b_stroz 26.04.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Wow Rasia Ty to masz głowę i gust, super wysyłam to co mój mężuś porysował. Widzę, że to co zaproponowałaś to ta kostka z granitową posypką czy znasz jakieś opinie na jej temat bo zachodzimy w głowę czy ją brać bo jest bardzo ładna, ale mam informację od pana, który układa kostkę, że ponoć bardzo się brudzi i ludzie narzekają.Powiedz czy Ty robisz takie projekty jeśli tak to napisz mi na prywatne konto([email protected]) co i jak,ok? Tam przed domem myśleliśmy zrobić odbojówkę i za nią takie skarpki obsadzone bo jest spory spadek ok 5% na całości działki. Garaż planowany po lewej stronie . Ok narazie pozdrawiam z wietrznego Podkarpacia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 26.04.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Nie wiem czy uda Ci się zobaczyć to co zrobił mo mąż- zarys tego co gdzie wysyłam jeszcze raz a jakby nadal był problem to podaj e-maila to wyślę Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.04.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Dziewczynki, teraz po kazdym etapie edukacji sie dzieci testuje Koniec nauczania zintegrowanego - test kompetencji, koniec podstawówki - następny itd.... Emiranda, ja nie nagradzam sukcesów w szkole prezentami. Moze zimny chów, ale od początku wpajam, że on się dla siebie uczy, a że mam fart bo dla młodego samo posiadanie wiedzy juz jest nagrodą, wystarczy mu "super synu, gratuluję i jestem z Ciebie dumna" - radość bezcenna:) Natomiast nie ukrywam,ze dość często dzielność u lekarza, na badaniach, operacjach itp nagradzam hojnie...ale po tym co on biedusia przechodzi, to głupia zabawka,konsola czy inny duperszwanc na poprawę humoru mu się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.04.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Malka toz wlasnie napisalam ze to byl moj najwiekszy blad wychowawczy jaki popelnilam. Poprawilam sie i mowie dokladnie jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.04.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 aaaa, myślałam,że praktykujesz nadal, tylko ,że tak powiem "mniej motywująco" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.04.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 aaaa, myślałam,że praktykujesz nadal, tylko ,że tak powiem "mniej motywująco" To było jednorazowo, do dzisiaj się tego wstydzę, gdzie ja miałam głowę Wiesz czlowiek niestety popelnia czasami takie głupie błedy, które rozpamiętuje chyba do konca zycia przynajmniej ja. Mocno mi to utknęło w pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.04.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Pokaż mi rodzica, który nie popełnia błędów to wcale złe nie jest,najgorsze jest to ,że nieliczni wyciagają wnioski i ucza sie na tych błędach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.04.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 rasia prosze, pokaz bialaska http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 27.04.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Rasia a może taka kosteczka? Ja bym tam u Ciebie zawijasów nie wprowadzała... Przy okazji - to mój kostkowy faworyt. Zarówno kształty, struktura jak i ułożenie. Ja z tych, co im prościej, tym lepiej Jest oczywiście dostępna w kolorach szarym i antracytowym: http://www.awbud-wyrobybetonowe.pl/upload/multimedia//531/posejdon-3_main.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.04.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) Aniu, to nie dla mnie kosteczka, tylko dla b_stroz. Tarciu, wiem, wiem... obiecałam fotkę migdałka, ale nie zdążyłam dzisiaj cyknąć fotek za dnia... jutro się poprawię. Nie wiem czy uda Ci się zobaczyć to co zrobił mo mąż- zarys tego co gdzie wysyłam jeszcze raz a jakby nadal był problem to podaj e-maila to wyślę Ci Napisałm do Ciebie na e-mail:). Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.04.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Czy jest tu jakiś grzybiarz-smakosz??? Bo mam na działce wysyp smardzy!!! Oddam część w dobre ręce:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 27.04.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Aniu, to nie dla mnie kosteczka, tylko dla b_stroz A to przepraszam najmocniej. Gubie sie w tej ilosci postow Smardze.. w zyciu nie jadlam, ale moj Tato uwielbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.04.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 rasiu, u mnie też smardze obrodziły i chętnie sama bym coś upichciła - ale się boję, że coś pomylę, że to nie smardze itd. Masz jakiś sposób na rozpoznanie, czy to one na pewno...Bo tak odchodzić przed ukończeniem domu nie wypada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.04.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 rasiu, u mnie też smardze obrodziły i chętnie sama bym coś upichciła - ale się boję, że coś pomylę, że to nie smardze itd. Masz jakiś sposób na rozpoznanie, czy to one na pewno...Bo tak odchodzić przed ukończeniem domu nie wypada... Przekrawam tak jak na zdjęciu, jak pusty w środku i główka połączona z nóżką - to smardz:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.04.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Czy jest tu jakiś grzybiarz-smakosz??? Bo mam na działce wysyp smardzy!!! Oddam część w dobre ręce:yes:. ja chce, ja chce, kazda ilosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.04.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) Asiu, miłego dnia życzę, gdybys przypadkiem była w M, to zapraszam chocby na chwilę i 18.05 juz niedaleko, może Bywalczenie tego watku dalyby sie zaprosić na ZLOT FORUMOWICZEK 18.05, zapraszam Edytowane 29 Kwietnia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.04.2012 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 ja chce, ja chce, kazda ilosc Tarciu, specjalnie dla Ciebie ususzę i jak chcesz to Ci prześlę, albo odbierzesz osobiście:). No i obiecany biały migdałek: bo zwykły, taki zwykły jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.04.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 ususz kochana i prosze przeslij , smardze w smietanie - bajka migdala okrutnie zazdraszczam, pieknisty i jakie geste kwiaty, tez chce moze w moim ogrodniczym tez beda, jutro poszukam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.04.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Jaki cudny ten biały jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 A co to za okazja 18.05? Rasia, kurde ja caly czas czekam na wiadomosci i nic nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts