Arnika 10.10.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 No i tak na górze jest cyrk... ale wolę, żeby głupole tym cyrkiem nie dowodzili.... Tylko czy lepiej będzie????? Pewnie tak samo....A cóż... Na dole czytaj w mieście, gminie to my sami wybieramy radnych.... Tych u góry też my....I tak tu nie iść na wybory... później żądzą wybrani przez "radio" pewne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.10.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 W mojej gminie wygrywają ci, co mają wiekszą rodzinę .... nepotyzm całkowity... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.10.2011 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Całe życie mieszkając w blokach nie miałam zielonego pojęcia jak cudowne, relaksujące i czasochłonne;) jest mieszkanie we własnym domku, jednocześnie niezwykle szkolące w dziedzinie logistyki... Oto moja lista na najbliższy tydzień: 1. wyłączyć nawadnianie 2. przedmuchać rurki;) 3. wyczyścić rynny z liści i igliwia oraz przestrzenie między oknami a dachówką/siatkę narynnową mam zaplanowaną na wiosnę/ 4. skosić ostatni raz trawę 5. zgrabić liście 6. zacząć osłanianie roślin /zapowiadają przymrozki:(/ 7. zamówić brykiet do kominka 8. dosadzić pozostałe cebule 9. pochować do oranżerii kwiaty, które nie przetrwają zimy, drzewko mandarynki i wykopać kalie ... to tylko na jeden tydzień Niniejszym zamieniam również poranną kawkę na tarasie, na gorącą czekoladę przy kominku, ponieważ od wczoraj czuję się przewiana, czyli wywiana z tarasu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 na pewno czekoladka przy kominku zdrowsza na tą porę roku:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.10.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 połowa z tej listy się do mnie kwalifikuje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.10.2011 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Myślę, że każda z nas ma jakieś swoje "przyjemności";) Ja w tym roku mam ich dwa razy więcej niż w zeszłym, bo rok temu to mogłam jeszcze na Młodego liczyć, a teraz: Młody+medycyna=ZERO pomocy:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 14.10.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Witam Mam nieśmiałe pytanie dotyczące ogrodzenia Waszego, możliwe że już gdzieś w dzienniku była o tym mowa, ale akurat nie trafiłam Z czego to ogrodzenie Wasze cudne i jak to się robi? Jest może jakaś firma, która wykonuje takowe? Będę very wdzięczna za odpowiedź, pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.10.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Rasia kurde ta swoja lista to tak brutalnie o zimie przypomnialas...:lol2:a ja mialam nadzieje, ze w tym roku zimy nie bedzie....:rotfl:buuuu ja chce wiosne:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.10.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Ja też już chcę wiosnę! W poprzednim życiu chyba byłam niedźwiadkiem, bo najchętniej bym w sen zimowy zapadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.10.2011 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Witam Mam nieśmiałe pytanie dotyczące ogrodzenia Waszego, możliwe że już gdzieś w dzienniku była o tym mowa, ale akurat nie trafiłam Z czego to ogrodzenie Wasze cudne i jak to się robi? Jest może jakaś firma, która wykonuje takowe? Będę very wdzięczna za odpowiedź, pozdrowienia Witaj Jazzy:) Ogrodzenie z obrzeży krawężnikowych, u mnie akurat firmy Libet 20x6x100cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.10.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Ja też już chcę wiosnę! W poprzednim życiu chyba byłam niedźwiadkiem, bo najchętniej bym w sen zimowy zapadła... hi, hi normalnie jakbym siebie czytala...:lol2:ja poki co mam problem, zeby cala noc przespac o calej zimie nawet nie marze:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.10.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Oj, o nocy przespanej też marzę od kilku dni, choć malutkich dzieci już nie mam, to Filip zatruł się czymś tak bardzo, że ostatnie dwie noce wychodziłam z nim po kilka razy:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.10.