efilo 24.08.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 pamiętam jak czytałam początki Twojego dziennika. to był taki szok z tymi Twoimi przebojami-studniami że nawet lubemu czytałam w aucie na głos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.08.2011 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Piękne zdjęcia i wspinaczki Cos mi sie wydaje, że ja tez tak będę drżeć jako matka, bo moi chłopcy juz się pasjonują przestrzenią w parkach linowych, a ten mlodszy to aż piszczy, wspina się wszędzie, wchodzi na górę placu zabaw i tak sobie siedzi okrakiem nad huśtawką. Na szczęście jeszcze są mali, bo i tak za duzo stresów mam Dobrze zaczyna i dobrze rokuje... na przyszłego alpinistę Mój też wspinał się na WSZYSTKO, dosłownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.08.2011 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 pamiętam jak czytałam początki Twojego dziennika. to był taki szok z tymi Twoimi przebojami-studniami że nawet lubemu czytałam w aucie na głos. Echh... studnie... ostatnio znalazłam faktury za beton w nie wlany... Dziennik może zostać... jako przestroga;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 24.08.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Rasia, ale masz fajnego syna! Taki 100% facet :)Strach o takiego jest, ale jaka duma!Zdjęcia cudowne, zapierają dech! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.08.2011 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Rasia, ale masz fajnego syna! Taki 100% facet :)Strach o takiego jest, ale jaka duma! Zdjęcia cudowne, zapierają dech! Dziękuję. Dumna jestem, nie przeczę, ale jak się boję, to tylko ja wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.08.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Hej, ależ czadowe zdjecia... Masz racje, ze jesteś dumna. MM mówi, że człowiek z pasją jest lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 31.08.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Anetko, to co ja mam powiedzieć. Wy wszystkie Młode Laski jesteście. A kolano boli i dalej klękać na nie nie mogę Ale pielę na stołeczku. Rasia ja az taka mloda nie jestem...18 lat mialam baaaedzo dawno temu... jak bym w pore pomyslala to moglabym miec syna w podobnym wieku:D:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.08.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 ... jak bym w pore pomyslala ....... refleks szachistki cza było w brydża się szkolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 We wrześniu? A słynna pieprzówka zrobiona i przyniesiona była przez Kościotrupa, męża Baby Jagi;) i tylko On zna tajemny przepis... ale mogę spróbować go podejść Podejdz, podejdz. Tak tak, we wrzesniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.08.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Asiulka, wyczytałam, że sobie kuku w kolanko zrobiłaś Mam nadzieję, że już za bardzo nie boli i się goi Młodego podziwiam i chętnie sama bym się tak powspinała Śliczniutkie widoki uwiecznił Ja Dolomity tylko pokryte śniegiem znam, ale chciałabym się tam kiedyś wybrać latem. A gdzie dokładnie się wspinali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.08.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Aaaaa. i czekam na cię w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.08.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Hej, ależ czadowe zdjecia... Masz racje, ze jesteś dumna. MM mówi, że człowiek z pasją jest lepszy Albo upierdliwy;), jak mój Młody czasami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.08.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Rasia ja az taka mloda nie jestem...18 lat mialam baaaedzo dawno temu... jak bym w pore pomyslala to moglabym miec syna w podobnym wieku:D:cool: Eeee... patrzę, patrzę, patrzę na Twój avatar... i nie wierzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.08.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 refleks szachistki cza było w brydża się szkolić Zmęczenie całonocne raczej nie sprzyja rozmnażaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.08.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) Asiulka, wyczytałam, że sobie kuku w kolanko zrobiłaś Mam nadzieję, że już za bardzo nie boli i się goi Młodego podziwiam i chętnie sama bym się tak powspinała Śliczniutkie widoki uwiecznił Ja Dolomity tylko pokryte śniegiem znam, ale chciałabym się tam kiedyś wybrać latem. A gdzie dokładnie się wspinali ? Dziś o to samo spytała Monsanbia To Go wypytałam. Bazą było Cortina d'Ampezzo i wspinał się dookoła, między innymi na Cinque Torri. Z kolanem lepiej. Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.08.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Cześć DZIEWCZYNO! szybko było ale miło bardzo Faktycznie nie wiem czym Ty się żywisz i smarujesz że tak wyglądasz. Nie dziwę się mojemu "Książe Mężowi" (Ciebie cytuję) że miał wczoraj swojego rodzaju kaca moralnego No i odkryłyśmy wspólnie fajne miejsce. Możemy sprzedawać info Już wiem że Cortina. Kojarzę i dalej zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.08.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Cześć DZIEWCZYNO! szybko było ale miło bardzo Faktycznie nie wiem czym Ty się żywisz i smarujesz że tak wyglądasz. Nie dziwę się mojemu "Książe Mężowi" (Ciebie cytuję) że miał wczoraj swojego rodzaju kaca moralnego No i odkryłyśmy wspólnie fajne miejsce. Możemy sprzedawać info Już wiem że Cortina. Kojarzę i dalej zazdroszczę W życiu bym nie pomyślała, że w "tym-mym" wieku mogę jeszcze się zachwycać placem zabaw;) Ale ten jest po prostu niesamowity!... wrócę tam jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.08.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 W życiu bym nie pomyślała, że w "tym-mym" wieku mogę jeszcze się zachwycać placem zabaw;) Ale ten jest po prostu niesamowity!... wrócę tam jeszcze... Jak założysz lepsze= bardziej sportowe buty to śmigniesz na sznurach, że młodemu kopara opadnie. W sumie to sama bym miała ochotę się tam wspiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.08.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Jak założysz lepsze= bardziej sportowe buty to śmigniesz na sznurach, że młodemu kopara opadnie. W sumie to sama bym miała ochotę się tam wspiąć Ha, ha:D Ostatnio jak się popisywałam przed Młodą skacząc na batucie, to wiadomo z tekstów powyżej jak to się skończyło. Ale ogromną miałam dzisiaj ochotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.09.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Eeee... patrzę, patrzę, patrzę na Twój avatar... i nie wierzę! bo ja sie Kochana dobrze kamufluje i dobre geny mam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts