rasia 04.09.2010 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Cześć Rasiulka Miłego weekendu! Cześć Moniś! Lizki w nosek od Nitki dla Kondzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.09.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Cześć Moniś! Lizki w nosek od Nitki dla Kondzia. A od Kondzia miziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.09.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Czeeeeeeeeeeeee Rasia i Zwierzyniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.09.2010 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Czeee Małgoś i Chłopaki!!! Ps. Oba mruczą jak drapiesz za uszkiem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.09.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Jasssssssssssssssne. Sama nie wiem, ktory glosniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.09.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Wiola fajnie by było ale my i tak juz na bezpłatnym jedziemy, cały urlop już dawno wykorzystaliśmy;)Rasia to niezły Masz zwierzyniec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.09.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Wpadłam się przywitać i już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.09.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 E-molku który? Ten u Młodych? Identyczny jest w dolnej łazience, to Deante Mini o ile pamięć mnie nie myli... Sprawuje się bardzo dobrze, chociaż te bicze wodne to niepotrzebny bajer... nikt z nas z nich nie korzysta, bo są na złej wysokości... O dzięki, jaka fajna cena, zgrabnie to wszystko razem wygląda, a jakby go wyżej lub niżej zamontować to bicze trafią tam gdzie mają ( czyli w sumie chyba nie wiem gdzie A ja jakoś nie widzę fotek płaszczkowo akwariowych, głupia jestem jakaś i się w forum nie rozeznaję czy zdjęcia wybyły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.09.2010 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Witanko niedzielne! Jejuśku! Jaka piękna pogoda! A ile grzybów! Od razu mi się nastrój poprawia. E-Molku, zdjęcia płaszczkowo-akwariowe są na poprzedniej stronie... nie wiem czemu nie widzisz... ja widzę... Cześć Arniczko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 05.09.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Dzięki za podpowiedź, ja wdzienniku tępa szukałam. Tu głaszczemy z Młodą płaszczki... http://a.imageshack.us/img810/3923/gna712.jpg Co do powyższej foty to często się zastanawiałam skąd u Ciebie taki awatar, bo na zimnokrwistą to z powyższych postów mi nie pasowałaś, ale teraz jasne. Ty z Thorman'ową to jak siostry Kropla w kroplę, płaszczka w miecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.09.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 A unas na zmiane słonce i deszcz i 16stopni, ale chyba sie wygramole na dwór. Opanowalo mnie jesienne lenistwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.09.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 W samochód i fruuu :D w górki-pagórki. No i efekt jest taki, że mocno kombinuję jakby tu wyskoczyć w te Bieszczady i zahaczyć o Imprezę u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2010 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 No i efekt jest taki, że mocno kombinuję jakby tu wyskoczyć w te Bieszczady i zahaczyć o Imprezę u Ciebie Yes, yes, yes. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.09.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 No i efekt jest taki, że mocno kombinuję jakby tu wyskoczyć w te Bieszczady i zahaczyć o Imprezę u Ciebie No i prawidłowo :D czekamy czekamy i nogami przebieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.09.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 No i prawidłowo :D czekamy czekamy i nogami przebieramy walczę jak lwica;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.09.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 witaj Rasiu, Piękna relacja z wakacji. Ja z rodzinką byłam w Chorwacji naładować akumulatory. Efekt był taki ,że zaczęłam szukać tam działki na sprzedaż To takie niesprawiedliwe,że mamy takie piękne plaże a za to pioruńsko zimne morze. prosze o wiecej fotek z wakacji, domu i ogrodu. Nie daj nam długo czekać... pozdrowionka z pomorza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.09.2010 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Cześć Alunku. Cześć Dziewczynki i Chłopaki. :)/chociaż Ci drudzy to chyba do mnie nie zaglądają...:rolleyes:/ Zupełnie, kompletnie, całkowicie i niewspółmiernie do moich potrzeb i chęci... nie mam czasu na zaglądanie na forum... Coś się temu wrześniowi porobiło, że zamienił się w jeden wielki czasozjadacz!!! A ta paskudna pogoda zamieniła się z kolei w mózgozjadacz... tak sobie siedzę i myślę i nie wiem o czy myślę... Dopadł mnie nicnichciej i tumiwisizm ... chlapolato cholerne, a niech je... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.09.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 no pokażze w końcu te storcze poetko ludowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 07.09.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 no pokażze w końcu te storcze poetko ludowa :lol2: poczytalam i juz mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.09.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 :lol2: poczytalam i juz mi lepiej a coż Ci tam Majko dolega? pitulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts