rasia 26.01.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Lidziu, już wiem co Ci przywiozę następnym razem;). E-molku, dawaj fotkę lamp w trimiga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 A jak wyglada padniety storczyk? Czesc rasiulko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 26.01.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 E-molku, dawaj fotkę lamp w trimiga! Dam ale raczej w poniedziałek niż w trimiga Moze być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.01.2012 00:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 A jak wyglada padniety storczyk? Czesc rasiulko. Mogę Ci przesłać paczką, bo jednego załatwiłam;) Cześć Małgoś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.01.2012 00:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Dam ale raczej w poniedziałek niż w trimiga Moze być? Doooobra... poczekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.01.2012 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 e-mól ja myślałam że mój sky jest dużo za duży. Dziś wydaje mi się, że pasuje jak ulał i nie widzę już innej opcji Cześć Raśku! Nasłuchałam się dziś o Twojej rikszy! Ty to masz pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.01.2012 01:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Hej Słoneczko:D. Z rikszą nic nie wyszło:( i mam nadzieję, że Księciunio tego nie przeczyta;). (Całe szczęście, że nie ma czasu na zaglądanie na forum:)) Tak, tak:yes: Twoja lampa jest rewelacyjna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.01.2012 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 upsss, mogę skasować widzę że plan czeka na zrealizowanie ale gdzie on niby tym będzie jeździł i to trzymał? Chyba że to ma być eksponat Padnę*jak zobaczę, że ją zdobyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.01.2012 01:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Nie kasuj:). Już zrezygnowałam, bo nie załatwię homologacji w naszym dziwnym kraju:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.01.2012 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Moja ciekawska natura spać nie idzieRozumiem że nie można tym wyjechać do lasu? (no bo wiadomo że pod Pałac nikt jechał nie będzie), przecież to taki "rower" jest ... poza tym, jak jeżdża ci nad morzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.01.2012 01:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Moja ciekawska natura spać nie idzie Rozumiem że nie można tym wyjechać do lasu? (no bo wiadomo że pod Pałac nikt jechał nie będzie), przecież to taki "rower" jest ... poza tym, jak jeżdża ci nad morzem? Tuk-tuk, to nie rower:lol2: Wygląda tak: http://desmond.imageshack.us/Himg207/scaled.php?server=207&filename=otherimg0954.jpg&res=medium rożne riksze dookoła i święta krowa przy śniadaniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.01.2012 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 O Chryste Panie, ja myślałam że my mówimy o rikszy-trójkołowcu!!! Riksza nie tuktuk, o tym była mowa Ty! dobrze że tego nie kupiłaś! Przecież Księciunio by zawału dostał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.01.2012 02:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Bo Tuk-tuk, to inaczej motoriksza;), ale potrzebna jest homologacja. Ja żałuję, bo Księciunio oszalałby z radości. W końcu już trochę Go znam:rolleyes:... od ponad trzech godzin jest nasza 22 rocznica ślubu:eek:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.01.2012 02:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ja Cie sune Raśka! Pod jaką poduchę Ty te swoje lata chowasz że Ty jak własna córka wyglądasz!!!??? 22 rocznica? No nie może być! Wszystkiego najlepszego Kochana! Bądźcie zdrowi i szczęśliwi do konca Świata muuuuuuaaaa! (o północy ślub braliście?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.01.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Hej, hej, Rasiu! Rocznicowe uściski dla Ciebie (i Księciunia)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.01.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 OOo kochana, wszystkiego naj naj naj na najbliższe wspólne lata :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Rasia jeszcze co najmniej 30 wspólnych rocznic dla Was:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.01.2012 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Hi, hi... nieopatrznie się wygadałam i wyszło szydło z worka jaka to "stara" jestem;). Oznajmiam więc wszem i wobec, że to niecne insynuacje i wcale "stara" się nie czuję! Dziękuję dziewczynki za życzenia:hug:. Z Księciuniem królowanie całkiem mi odpowiada i nie zamierzam tego zmieniać... na razie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 27.01.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 moje gratulacje!!!! nie ma to jak być długodystansowcem :) ja sobie też taki układ chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 27.01.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Sto lat w miłości królewskiej parze moze Rasia sie za miłość szybko wzięła i ten ślub to na kolonii np brali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts