Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rasiulka, a ta lampka u Ciebie jasno świeci? Ja mam taką sama nad wejściem i trochę ciemna jest. Może ma służyć tylko jako kinkiet? Bo nastrojowe światło daje... :rolleyes:

No chyba, ze jakieś mocniejsze żarówki teraz wymyślili?? Szczerze mówiąc, nie widziałam takich z czujnikiem zmierzchu!

No nie jest rażąca, nie oświetla tak jak latarnia uliczna, ale jest wystarczająco jasna żeby oświetlić wejście. Z przodu mam tylko jedną, od strony tarasu będę miała jeszcze dwie. :) Na szybko i nieostre z ręki robione zdjęcie: http://img255.imageshack.us/img255/3261/padziernik2010wejcie.jpg

Rasia - podczytuję cichutko u Ciebie, nie zostawiając po sobie śladu, a dziś zobaczyłam śliczne zdjęcie kuchni z wyspą na której jest płyta i nie widać okapu. Nie widać czy go tam nie ma..

Walczę z projektantem kuchni o ten okap, bo mi nie pasuje w pomieszczeniu które ma ponad 40 m..... jakaś wisząca landara nad wyspą....

Dodatkowo wyczytałam chyba u Sure, ze pan zawodowo zajmujący się higieną drzew - ale ładnie mi wyszło..... przycinał u Ciebie drzewa, czy ten Pan tylko u Ciebie czy może pomógłby takiemu nieudacznikowi jak ja - w tym zakresie jestem kompletnym ignorantem. Po przycięciu zawsze dostaję inny efekt niż oczekiwany....gałąź miała rosnąc w lewo a rośnie w prawo....

Poza tym, ślicznie tam u Ciebie .....:)

Aniu, witam Cię cieplutko.:) Miło mi, że zostawiasz ślad.;) Wiesz... ja nie mam okapu wcale...:oops: Mam reku doprowadzone do kuchni i trąbossące powietrze z kuchni... to znaczy mam mieć...wkrótce;) Ale skoro do tej pory przez rok cały prawie nie potrzebowałam okapu, to znaczy że szkoda wywalać kilka tysięcy na coś co by mi zwisało bez sensu...:rolleyes: Przez "kilka" lat mojego dorosłego życia okapy, które miałam służyły mi do palenia pod nimi w zimie, ewentualnie włączania gdy coś spaliłam... teraz palę wszędzie, a najczęściej w fotelu i staram się nie przypalać, a właściwie indukcja mi na to nie pozwala...:D

Kontakt do Pana Drzewa Pielęgnującego wyślę Ci na priv... we wtorek. :)

Kontakt do Pana Drzewa Pielęgnującego wyślę Ci na priv... we wtorek. :)

:) dziękuję

i tylko nie wiem jakich argumentów użyć w rozmowie z projektantem lub co wymyślić aby zawalczyć z tym okapem....niestety nie mam reku...a to poważny argument byłby w takiej dyskusji, ale bardzo podoba mi się u Ciebie....

i to ogrodzenie które najchętniej przeniosłabym do siebie... w całości ....:)

STO LAT STO LAT STO LAT STO LAT NIECHAJ ŻYJE NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

http://qbk.pl/blog.fotki/280.Maki.jpg

I zdrówka i szczęścia i pomyślności i pociechy z męża i dzieci i spełnienia marzeń wszelakich :):):)

Buziaki Rasiu :)