e-mól 11.02.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Ach te oczy w każdych tyle radości i miłości!!! Cudowną musicie być rodziną!Warto popatrzeć i sie inspirowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 11.02.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Rasia niesamowita jesteś. Czary niby z prostych rzeczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.02.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Miłej zabawy dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.02.2012 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Raaaaaśka! Te fotki mogły by nie mieć końca Szkło płynęło ... wszystko płynęło ... Cudownie musi być Wam razem A młodej jak fajnie z tą grzywą. Nie no, bosko Grzywę ciachnęłam osobiście memi ręcami;) i krawieckimi nożyczkami:lol2: A powyższy cytat mogę i teraz zacytować po wyjeździe Malci... szkło płynęło... wszystko płynęło... było boooosko! Malka jest cudowna, A jest cudowny i Młode Malciątko jest przecudowne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.02.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Rasia, nie można być biologiczną mamą 16 letniej Królewny mając lat 18. Twój Książę ma Wielki Skarb - niech mocno uważa, tutaj wielu chciało by mieć takie cudeńko w domu .. Wszystkiego najpiękniejszego ( co ja piszę ? najpiękniejsze już ma po wielokroć ) - to klasycznie - zdrówka na kolejne conajmniej 50 lat ! I ja i Księciunio już wyeksploatowani i po gwarancji;) Przy tylu nowych modelach na rynku takie stare, to tylko na złomowisko lub zdane na siebie do końca życia i jeden dzień dłużej;) Więc zdrówko zawsze się przyda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.02.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Rasia, sama sie wzruszyłam patrząc na fotki Ode mnie też wszystkiego najlepszego dla Szanownych Jubilatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.02.2012 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Rasia, sama sie wzruszyłam patrząc na fotki Ode mnie też wszystkiego najlepszego dla Szanownych Jubilatów. Księciunio, Młoda Królewna i ja... bardzo dziękujemy za wszystkie miłe i ciepłe słowa, życzenia i pochlebstwa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.02.2012 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Skarżyłam się, że mam za sucho w domu... to Księciunio się dzisiaj zawinął i w godzinkę miałam już w domku takie ziejące zwierzątko! http://img832.imageshack.us/img832/3696/img6343jpgmale.jpg Może to siła sugestii, ale od razu mi się lepiej oddycha:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.02.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Może to siła sugestii, ale od razu mi się lepiej oddycha:D. To na bank nie sugestia. Ja czuję po wejściu do sypialni (gdzie wilgotność mam 42-47%) że tam jest super. Oddycha się*lepiej, jest przyjemnie Napisz za parę dni czy to cudo nie zostawia osadu na meblach, jak jest wydajne, ile kosztowało i takie tam No powiem Ci, że ta grzywa to było dobre posunięcie. Prawdziwa rasowa córa teraz z Twojej I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.02.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Już kilkanaście razy wracam do zdjęć i gapię się jak zaczarowana:jawdrop: Rasia dziewczyno, dziewczynko:eek: cóż za uroda! szok:eek: Matka dorosłych dzieci, wow!!!! Córcia i mąż, ta impreza, ten pomysł na niespodziankę Oby tak zawsze, tego Wam życzę Cudną rodzinkę tworzycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.02.2012 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 To na bank nie sugestia. Ja czuję po wejściu do sypialni (gdzie wilgotność mam 42-47%) że tam jest super. Oddycha się*lepiej, jest przyjemnie Napisz za parę dni czy to cudo nie zostawia osadu na meblach, jak jest wydajne, ile kosztowało i takie tam No powiem Ci, że ta grzywa to było dobre posunięcie. Prawdziwa rasowa córa teraz z Twojej I "Rasowa córa":rotfl::rotfl:no nie mogę Teraz to się zastanawiam czy tatuaż na uchu czy czipa pod skórę mam jej sprawić A ziejące radyjko jak na razie cuuudne:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.02.