Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Piękne zdjęcia i wspinaczki :-) Cos mi sie wydaje, że ja tez tak będę drżeć jako matka, bo moi chłopcy juz się pasjonują przestrzenią w parkach linowych, a ten mlodszy to aż piszczy, wspina się wszędzie, wchodzi na górę placu zabaw i tak sobie siedzi okrakiem nad huśtawką. Na szczęście jeszcze są mali, bo i tak za duzo stresów mam :-)

Dobrze zaczyna i dobrze rokuje... na przyszłego alpinistę:)

Mój też wspinał się na WSZYSTKO, dosłownie!:D

pamiętam jak czytałam początki Twojego dziennika. to był taki szok z tymi Twoimi przebojami-studniami że nawet lubemu czytałam w aucie na głos. :)

Echh... studnie... ostatnio znalazłam faktury za beton w nie wlany...:bash:

Dziennik może zostać... jako przestroga;)

Anetko, to co ja mam powiedzieć:rolleyes:. Wy wszystkie Młode Laski jesteście.:D

A kolano boli i dalej klękać na nie nie mogę;) Ale pielę na stołeczku.:D

Rasia ja az taka mloda nie jestem...18 lat mialam baaaedzo dawno temu... jak bym w pore pomyslala to moglabym miec syna w podobnym wieku:D:cool:

Asiulka, wyczytałam, że sobie kuku w kolanko zrobiłaś :( Mam nadzieję, że już za bardzo nie boli i się goi :)

Młodego podziwiam i chętnie sama bym się tak powspinała :D Śliczniutkie widoki uwiecznił :D Ja Dolomity tylko pokryte śniegiem znam, ale chciałabym się tam kiedyś wybrać latem. A gdzie dokładnie się wspinali ?

Asiulka, wyczytałam, że sobie kuku w kolanko zrobiłaś :( Mam nadzieję, że już za bardzo nie boli i się goi :)

Młodego podziwiam i chętnie sama bym się tak powspinała :D Śliczniutkie widoki uwiecznił :D Ja Dolomity tylko pokryte śniegiem znam, ale chciałabym się tam kiedyś wybrać latem. A gdzie dokładnie się wspinali ?

Dziś o to samo spytała Monsanbia:D To Go wypytałam.:) Bazą było Cortina d'Ampezzo i wspinał się dookoła, między innymi na Cinque Torri.:)

Z kolanem lepiej.:D

Edytowane przez rasia

Cześć DZIEWCZYNO! :p

szybko było ale miło :yes: bardzo

Faktycznie nie wiem czym Ty się żywisz i smarujesz że tak wyglądasz. Nie dziwę się mojemu "Książe Mężowi" (Ciebie cytuję) że miał wczoraj swojego rodzaju kaca moralnego :yes:

No i odkryłyśmy wspólnie fajne miejsce. Możemy sprzedawać info ;)

Już wiem że Cortina. Kojarzę i dalej zazdroszczę

Cześć DZIEWCZYNO! :p

szybko było ale miło :yes: bardzo

Faktycznie nie wiem czym Ty się żywisz i smarujesz że tak wyglądasz. Nie dziwę się mojemu "Książe Mężowi" (Ciebie cytuję) że miał wczoraj swojego rodzaju kaca moralnego :yes:

No i odkryłyśmy wspólnie fajne miejsce. Możemy sprzedawać info ;)

Już wiem że Cortina. Kojarzę i dalej zazdroszczę

W życiu bym nie pomyślała, że w "tym-mym" wieku mogę jeszcze się zachwycać placem zabaw;):D Ale ten jest po prostu niesamowity!... wrócę tam jeszcze...:lol:

W życiu bym nie pomyślała, że w "tym-mym" wieku mogę jeszcze się zachwycać placem zabaw;):D Ale ten jest po prostu niesamowity!... wrócę tam jeszcze...:lol:

Jak założysz lepsze= bardziej sportowe buty to śmigniesz na sznurach, że młodemu kopara opadnie.

W sumie to sama bym miała ochotę się tam wspiąć :yes:

Jak założysz lepsze= bardziej sportowe buty to śmigniesz na sznurach, że młodemu kopara opadnie.

W sumie to sama bym miała ochotę się tam wspiąć :yes:

Ha, ha:D Ostatnio jak się popisywałam przed Młodą skacząc na batucie, to wiadomo z tekstów powyżej jak to się skończyło.:lol2:

Ale ogromną miałam dzisiaj ochotę...:oops::-P