Ukrainę ,do wód:):)i przy okazji znowu zahaczę o Bieszczady. Beauty, kiedy się w te Bieszczady wybierasz? Może w okolicach 25 września?? Bo mogłabyś lekko zboczyć z trasy i wpaść na mały zlot czarownic co? Lidzia, jak chcesz to namiot też mam, poczujesz isę prawie jak w Bieszczadach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.09.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 A ja też uwielbiam Bieszczady;), wychowałam się tam i mam tam mnóstwo swoich magicznych miejsc bez których nie mogę żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.09.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Przyznam się, że mieszkam w ich okolicach już 6 lat a jeszcze nie bylam w wyższych partiach Anetko, przyjedź też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.09.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 W Bieszczadach byłam raz, a miałam bliżej, niż Wiola... no, licząc przejazdy, to może 3 razy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.09.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Wiola będę przez tydzień od 12 września;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.09.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 (edytowane) Co ja słyszę Zlot Czarownic w Bieszczadach się szykuje:):) Edytowane 3 Września 2010 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.09.2010 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Zapomniałam o swoim wątku... a tu impreza się szykuje! I to jaka! Zlot Czarownic i to gdzie - w Bieszczadach! Booooskooo!!! Wusiu, zdjęcia będą... wkrótce... Muszę dawkować, żeby Was nie zamęczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 03.09.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 No i już teraz wiem ... To Twój dziennik oglądałam w kółko jak jeszcze mój dom był głęboko w ziemi ... To Twój dom sprawił, że u mnie na dachu jest Domino ... To Twoje wnętrza mnie powalały za każdym razem jak tu zaglądałam ... Potem gdzieś Twój dziennik zagubiłam a zapomniałam, że te wszystkie cuda to u Ciebie były ... Od czego zacząć zachwyty ... - działka i okolica - wymarzone, dechy na podłogach - ech ... szkoda słów .. a już te u Szanownej Młodej w pokoju to w ogóle - palce lizać ..., łazienki, pomysły, ogród, ... no po prostu wszystko - 6+ !!! A jeszcze do tego Wasze psiaki ... Gratuluję smaku, gustu i realizacji Waszych pomysłów i marzeń ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.09.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Mycha... normalnie się czerwienię... ...moja dziękować, dziękować i normalnie nie zasnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 03.09.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Ech tam ... ech tam ... ... nie trzeba się czerwienić ino dumnym z siebie być !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.09.2010 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Ha! Właśnie pod kominek przyszła myszka! Mam już dwa psy, dwa węże i myszkę! ... a może też są dwie? Dom pełną gębą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 03.09.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 A jak się wąż zapatruje na ową myszkę ??? Imienniczko moja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.09.2010 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 A jak się wąż zapatruje na ową myszkę ??? Imienniczko moja ... Żeby wąż zapatrzył się w tę myszkę musiałabym węża wypuścić, a tego już nie zniosłyby moje psy się obawiam... Chociaż bardzo dziwne, że na mysz nie reagują...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.09.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Kiedys pytałam nie wiem czy odpowiedziałaś, ale przekopać przez wątek no nie dam rady, sorry.Co to za panel prysznicowy, ten z górnej łazienki i jak się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.09.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Co ja słyszę Zlot Czarownic w Bieszczadach się szykuje:):) W samochód i fruuu :D w górki-pagórki. Anetko, ale gdybyś została tydzień dłużej to akurat, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.09.2010 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Kiedys pytałam nie wiem czy odpowiedziałaś, ale przekopać przez wątek no nie dam rady, sorry. Co to za panel prysznicowy, ten z górnej łazienki i jak się sprawuje? E-molku który? Ten u Młodych? Identyczny jest w dolnej łazience, to Deante Mini o ile pamięć mnie nie myli... Sprawuje się bardzo dobrze, chociaż te bicze wodne to niepotrzebny bajer... nikt z nas z nich nie korzysta, bo są na złej wysokości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.09.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Cześć Rasiulka Miłego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts