rasia 10.10.2010 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Rasiulka, wpadłam nadrobić zaległości w komentsach i dopiero dowiedziałam się, co Cię spotkało Bardzo współczuję i mam nadzieję, że na tym koniec tego typu przeżyć. Dobrze, że nic Wam się nie stało, bo domele to wyjątkowo bezwzględny typ złodzieja. Nie muszę chyba pisać, że po tym jak się nieco przyzwyczaiłam mieszkać w krzakach to znowu mam stracha... Idę chyba piąty raz zrobić obchód i sprawdzić drzwi i okna... Ściskam mocno i spokojnej nocy życzę. Nie dajmy się zwariować! Ja nie zamierzam. Mam swój plan i śpię spokojnie... z alarmem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 11.10.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 nadrabiam zaległości a tu takie wieści... współczuję serdecznie, jak to mówią są ludzie i taborety. śpij spokojnie, "co komu przeznaczone, temu na drodze rozkraczone" co do wiśni....oj sadź dużo...liście przydadzą się. Jak będziesz w moich okolicach, to zapraszam już w cieple można załatwić swoje potrzeby, rączki umyć w pseudo kuchni i w mini wanience coś przeprać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Baaaaaaaaaaardzo, baaaaaaaaaaaaaardzo, baaaaaaaaaaaardzo dziękuję!!! Zrobiłaś nam cudowną niespodziankę!!! :D To ja dziękuję, bo już się tak dawno z Wami nie widziałam, że mnie skręciło Ale chyba Wam gości wygoniłam Ale dobrze Was było przytulić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.10.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Nie dajmy się zwariować! Ja nie zamierzam. Mam swój plan i śpię spokojnie... z alarmem... Rasia, dziś mi troszkę przeszło, ale wczoraj faktycznie siedziałam w nocy sama i co zasnęłam to włamanie mi się śniło chyba ze cztery zaliczyłam w ciągu nocy oczywiście alarmos uzbrojonos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 wiecie co powiem Wam tak ja kocham moją działkę, to że cisza, że spokój, że na uboczku ale cholera zostać tam samej po ciemku to ja dziękuje mowy nie ma a już nie daj Bozia na dworze:( obsesyjnie pożądam psa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2010 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 wiecie co powiem Wam tak ja kocham moją działkę, to że cisza, że spokój, że na uboczku ale cholera zostać tam samej po ciemku to ja dziękuje mowy nie ma a już nie daj Bozia na dworze:( obsesyjnie pożądam psa:lol2: ALe z Ciebie cykor :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.10.2010 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 ALe z Ciebie cykor :) i do tego z kotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.10.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 A mnie tak długo nie było na forum, że nawet nic nie wiedziałam o Twoich przeżyciach.Współczuję.Nie wyobrażam sobie jak bym się zachowała.Dobrze, że masz psy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.10.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Rasia, żeby nie wspominać tego co przykre, powiem: dobrze będzie bo musi być. Pozdrófka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Nefcia kurna wypuściłabym Cię u mnie wieczorem:P zobaczyłabyś jak się fajnie cykorzy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.10.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Dziś dotarłam i smutne to co czytam, ale dobrze,że już dobrze buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Nefcia kurna wypuściłabym Cię u mnie wieczorem:P zobaczyłabyś jak się fajnie cykorzy:lol2: Uwierz, Twoja okolica to sama przyjemność w porównaniu z warszawskim Targówkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 13.10.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Uwierz, Twoja okolica to sama przyjemność w porównaniu z warszawskim Targówkiem Wu, nie znam twojej okolicy, ale znam Targówek Żadna przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.10.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 noooo dobra ale na Targówku to chociaż ludzie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.10.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Wu, nie znam twojej okolicy, ale znam Targówek Żadna przyjemność jeee tam... znam gorsze miejsca jak Targówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 13.10.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Współczuję,czego Ci ludzie chcą z naszych domów? Przecież nikt nie trzyma pieniędzy ani kosztowności pod pierzyną! Co mi mają wynieść - kanapę? Telewizor za 2 tys?Bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.10.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Współczuję, czego Ci ludzie chcą z naszych domów? Przecież nikt nie trzyma pieniędzy ani kosztowności pod pierzyną! Co mi mają wynieść - kanapę? Telewizor za 2 tys? Bez sensu. bez sensu, a jednak, tonący brzytwy się chwyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.10.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Współczuję, czego Ci ludzie chcą z naszych domów? Przecież nikt nie trzyma pieniędzy ani kosztowności pod pierzyną! Co mi mają wynieść - kanapę? Telewizor za 2 tys? Bez sensu. Też zadałam takie pytanie policji i specjaliście od alarmów... odpowiedź jest bardzo prosta... siedziałam przy laptopie zgrywając zdjęcia z aparatu i wyszłam tylko na dosłownie minutę do kotłowni rozmawiając przez komórkę z hydraulikiem, żeby potwierdzić, że główny zawór ma żółty kolor!!! Hipotetycznie obok mógłby jeszcze leżeć wcześniej zmieniony inny obiektyw... komórka i torebka z portfelem... co jeszcze trzymacie w gabinecie lub salonie na wierzchu jak przychodzicie po pracy, robicie przelewy... itp... a to wszystko na 4 do 8 kroków od wejścia, balkonu czy okna... Cześć Kochani!!! Czy chwaliłam się już swoją zaolejowaną podłogą w łazience i blatem? Nie? To zaraz wrzucę zdjątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.10.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Właśnie przeżyłam pierwsze włamanie do mojego domu... ...... ....... Czy chwaliłam się już swoją zaolejowaną podłogą w łazience i blatem? Nie? To zaraz wrzucę zdjątka. ... może opisz....po cholerę wrzucać w takim momencie kolejne zdjęcia .... .....ale rób jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.10.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 ... może opisz....po cholerę wrzucać w takim momencie kolejne zdjęcia .... .....ale rób jak chcesz Gwoźdek! Nierób mi tego! Podłogi na pewno mi nie zdejmą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts