emiranda 29.04.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 18.05 organizuję w Milanówku zjazd forumowiczek, kto ma chęć przyjechać i poznać inne wirtualne koleżanki zapraszam, na pewno bedzie wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.04.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 matko Rasia jak chciałas białego było mówić u mojej babci cały krzaczor:rotfl: nawet nie sądziłam że to taki rarytas:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.04.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Rasiu, takiego dorodnego migdałka to ja w życiu na swe stare oczy nie widziałam...toż to szok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.04.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Rasiu, takiego dorodnego migdałka to ja w życiu na swe stare oczy nie widziałam...toż to szok!!! Ja też pierwszy raz widzę, żeby migdałek miał tak pełne kwiaty:rolleyes: i już się boję, że jak coś takiego niezwykłego, to albo nie na moją glebę, albo na milion procent przemarznie zimą. Ale kwitnie pięknie, muszę przyznać. Tu zbliżenie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.04.2012 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 matko Rasia jak chciałas białego było mówić u mojej babci cały krzaczor:rotfl: nawet nie sądziłam że to taki rarytas:rotfl: Wusia, ja się piszę na każdą ilość!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.04.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 A co to za okazja 18.05? Rasia, kurde ja caly czas czekam na wiadomosci i nic nie wiem. Możesz przyjechać 18.05 - pojedziemy razem do Emirandy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.04.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 tylko się dowiem jak się to rozsadza:rotfl: chyba że już psi u babci pożarli migdałka:rolleyes: na pewno jaśmin jeszcze żyje w dużych ilościach:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.04.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) Biało-czerwono... Okrutnie sexy jest ten tuliPan Edytowane 29 Kwietnia 2012 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.04.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 I niebiesko-różowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Możesz przyjechać 18.05 - pojedziemy razem do Emirandy. Jest to jakas koncepcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.04.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Dopiero co dotarłam do domku... cztery dni mnie nie było i co... do domu nie weszłam, tylko poleciałam ogródek oglądać.Hehe, to prawie tak samo, jak ja wczoraj. Prawie, bo ja niestety nic nie widziałam po ciemku i szybko wróciłam! A swoją drogą, moje hortensje odbijają dopiero teraz, podobnie jak niektóre inne, ale nie wiem, czy to pocieszy, bo u nas wegetacja rusza później. Na głogownik jeszcze czekam, choć chyba skończy się wykopkami. Już myślę nad zastępstwem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 30.04.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 O mater dziewczyny kiedy ja się będę na tych wszystkich krzaczkach znała? Bo narazie to mam ściernisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.04.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Asiu, ale Ty masz piękne kwiaty, a ten migdałek bialy suuuuuuuuuuper Asiu, Małgoś, Przyjeżdżajcie koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Drogie Panie, prosze docenic, ze wkleilam cos nareszcie do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.05.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Widziałam, doceniam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Chociaz jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.05.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Ja zawsze na posterunku, tylko nie zawsze się odzywam, taka skromna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 No no, to bier potomstwo i smigaj do Warszawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.05.2012 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Drogie Panie;) i Panowie, właśnie naprawili mi internet:), zobaczymy na jak długo... Wczoraj spaliłam patelnię z drewnianą łyżką, okopciłam sufit i przy okazji spaliłam płytę indukcyjną. Księciunio na wyjezdnym się relaksuje, Młody na wyjezdnym się relaksuje, a ja z Młodą dom dewastuję. Dokupiłam dziś kilka iglaków, ale nie ma nawet komu ich z samochodu wytargać. To by było na tyle... znowu znikam i nie wiem kiedy będę... za wszystkie zaległości bardzo przepraszam... nadrobię... kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.05.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Rasiu, cos ty zmalowala a raczej gotowala ? Poniewaz od paru m-cy palam miloscia wielka do iglakow to czekam na jekies fotki z zakupow, migdalkowi zawiaz czewona wstazecze, jest cudownie urodny, i bialy strzepinek tulipanek mi sie podoba. a co to jest to pierwsze niebieskie? buziolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts