markoto 27.02.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 te bratki to chyba zamarzly kwitnac i jeszcze nie odmarzly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.02.2012 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Hej MSU Lampa mówi - dziękuję. Markociu, nie wiem co im odbiło, ale się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.02.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Rasia, W Meksyku skopiowali uklad Twojej szarej lazienki:D:http://www.contemporist.com/wp-content/uploads/2012/02/lo_250212_16.jpg Tutaj reszta tej chalupy, ale juz nie jest podobna:D:Dhttp://www.contemporist.com/2012/02/25/lucke-orozco-house-by-hernandez-silva-architects/ Ciekawy ten Twoj kwiatek zimowy:lol2: cieplych krajow mu sie zachciewa.... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.02.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Hej Mayu! Ale dranie;) Tylko co oni z ta palmą pod prysznicem robią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.02.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Wczorajszy dzień był jednym z tych paskudnych poniedziałków, początków tygodnia... których mogłoby życie oszczędzić... ale nie oszczędza, a co, szczodre jest jak jasna cholera! Dzisiaj przed furtką przemaszerowały mi na dzień dobry dwa łosie:)... może przyniosły lepszy dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Hej, sen o łosiu : Jego pojawienie się we śnie oznacza, że rozwiążesz swoje problemy tylko poprzez odrzucenie nadmiaru "cywilizacji" - a więc przez powrót do własnej natury, do tego, co w tobie jest autentyczne, prawdziwe i pierwotne. Czasem w tym samym znaczeniu w snach pojawia się jeleń, żubr, bizon, dzik - albo jakieś mało określone, masywne i włochate zwierzęta. Łoś - tęsknota za szczerością i otwartością w kontaktach międzyludzkich. Witam sie z rańca, u mnie słoneczko i -11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.02.2012 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Hej Wiolaszku!!! To już wiem dlaczego ja taaaak lubię łosie! Co u Ciebie? Lecę poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 U mnie nic nowego, czekam już na "finał" i chętnie rozpakowałabym się juz wczesniej, ale moja "walizka" ma inne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.02.2012 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 U mnie nic nowego, czekam już na "finał" i chętnie rozpakowałabym się juz wczesniej, ale moja "walizka" ma inne zdanie Brawo dla Walizki!!! Cały czas trzymam za Was kciuki:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.02.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Wiolu nic nie wiedzialam, jedyne co mnie tlumaczyto to, ze mnie troche na forum nie bylo. Gratulacje!! I trzymam kciuki, zeby dzieciatko sie urodzilo zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Dzięki Martuniu, ja sie nie chwaliłam specjalnie ale Raśka czarownica widziała mnie naocznie i nei dało sie ukryć Tak zaczarowała, ze najpierw nie chciała "walizka" zostać a teraz nie chce wyjść :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.02.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 A to czarownica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Bardzo dobra czarownica:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 29.02.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 rAsia dzięki za dobre słowo, ale Wy to macie dopiero piękny nowoczesny i pomysłowy domek, chylę czoła. Powiedz mi co to za deski dębowe bo są po prostu CUDOWNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a w tej chwili jestem na etapie właśnie wyboru podłogi do holu i salonu:) Poratujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.02.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 rAsia dzięki za dobre słowo, ale Wy to macie dopiero piękny nowoczesny i pomysłowy domek, chylę czoła. Powiedz mi co to za deski dębowe bo są po prostu CUDOWNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a w tej chwili jestem na etapie właśnie wyboru podłogi do holu i salonu:) Poratujesz? hihihi, nie wiem czemu tytul skojarzyl mi sie z browarkiem :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.02.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Dzisiaj przed furtką przemaszerowały mi na dzień dobry dwa łosie:)... może przyniosły lepszy dzień? a może moje okulary Juz lepiej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.02.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 rAsia dzięki za dobre słowo, ale Wy to macie dopiero piękny nowoczesny i pomysłowy domek, chylę czoła. Powiedz mi co to za deski dębowe bo są po prostu CUDOWNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a w tej chwili jestem na etapie właśnie wyboru podłogi do holu i salonu:) Poratujesz? Hej:D. Dechy dębowe 22mm grubości, 150mm szerokości, długość baaardzo różna:), dodatkowo fazowane na moją prośbę. Załatwiał i kładł mi je forumowy Ghost34:). Są cały czas rewelacyjne! Nawet moje Dipsy nie dają im rady;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.02.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 a może moje okulary Juz lepiej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.02.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 ale co ?? nie lepiej czy okularów nie przyniosły małpy rogate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzu.1 01.03.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Witaj Rasiu, ja też jestem pod wrażeniem Twojego domku, przepięknie po prostu, każdy detal wysmakowany, super, bardzo mi się podoba, prostota i natura, PIĘKNIE !!! BRAWO!!! Podłogi dębowe po prostu śliczne. Mam pytanie odnośnie grzejników kanałowych, jaki to model i czy jestes z nich zadowolona? Może masz jakieś przemyślenia w tym temacie już jako ich użytkowniczka. Czy wybrałabys je ponownie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts