jamles 31.03.2012 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 .... Szybko zakopałam ją z powrotem, bo tak na mnie spojrzała ... a jak to był ...... zięć, królewicz jakiś to spojrzał jak na ...... teściową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.04.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Hej,Ładne wio, bardzo ładne. Od siebie pogoniłaś i do mnie przyszedł śnieg, bratki czekają w garażu na posadzenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasmo 01.04.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Właśnie miałam napisać, że wio nie zadziałało u nas, bo rano było biało dookoła, a teraz śnieżyca, że hej A propos klikania, to ja się zalogowałam ale i tak wyskoczył tekst o końcu konkursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.04.2012 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 a jak to był ...... zięć, królewicz jakiś to spojrzał jak na ...... teściową No tylko sobie to wyobraziłam i nie mogę przestać się rechotać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.04.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Hej, Ładne wio, bardzo ładne. Od siebie pogoniłaś i do mnie przyszedł śnieg, bratki czekają w garażu na posadzenie.... Hej Wiolaszku!!! No pogoniłam, bo u mnie dzisiaj poprószyło, pograciło, ale od razu roztopiło i było pięknie:cool:. A tych bratków to szybko nie posadzisz;)... potrzebujesz jakiegoś wsparcia łapek dodatkowych do roboty:) Masz moje wsparcie w Matyldzie;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.04.2012 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Właśnie miałam napisać, że wio nie zadziałało u nas, bo rano było biało dookoła, a teraz śnieżyca, że hej A propos klikania, to ja się zalogowałam ale i tak wyskoczył tekst o końcu konkursu Ja dziś wiosnę widzę wszędzie:lol:. Zwłaszcza w sklepach i na giełdach ogrodniczych:lol2: Wczoraj wróciłam z pełnym bagażnikiem:cool:. Buziaki posyłam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.04.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Co kupiłaś... pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.04.2012 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Aaaa tam takie bździnki;)... floksy, irysy, agapanty, róże i żylistki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.04.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Floksy am u sąsiadki gratis... nawet miałam u siebie już.. ale mi nie pasiły i wykopałam z bryłą ziemi, ale jej na zimę nie zadołowałam.. ciekawe czy zdechły... Inne z listy mam, oprócz agapanty... Idę googlować co to... Ja dziś kupiłam echinaceę i jakieś białe nie mam pojęcia co to, ale ładne to kupiłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.04.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Floksy am u sąsiadki gratis... nawet miałam u siebie już.. ale mi nie pasiły i wykopałam z bryłą ziemi, ale jej na zimę nie zadołowałam.. ciekawe czy zdechły... Inne z listy mam, oprócz agapanty... Idę googlować co to... Ja dziś kupiłam echinaceę i jakieś białe nie mam pojęcia co to, ale ładne to kupiłam.... Jeżówki mam, tylko mało, bo nie dostałam ładnych białych w zeszłym roku. Ja dalej uparcie biało-niebiesko sadzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.04.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 A ja mam mieć miks kolorów.. ogród ma być wesoły... Jeżówki i to te purpurowe, a jeszcze chce kilka kosaćcy i to te stare odmiany, oraz rudbekii... I na tm bym moje kwiatkowe poszukiwania skończyła... Noo muszę kupić kilka szczepionych na pniu... ale sama jeszcze nie wiem co ... gdzie to już mniej więcej wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.04.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Babeczki podpowiedzcie bo wy madre jestescie czy jest w jakims banku cos jak ksiazeczka oszczednosciowa, tzn ze co miesiac wplacasz, jakos wyzej oprocentowane niz OKO ale nie pobieraja ci wielkich prowizji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.04.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Jeszcze tak nieśmiało poproszę, jakby ktoś mógł mnie wesprzeć w konkursie Werandy, to bardzo będzie mi miło:oops:. Zdjęcie WIOSNY zwariowane trochę jak i ja;)...http://www.weranda.pl/konkursy?controller=konkurs&kid=47 kliknolem na dzien dzisiejszy 2,90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.04.2012 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Cześć Duszku. Miałeś do mnie wpaść!!! i co??? Martuś, ja mam konto Progres w Nordei. Jest wyżej oprocentowane, możesz wpłacać ile wlezie ale wypłacać bezkarnie;) tylko raz w miesiącu. U mnie działa. Lubię to konto i traktuję je jak koło ratunkowe;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.04.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 kliknolem na dzien dzisiejszy 2,90 bez zmian, ale można głosować na inne zdjęcia wiem, wylazł mój świński charakter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.04.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Martuś, ja mam konto Progres w Nordei. Jest wyżej oprocentowane, możesz wpłacać ile wlezie ale wypłacać bezkarnie;) tylko raz w miesiącu. U mnie działa. Lubię to konto i traktuję je jak koło ratunkowe;). dzieki za jakis slad , zaraz sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.04.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Cześć Duszku. Miałeś do mnie wpaść!!! i co??? Martuś, ja mam konto Progres w Nordei. Jest wyżej oprocentowane, możesz wpłacać ile wlezie ale wypłacać bezkarnie;) tylko raz w miesiącu. U mnie działa. Lubię to konto i traktuję je jak koło ratunkowe;). jesli jeszcze moge to bede po 16 kwietnia:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.04.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 jesli jeszcze moge to bede po 16 kwietnia:confused: Wtedy to ja będę na Śląsku:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.04.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 a ja gdzie indziej ... Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.04.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 bez zmian, ale można głosować na inne zdjęcia wiem, wylazł mój świński charakter Echhh... doszło tyle pięknych zdjęć, że gdzie ja z tą moją marną wiosną..., w dodatku tylko co przyszła i poszła sobie:( Może ona to moje wio wzięła sobie tak do serca, że to do niej... Masz dla mnie Jamlesiku jedną pestkę swojego koktajlowego cuda? a może jedną francę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts