MonikaC 27.10.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Bry wieczór. Ślad po sobie zostawiam i lecę dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.10.2010 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Rasiulka, a ta lampka u Ciebie jasno świeci? Ja mam taką sama nad wejściem i trochę ciemna jest. Może ma służyć tylko jako kinkiet? Bo nastrojowe światło daje... No chyba, ze jakieś mocniejsze żarówki teraz wymyślili?? Szczerze mówiąc, nie widziałam takich z czujnikiem zmierzchu! No nie jest rażąca, nie oświetla tak jak latarnia uliczna, ale jest wystarczająco jasna żeby oświetlić wejście. Z przodu mam tylko jedną, od strony tarasu będę miała jeszcze dwie. Na szybko i nieostre z ręki robione zdjęcie: http://img255.imageshack.us/img255/3261/padziernik2010wejcie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.10.2010 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Bry wieczór. Ślad po sobie zostawiam i lecę dalej.... Cześć Niesamowicie Dzielna Kobieto!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.10.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 też chcę taką rękę co zdjęcia robi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.10.2010 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Kanlux - Żarówka energooszczędna z czujnikiem zmierzchu ETU-CSS20W E27/K http://image.ceneo.pl/data/products/3436787/productToCategory.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.10.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 też chcę taką rękę co zdjęcia robi;) Cześć Ostry Kamyczku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.10.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Cześć Ostry Kamyczku! hm a czemu ostry???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.10.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Jeszcze taka: http://alejka.pl/zarowka-z-czujnikiem-zmierzchu-60-led-eco-led-e27-120st-ciepla-0038-2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.10.2010 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 hm a czemu ostry???????????????? A tak mi się nasunęło przy Twojej trafnie ostrej uwadze o nieostrym zdjęciu z ręki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.10.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Hm, zupełnie nieźle świeci. Może ja mam za słabą żarówkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.10.2010 01:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Moze masz po prostu zlej firmy. My raz kupilismy do lazienki 150 W ktora swiecila jak 40... Kosztowala 5 zl, a juz taka za 7 okazala sie wporzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 28.10.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 A tak mi się nasunęło przy Twojej trafnie ostrej uwadze o nieostrym zdjęciu z ręki... wiesz przecież że ja potulny jestem;) a to tak z sympatii było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 29.10.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Rasia - podczytuję cichutko u Ciebie, nie zostawiając po sobie śladu, a dziś zobaczyłam śliczne zdjęcie kuchni z wyspą na której jest płyta i nie widać okapu. Nie widać czy go tam nie ma.. Walczę z projektantem kuchni o ten okap, bo mi nie pasuje w pomieszczeniu które ma ponad 40 m..... jakaś wisząca landara nad wyspą.... Dodatkowo wyczytałam chyba u Sure, ze pan zawodowo zajmujący się higieną drzew - ale ładnie mi wyszło..... przycinał u Ciebie drzewa, czy ten Pan tylko u Ciebie czy może pomógłby takiemu nieudacznikowi jak ja - w tym zakresie jestem kompletnym ignorantem. Po przycięciu zawsze dostaję inny efekt niż oczekiwany....gałąź miała rosnąc w lewo a rośnie w prawo.... Poza tym, ślicznie tam u Ciebie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.10.2010 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Aniu, witam Cię cieplutko. Miło mi, że zostawiasz ślad. Wiesz... ja nie mam okapu wcale... Mam reku doprowadzone do kuchni i trąbossące powietrze z kuchni... to znaczy mam mieć...wkrótce;) Ale skoro do tej pory przez rok cały prawie nie potrzebowałam okapu, to znaczy że szkoda wywalać kilka tysięcy na coś co by mi zwisało bez sensu... Przez "kilka" lat mojego dorosłego życia okapy, które miałam służyły mi do palenia pod nimi w zimie, ewentualnie włączania gdy coś spaliłam... teraz palę wszędzie, a najczęściej w fotelu i staram się nie przypalać, a właściwie indukcja mi na to nie pozwala... Kontakt do Pana Drzewa Pielęgnującego wyślę Ci na priv... we wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 29.10.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Kontakt do Pana Drzewa Pielęgnującego wyślę Ci na priv... we wtorek. dziękuję i tylko nie wiem jakich argumentów użyć w rozmowie z projektantem lub co wymyślić aby zawalczyć z tym okapem....niestety nie mam reku...a to poważny argument byłby w takiej dyskusji, ale bardzo podoba mi się u Ciebie.... i to ogrodzenie które najchętniej przeniosłabym do siebie... w całości .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.10.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 A ten Pan tylko w waszych okolicach pewnie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.10.2010 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 STO LAT STO LAT STO LAT STO LAT NIECHAJ ŻYJE NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM http://qbk.pl/blog.fotki/280.Maki.jpg I zdrówka i szczęścia i pomyślności i pociechy z męża i dzieci i spełnienia marzeń wszelakich :) Buziaki Rasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2010 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Jeszcze raz, jeszcze raz, niech zyje zyje naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam, niech zyje nam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Calusy od calej naszej trojki z Jonaszkiem na czele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.11.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Kuźwa te nowe zmiany są dobijające... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 01.11.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Rasiu, urodzinki masz? Nie doczytalam czy co? Ale i tak dołączam sie do życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts