Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Serdecznie dziękuję za informację. Nigdy bym na to nie wpadła:jawdrop:

Pomysł przyznam świetny. W Twoim domu jest ich mnóstwo.

Miło oglądać twój dziennik, gratuluję :wave:

pozdrawiam_aga

Bo ja już taka szurnięta jestem... lubię wszystko co proste i naturalne...:)

Norweskie fiordy - piekne! Teraz mnie swedzi bardziej na polnoc...Islandia i jej pieknosci....Tybet...kiedys jak dzieci sie odczepia;)...Nowa Zelandia za 16 miesiecy....taki plan;)

lazienke z wanna posrodku juz masz wykonczona? Jaksie fotki by sie przydaly:rolleyes:

Nowa Zelandia!!! Nasze ogólnorodzinne marzenie!!!:rolleyes:

Oj przydałyby się... ale jeszcze nie ma czego fotografować...:(

Rasiu droga, umieściłaś u siebie tę fotkę jako inspirację. Wiesz może czyja to kuchnia, z czego są fronty, kto jest producentem?

Pozdrowionka!

http://img160.imageshack.us/img160/8080/08betonscianavi7.jpg

Morleno, nie mam bladego pojęcia... z pewnością jest to fornir... ale gatunek, to już zagwozdka dla mnie...:oops:

Witaj Rasiu.:) Czy mogłabyś napisać jaka jest odległość w kuchni między blatem ze zlewem do wyspy? I czy blat ze zlewem ma standardowo 60 cm.?

Mam podobny układ kuchni i u mnie ta odległość wychodzi ok. 85 cm. i obawiam się że to za mało, myślę jeszcze żeby blat pod oknem zmniejszyć do 50cm. ( tam też będzie zlew), wtedy uzyskam dodatkowe 10 cm. po podłodze:rolleyes:

Ps. domek masz piękny i orginalny, jest w mojej pierwszej piętce tych najładniejszych:D

Rasiu droga, umieściłaś u siebie tę fotkę jako inspirację. Wiesz może czyja to kuchnia, z czego są fronty, kto jest producentem?

Pozdrowionka!

http://img160.imageshack.us/img160/8080/08betonscianavi7.jpg

wydaje mi się, ze to może być czereśnia amerykańska, ew. akacja

Witaj Rasiu.:) Czy mogłabyś napisać jaka jest odległość w kuchni między blatem ze zlewem do wyspy? I czy blat ze zlewem ma standardowo 60 cm.?

Mam podobny układ kuchni i u mnie ta odległość wychodzi ok. 85 cm. i obawiam się że to za mało, myślę jeszcze żeby blat pod oknem zmniejszyć do 50cm. ( tam też będzie zlew), wtedy uzyskam dodatkowe 10 cm. po podłodze:rolleyes:

Ps. domek masz piękny i orginalny, jest w mojej pierwszej piętce tych najładniejszych:D

odległość między wyspą a szafkami kuchennymi nie powinna być mniejsza niż 110 cm. Chodzi o to aby można było swobodnie otwierać szafki stojąc do nich przodem.

Witam.:) Bardzo dziękuję za dobre słowo... ogromnie mi ostatnimi czasy potrzebne...:)

Między blatem pod oknem a blatem wyspy mam 105 cm. Blat pod oknem ma 65 cm i wystaje na 5 cm, blat wyspy jest spasowany z szafkami, więc po podłodze jest 110 cm.

Bardzo wygodnie dla dwóch osób zupełnie sobie nawzajem nie przeszkadzających. Myślę, że u Ciebie też będzie wygodnie jeśli zmniejszysz blat, tak jak piszesz, pod warunkiem, że zmieści się w nim zlew taki jak chcesz. :) A nie możesz bardziej wysunąć wyspy?:rolleyes:

odległość między wyspą a szafkami kuchennymi nie powinna być mniejsza niż 110 cm. Chodzi o to aby można było swobodnie otwierać szafki stojąc do nich przodem.

Dzięki Irmo kochana! :D Przepraszam, nie zauważyłam że już napisałaś.:)