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 rasia na ostatnim zdjeciu wygladasz jak siostra a nie jak mama Moje młode zapytało "a która to Ty? " - takie młode ,a takie sprytne;) Jeszcze raz dziekujemy Wam kochani, było bosssko iii.....przekaz to proszę najwspanialszym dzieciakom pod słońcem ale nie ma co się dziwić,że takie sa, skoro geny mają wybitne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.02.2012 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Już kilkanaście razy wracam do zdjęć i gapię się jak zaczarowana:jawdrop: Rasia dziewczyno, dziewczynko:eek: cóż za uroda! szok:eek: Matka dorosłych dzieci, wow!!!! Córcia i mąż, ta impreza, ten pomysł na niespodziankę Oby tak zawsze, tego Wam życzę Cudną rodzinkę tworzycie. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.02.2012 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 (edytowane) Moje młode zapytało "a która to Ty? " - takie młode ,a takie sprytne;) Jeszcze raz dziekujemy Wam kochani, było bosssko iii.....przekaz to proszę najwspanialszym dzieciakom pod słońcem ale nie ma co się dziwić,że takie sa, skoro geny mają wybitne :rotfl:Aleeee medal!!! Zaraz Młodym go wydrukuję i powieszę nad łóżkami:lol2:. A Młode nie dość że sprytne to jeszcze dowcipne;) Edytowane 13 Lutego 2012 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.02.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Jejku jakie Wy jesteście ... PIĘKNE !! To niemożliwe, że na ostatniej fotce jest matka z córką ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.02.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Rasia spóznione ale najszczersze życzenia - spełnienia marzen!Dziewczyny juz wszystko napisały! cudowną niespodziankę Przygotowałaś i Ty taka cudna, młoda i szczęśliwa...nie mozna się nie wzruszyć patrząc na Wasze zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.02.2012 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 (edytowane) Jejku jakie Wy jesteście ... PIĘKNE !! To niemożliwe, że na ostatniej fotce jest matka z córką ... Rasia spóznione ale najszczersze życzenia - spełnienia marzen!Dziewczyny juz wszystko napisały! cudowną niespodziankę Przygotowałaś i Ty taka cudna, młoda i szczęśliwa...nie mozna się nie wzruszyć patrząc na Wasze zdjęcia! Tyle komplementów na swój i rodziny temat to nie usłyszałam jeszcze chyba nigdy! Miłe to i łechce próżność moją, ale te zdjęcia kłamią i są wyrwane z "kontekstu";). Więc pora je wywalić. Dziękuję za wszystkie miłe i ciepłe słowa raz jeszcze:lol:. Edytowane 13 Lutego 2012 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 13.02.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Rasia, polecam aromatol do środka tego ziejącego smoka. Dookoła rozejdzie się taki czarodziejski odór ( jak mawia moja lepsza połowa ) - cudownie udrażnia nosy i płuca. Dla nawilżaczy pizzo tylko nalewki na spirycie. , wiśniówka za ciężka , nie da się skórą wessać bezkacowo.. http://www.apteka69.pl/wm.php?img=0cd4f6b7ee735dfdaf4e7c0c26569b72.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.02.2012 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Dzięki wielkie Ziabo! Niestety Księciunio już w progu zastrzegł(wlokąc smoka za uzdę do domu;)), że nie ma on żadnego dodatkowego pojemnika na olejki zapachowe i z aromaterapii będą nici:(. Chyba że instrukcję do końca przeczytam i okaże się, że można ten czarodziejski odór od razu do wody dolać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 13.02.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Można , można bezpośrednio do pojemnika z wodą jeno owe nalewki spirytusowe. Ni hu hu, żeby Cie renkaboska broniła , abyś wlała oleiste zapachy, nawet te, które niby przeznaczone do aromaterapii do pojemnika ( mądra jestem, zniszczyłam lata temu śśśtrasznie drogi nawilżacz )Dobrze sprawdzają się rumiankowe napary, meliska na nerwy na dobranoc czy mięta . Ta ostatnia cudownie działa w letnie duszne noce. Podpowiem jeszcze jedno sprawdzone - zaparzam lipę z prawoślazem, odcedzam, wlewam letnie do nawilżacza i wsadzam głowę w strumień. I tak sobie można nawilżyć włosy cudowną miksturą. Odwdzięczą się pięknym wyglądem a i cera swoje pojje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts