Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rewelacyjne! a ogólnie dużo chodzisz na obcasach? Bo ja wcale i to byłby dla mnie dobry początek...

Właśnie W OGÓLE NIE...:D I od dwóch tygodni próbowałam sobie kupić jakiegoś buta na obcasie lub koturnie i wszystkie po trzech dniach patrzenia na nie w domu, bo na nogi nie miałam odwagi założyć;) - oddawałam. A te miód.malina!!! Cudo! Obcas akuracik, a nie zsuwa się stopa, palcami mogę pomachać;), wkładka wyprofilowana, same nogi w nich suną do przodu, mają idealny ciężar... przełaziłam w nich jeszcze dwie godziny w centrum handlowym, pozjeżdżałam po ruchomych schodach dla wózków sklepowych, a potem zrobiłam 20 kilometrów do domku i jedyny problem, to nie do końca odpuszczałam z początku sprzęgło...;) :D

Nie wiem na które Monia choruje, ale te co kupiłam, to takie w jej stylu też...:D

Nie przypuszczałam, że buty na obcasie mogą być tak wygodne! Jak założyłam, to już ich z nogi nie zdjęłam i wyszłam w nich ze sklepu.:D

http://www.martensy.pl/buty/1072b.jpg

Świetne są :yes:

ja cały czas się gryzę pomiędzy nimi a Fly'ami

W kwestii tego cuda, niebieskiej róży - zdjęcie zostało podrasowane w photopaincie. Nie ma takich kolorów - jest fioletowa.

Niestety Pan mi to sam powiedział...:( To znaczy stety, bo ładnie z jego strony, że nie nabija pod...anej klientki w butelkę...;):)