wiolasz 24.01.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Hej, Malka nie przejmuj sie, mój storczyk też padł. Jeszcze listki ma twarde to nie wyrzucam, ale olałam totalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.01.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Rasia, dziękujemy! Super że wreszcie do nas dotarłaś! Czas szybko zleciał na miłych pogaduchach No i dziękuję za doniczki (Jak pisałam u siebie wsadzę w nie malinowe wrzosy i postawię na tarasie. Będzie superowo, tfu, malinowo!) i za winko (nie postoi długo, już się na nie zasadzam ) A teraz Ty pokazuj te foty ze śniegiem! Bo na to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.01.2012 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Malciu, Wioluś, nie traćcie wiary;). Moje storczyki tak od dwóch lub trzech lat padały, aż w końcu się chyba przystosowały;) i w tym roku tak zaczęły kwitnąć. Moniu, to ja dziękuję, tak jak napisałam u Ciebie, za ucztę ta oka, ducha i podniebienia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2012 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 ja się nie łamię,jakby co to w sklepach tyle tego zielska , że aż sprzedają juz myslałam,że mi forum padło od 22.20 cisza jak makiem zasiał we wszystkich subskrybowanych mych watkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2012 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Moje stroczyki odżyły odkąd się panie sprzątające nimi zajęły. W przeciwnym wypadku byłaby to roślinka jednorazowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.01.2012 01:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 A ja właśnie wczoraj WYWALIŁAM wszystkie subskrypcje i powiadomienia! Kiedyś, przez rewolucją na forum można było sobie wrzucić obserwowany wątek do powiadomień i zanim nie zajrzałaś do takiego powiadomienia nie przychodziło Ci kolejne. Na tym nowym bublu powiadomienia na e-maila przychodzą co każdy wpis, a niejedno jest kilkakrotnie powielane w tej samej sekundzie. Doszło do tego, że codziennie po włączeniu kompa kasowałam na dzień dobry 400 powiadomień, żeby zajrzeć do 4 wątków... wczoraj się wściekłam i wywaliłam wszystko. Nie wiem jak będę teraz trafiać do ulubionych wątków? Chyba po prostu zniknę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.01.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 My bedziemy Cię powiadamiać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 I tu Rasia się z Tobą zgodzę.... Przychodzi za dużo powiadomień, i ja też na poczcie mam srylion dziennie do kasowania..Ale, że napisałam rezygnacje z pomarańczowych z internetu... to mam go tylko do 24 lutego i odwyk...Nie będę miała netu. Nawet mąż się zastanawia co to teraz będzie... Nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.01.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Wiola, da sie żyć, ja byłam odcieta od października prawie, czyta sie wtedy wiecej ksiazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ja wiem, że się da... trochę trudniej znaleźć info na jakiś temat, albo przelewy zrobić... ale się da...To jest protest na pomarańczowych, bo net mi chodzi jak ślimak na żółwiu i muli jak diabli, a transfer jest jak dla emeryta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 25.01.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Witaj Aksamitko w moich skromnych progach:lol:! Z mojego doświadczenia: im trudniejsze warunki mają storczyki, tym lepiej rosną i kwitną tez slyszalam taka teorie , alemoje nie sa dopieszczane a i tak uparte A ja właśnie wczoraj WYWALIŁAM wszystkie subskrypcje i powiadomienia! Kiedyś, przez rewolucją na forum można było sobie wrzucić obserwowany wątek do powiadomień i zanim nie zajrzałaś do takiego powiadomienia nie przychodziło Ci kolejne. Na tym nowym bublu powiadomienia na e-maila przychodzą co każdy wpis, a niejedno jest kilkakrotnie powielane w tej samej sekundzie. Doszło do tego, że codziennie po włączeniu kompa kasowałam na dzień dobry 400 powiadomień, żeby zajrzeć do 4 wątków... wczoraj się wściekłam i wywaliłam wszystko. Nie wiem jak będę teraz trafiać do ulubionych wątków? Chyba po prostu zniknę... tez mnie to wkurza, wiec zrobilam dzienna aktualizacje i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.01.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Rasia, dla ulubionych wątków włącz subskrypcję ale bez powiadomień. Jak będziesz wchodziła na FM naciśnij FORUM - SZYBKIE MENU- SUBSKRYPCJE ... i jesteś w domu ( masz wszystkie wątki które lubisz) P.S. Storczyki masz obłędne:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.01.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Rasik wiesz jak mi było fajnie Cię znów spotkać - emanujesz meeeeega pozytywną energią mam nadzieję, że choć trochę na mnie przeszło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Rasia, dla ulubionych wątków włącz subskrypcję ale bez powiadomień. Jak będziesz wchodziła na FM naciśnij FORUM - SZYBKIE MENU- SUBSKRYPCJE ... i jesteś w domu ( masz wszystkie wątki które lubisz) oooo, można coś takiego!??? Ja nigdy żadnej subskrypcji nie włączałam. Odświeżałam stronę*i patrzyłam gdzie w "moich" wątkach pojawiły się nowe posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.01.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 ja mam tak jak Ala wlaczone subskrycje bez powiadomien (nie zawalaja poczty) i przez odswiez widze co w moich "ulubionych" watkach sie dzieje. Rasiulka na ten tychmiast prosze wyrzucic te mysli o znikaniu. i co bedziesz jak ten murzyn na zebrze? pojawiam sie i znikam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.01.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 można ...ja tak mam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.01.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 rasia przyszłam zostawić całuska. P.S. jak Ty żyłaś z tymi powiadomieniami do tej pory? ja je wywaliłam przed rokiem jak tylko sie fm zmienilo mam subskrybowane wszystkie ulubione wątki i jak tylko klikne w ustawienia to widzę od razu gdzie są nowe posty i kogo odwiedzić. choc musze przyznac że ostatnio lata nie zagladałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.01.2012 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Czołem Dziewczynki:D. Znalazłam swoje komentarze!!! Pomysł Tarki w zabawę na zebrze super! Bo podążając za argumentem Wiolaszki: mam zaległości w książkach:yes:. Alunku, tak właśnie zrobiłam wczoraj, zostawiłam tylko subskrypcje:). Pasiku! Cudnie było Cię wczoraj widzieć! Wyglądasz jak zwykle rewelacyjnie i jak zwykle zazdraszczam... Tak jak Moni i K. tego, że wszystko możecie jeść bez konsekwencji;) Aksamitko, nie poddawaj się, Twoje storczyki też dadzą radę. Arniczko, jaką masz opcję zastępczą? A tymczasem... rozpaliłam w kominku, sącząc winko zamierzam wreszcie skończyć "Lalki w ogniu"... męczę już dość długo... cały czas stają mi przed oczami moje wspomnienia z wyprawy do Indii:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.01.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Mój storczyk, który dostałam kiedyś od jednej forumki, kiedy odwiedzała moją budowę padł. Zostawiłam go u mamy, ale może powinnam go przywieźć i coś by jeszcze z niego było ? Zazdroszczę ci tych pięknych storczyków Muszę sobie jakieś kupić i może uda mi się ich nie zmarnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 26.01.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Radiu zamowilaś "moje" lampy?U mnie już wiszą i chciałam uprzedzić ze są ogromne, salon mi zdominowały, mam 3szt co 1m nad kanapa, aBo sie oswoje albo bedzie zmiana, póki co jest "dziwnie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts