Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Rasiulka, wpadłam nadrobić zaległości w komentsach i dopiero dowiedziałam się, co Cię spotkało :( Bardzo współczuję i mam nadzieję, że na tym koniec tego typu przeżyć. Dobrze, że nic Wam się nie stało, bo domele to wyjątkowo bezwzględny typ złodzieja.

Nie muszę chyba pisać, że po tym jak się nieco przyzwyczaiłam mieszkać w krzakach to znowu mam stracha... Idę chyba piąty raz zrobić obchód i sprawdzić drzwi i okna... Ściskam mocno i spokojnej nocy życzę.

Nie dajmy się zwariować! Ja nie zamierzam. Mam swój plan i śpię spokojnie... z alarmem...;)

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nadrabiam zaległości a tu takie wieści...

współczuję serdecznie, jak to mówią są ludzie i taborety.

śpij spokojnie,

"co komu przeznaczone, temu na drodze rozkraczone"

co do wiśni....oj sadź dużo...liście przydadzą się.

Jak będziesz w moich okolicach, to zapraszam już w cieple można załatwić swoje potrzeby, rączki umyć w pseudo kuchni i w mini wanience coś przeprać :)

Baaaaaaaaaaardzo, baaaaaaaaaaaaaardzo, baaaaaaaaaaaardzo dziękuję!!! Zrobiłaś nam cudowną niespodziankę!!! :D :D :D

To ja dziękuję, bo już się tak dawno z Wami nie widziałam, że mnie skręciło :) Ale chyba Wam gości wygoniłam :(

Ale dobrze Was było przytulić :):):)

Nie dajmy się zwariować! Ja nie zamierzam. Mam swój plan i śpię spokojnie... z alarmem...;)

Rasia, dziś mi troszkę przeszło, ale wczoraj faktycznie siedziałam w nocy sama i co zasnęłam to włamanie mi się śniło :oops: chyba ze cztery zaliczyłam w ciągu nocy ;) oczywiście alarmos uzbrojonos :rolleyes:

wiecie co powiem Wam tak ja kocham moją działkę, to że cisza, że spokój, że na uboczku ale cholera zostać tam samej po ciemku to ja dziękuje mowy nie ma a już nie daj Bozia na dworze:( obsesyjnie pożądam psa:lol2:

ALe z Ciebie cykor :):)

Współczuję,

czego Ci ludzie chcą z naszych domów? Przecież nikt nie trzyma pieniędzy ani kosztowności pod pierzyną! Co mi mają wynieść - kanapę? Telewizor za 2 tys?

Bez sensu.

Też zadałam takie pytanie policji i specjaliście od alarmów... odpowiedź jest bardzo prosta... siedziałam przy laptopie zgrywając zdjęcia z aparatu i wyszłam tylko na dosłownie minutę do kotłowni rozmawiając przez komórkę z hydraulikiem, żeby potwierdzić, że główny zawór ma żółty kolor!!! Hipotetycznie obok mógłby jeszcze leżeć wcześniej zmieniony inny obiektyw... komórka i torebka z portfelem... co jeszcze trzymacie w gabinecie lub salonie na wierzchu jak przychodzicie po pracy, robicie przelewy... itp... a to wszystko na 4 do 8 kroków od wejścia, balkonu czy okna...

Cześć Kochani!!! :D Czy chwaliłam się już swoją zaolejowaną podłogą w łazience i blatem? Nie? To zaraz wrzucę zdjątka. :D

Właśnie przeżyłam pierwsze włamanie do mojego domu... ......

....... :D Czy chwaliłam się już swoją zaolejowaną podłogą w łazience i blatem? Nie? To zaraz wrzucę zdjątka. :D

... może opisz....po cholerę wrzucać w takim momencie kolejne zdjęcia ....

.....ale rób jak chcesz