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 o calej zimie nawet nie marze:lol2: a ja marzę, tak wtulić się w poduchę i obudzić przy marcowych promykach słońca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 14.10.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 W mojej gminie wygrywają ci, co mają wiekszą rodzinę .... nepotyzm całkowity... O! To jest u nas jednak polityka prorodzinna:cool: A ja marzę o jesieni w nowym domu:yes:, o popołudniach przy kominku z gorącym kakao, zawinięta w koc i z książką do poczytania. O otulaniu drzewek, grabieniu liści z trawnika i całej tej liście, którą Rasia wypisała:rolleyes: I w ogóle się Wam nie dziwię, że nie chce się z tych cudnych domów nie chcecie wychylać nosków do wiosny:D I delektowałabym się każdym dniem takich przyjemności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.10.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Co ja widzę! Wątek ożył, a ja dopiero teraz? Rasieńko, jak tam z Twoją produkcją nowego ogrodu. Na pewno jest co oglądać, a Ty nic nie pokazujesz Dołączam się do Balbiny. Też chcę już robić to co Ty. Mogę nawet za Młodego na ten dach wejść. A jak jemu tam? Ostro już? Wejściówki z histologii (Sawicki, my love), te sprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.10.2011 00:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Taaa... właśnie po raz kolejny wyszłam z Filipem... nie narzekam, absolutnie! Cudnie jest tak wysmyknąć się i 2.30 w nocy w kapciach i szlafroku(chociaż zimno;)) na chwilę na dwór, zamiast ubierać się, zjeżdżać windą, otwierać 15 zamków... a i tak piesa mająca takie problemy żołądkowe co mój, nie wytrzymałaby tego ubierania i zjeżdżania i musiałabym jeszcze zmywać klatkę. Cudnie jak strzela w kominku i można przykucnąć przy nim i ogrzać zmarznięte paluszki... Cudnie jest wejść do gabinetu, usiąść na Dziadkowym fotelu, przy wielkim Dziadkowym biurku i pisząc do was te słowa przypomnieć sobie maleńki kąt z komputerem w rogu "blokowej" sypialni zawalony stosem książek, gazet i papierów... A Młody ryje na górze jak norniczka lub ryjówka w moim ogrodzie;)... anatomię oczywiście:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.10.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Taaa... właśnie po raz kolejny wyszłam z Filipem... nie narzekam, absolutnie! Cudnie jest tak wysmyknąć się i 2.30 w nocy w kapciach i szlafroku(chociaż zimno;)) na chwilę na dwór, zamiast ubierać się, zjeżdżać windą, otwierać 15 zamków... a i tak piesa mająca takie problemy żołądkowe co mój, nie wytrzymałaby tego ubierania i zjeżdżania i musiałabym jeszcze zmywać klatkę. Cudnie jak strzela w kominku i można przykucnąć przy nim i ogrzać zmarznięte paluszki... Cudnie jest wejść do gabinetu, usiąść na Dziadkowym fotelu, przy wielkim Dziadkowym biurku i pisząc do was te słowa przypomnieć sobie maleńki kąt z komputerem w rogu "blokowej" sypialni zawalony stosem książek, gazet i papierów... A Młody ryje na górze jak norniczka lub ryjówka w moim ogrodzie;)... anatomię oczywiście:lol2: Pięknie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.10.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 właśnie za to kocham chałupkę z piesem w piżamce z kanapką w ręku i kubkiem picia a i o 4 rano niebo bywa piękne:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.10.2011 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Pięknie!!!!! właśnie za to kocham chałupkę z piesem w piżamce z kanapką w ręku i kubkiem picia a i o 4 rano niebo bywa piękne:rotfl: Tak a'propos nieba o piątej i szóstej rano... http://desmond.imageshack.us/Himg38/scaled.php?server=38&filename=img9056male.jpg&res=mediumhttp://desmond.imageshack.us/Himg846/scaled.php?server=846&filename=img9058male.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.10.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 piękne wschody słońca Sama chciałaś aby młody poszedł na medycynę, więc teraz nie narzekaj, że nie ma czasu żeby ci pomagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts