malgos2 20.09.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Czesc Tybetanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 22.09.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Rasiu droga, umieściłaś u siebie tę fotkę jako inspirację. Wiesz może czyja to kuchnia, z czego są fronty, kto jest producentem?Pozdrowionka! http://img160.imageshack.us/img160/8080/08betonscianavi7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.09.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 zdjecie z jakiejs zagranicznej strony zdaje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 22.09.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 A z czego te fronty mogą być?Bo ja ignorantka w tej dziedzinie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.09.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 takie troszkę brzozowate są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.09.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Serdecznie dziękuję za informację. Nigdy bym na to nie wpadła:jawdrop: Pomysł przyznam świetny. W Twoim domu jest ich mnóstwo. Miło oglądać twój dziennik, gratuluję pozdrawiam_aga Bo ja już taka szurnięta jestem... lubię wszystko co proste i naturalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.09.2010 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Norweskie fiordy - piekne! Teraz mnie swedzi bardziej na polnoc...Islandia i jej pieknosci....Tybet...kiedys jak dzieci sie odczepia;)...Nowa Zelandia za 16 miesiecy....taki plan;) lazienke z wanna posrodku juz masz wykonczona? Jaksie fotki by sie przydaly:rolleyes: Nowa Zelandia!!! Nasze ogólnorodzinne marzenie!!! Oj przydałyby się... ale jeszcze nie ma czego fotografować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.09.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Rasia, dzięki wielkie za uwagę z nadprożem Wysłałam kierownika budowy i rzeczywiście kazał im jedno wymienić, bo jest za krótkie. Spireo, bardzo mi miło, że mogłam pomóc. Masz super szybkiego kierbuda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.09.2010 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Rasiu droga, umieściłaś u siebie tę fotkę jako inspirację. Wiesz może czyja to kuchnia, z czego są fronty, kto jest producentem? Pozdrowionka! http://img160.imageshack.us/img160/8080/08betonscianavi7.jpg Morleno, nie mam bladego pojęcia... z pewnością jest to fornir... ale gatunek, to już zagwozdka dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.09.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Wyglada jak orzech jakis, P. by wiedzial na pewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.09.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Witaj Rasiu. Czy mogłabyś napisać jaka jest odległość w kuchni między blatem ze zlewem do wyspy? I czy blat ze zlewem ma standardowo 60 cm.? Mam podobny układ kuchni i u mnie ta odległość wychodzi ok. 85 cm. i obawiam się że to za mało, myślę jeszcze żeby blat pod oknem zmniejszyć do 50cm. ( tam też będzie zlew), wtedy uzyskam dodatkowe 10 cm. po podłodze:rolleyes: Ps. domek masz piękny i orginalny, jest w mojej pierwszej piętce tych najładniejszych:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 26.09.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Rasiu droga, umieściłaś u siebie tę fotkę jako inspirację. Wiesz może czyja to kuchnia, z czego są fronty, kto jest producentem? Pozdrowionka! http://img160.imageshack.us/img160/8080/08betonscianavi7.jpg wydaje mi się, ze to może być czereśnia amerykańska, ew. akacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.09.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Cześć Rasia. Co tam słychać w wielkim świecie?Ten 16 październik Ci pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 26.09.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Witaj Rasiu. Czy mogłabyś napisać jaka jest odległość w kuchni między blatem ze zlewem do wyspy? I czy blat ze zlewem ma standardowo 60 cm.? Mam podobny układ kuchni i u mnie ta odległość wychodzi ok. 85 cm. i obawiam się że to za mało, myślę jeszcze żeby blat pod oknem zmniejszyć do 50cm. ( tam też będzie zlew), wtedy uzyskam dodatkowe 10 cm. po podłodze:rolleyes: Ps. domek masz piękny i orginalny, jest w mojej pierwszej piętce tych najładniejszych:D odległość między wyspą a szafkami kuchennymi nie powinna być mniejsza niż 110 cm. Chodzi o to aby można było swobodnie otwierać szafki stojąc do nich przodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.09.2010 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Witaj Rasiu. Czy mogłabyś napisać jaka jest odległość w kuchni między blatem ze zlewem do wyspy? I czy blat ze zlewem ma standardowo 60 cm.? Mam podobny układ kuchni i u mnie ta odległość wychodzi ok. 85 cm. i obawiam się że to za mało, myślę jeszcze żeby blat pod oknem zmniejszyć do 50cm. ( tam też będzie zlew), wtedy uzyskam dodatkowe 10 cm. po podłodze:rolleyes: Ps. domek masz piękny i orginalny, jest w mojej pierwszej piętce tych najładniejszych:D Witam. Bardzo dziękuję za dobre słowo... ogromnie mi ostatnimi czasy potrzebne... Między blatem pod oknem a blatem wyspy mam 105 cm. Blat pod oknem ma 65 cm i wystaje na 5 cm, blat wyspy jest spasowany z szafkami, więc po podłodze jest 110 cm. Bardzo wygodnie dla dwóch osób zupełnie sobie nawzajem nie przeszkadzających. Myślę, że u Ciebie też będzie wygodnie jeśli zmniejszysz blat, tak jak piszesz, pod warunkiem, że zmieści się w nim zlew taki jak chcesz. A nie możesz bardziej wysunąć wyspy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.09.2010 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Cześć Rasia. Co tam słychać w wielkim świecie? Ten 16 październik Ci pasuje? U mnie nic nie słychać... może jedynie szum spadających jesiennie liści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.09.2010 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 odległość między wyspą a szafkami kuchennymi nie powinna być mniejsza niż 110 cm. Chodzi o to aby można było swobodnie otwierać szafki stojąc do nich przodem. Dzięki Irmo kochana! Przepraszam, nie zauważyłam że już napisałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.09.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Czesc Nieobecna. Zaluuuuuuuuuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.09.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Cześć Raśka Jak nastroje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.09.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Pewnie, że żałuję... nastroje bez zmian... nasczworo też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts