Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

E-molku który? Ten u Młodych? Identyczny jest w dolnej łazience, to Deante Mini o ile pamięć mnie nie myli... Sprawuje się bardzo dobrze, chociaż te bicze wodne to niepotrzebny bajer... nikt z nas z nich nie korzysta, bo są na złej wysokości...:rolleyes:

O dzięki, jaka fajna cena, zgrabnie to wszystko razem wygląda, a jakby go wyżej lub niżej zamontować to bicze trafią tam gdzie mają ( czyli w sumie chyba nie wiem gdzie ;)

A ja jakoś nie widzę fotek płaszczkowo akwariowych, głupia jestem jakaś i się w forum nie rozeznaję czy zdjęcia wybyły?

Witanko niedzielne!:D Jejuśku! Jaka piękna pogoda! :D A ile grzybów! Od razu mi się nastrój poprawia.:) E-Molku, zdjęcia płaszczkowo-akwariowe są na poprzedniej stronie... nie wiem czemu nie widzisz... ja widzę...:( Cześć Arniczko!:)

Dzięki za podpowiedź, ja wdzienniku tępa szukałam.

Tu głaszczemy z Młodą płaszczki...:)

http://a.imageshack.us/img810/3923/gna712.jpg

Co do powyższej foty to często się zastanawiałam skąd u Ciebie taki awatar, bo na zimnokrwistą to z powyższych postów mi nie pasowałaś, ale teraz jasne.

Ty z Thorman'ową to jak siostry :) Kropla w kroplę, płaszczka w miecz.

witaj Rasiu,

Piękna relacja z wakacji. Ja z rodzinką byłam w Chorwacji naładować akumulatory. Efekt był taki ,że zaczęłam szukać tam działki na sprzedaż;)

To takie niesprawiedliwe,że mamy takie piękne plaże a za to pioruńsko zimne morze.

prosze o wiecej fotek z wakacji, domu i ogrodu. Nie daj nam długo czekać...

pozdrowionka z pomorza

Cześć Alunku.:) Cześć Dziewczynki i Chłopaki. :)/chociaż Ci drudzy to chyba do mnie nie zaglądają...:rolleyes:/

Zupełnie, kompletnie, całkowicie i niewspółmiernie do moich potrzeb i chęci... nie mam czasu na zaglądanie na forum...:(

Coś się temu wrześniowi porobiło, że zamienił się w jeden wielki czasozjadacz!!! A ta paskudna pogoda zamieniła się z kolei w mózgozjadacz... tak sobie siedzę i myślę i nie wiem o czy myślę...:eek:

Dopadł mnie nicnichciej i tumiwisizm ... chlapolato cholerne, a niech je...:mad: