Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rasiu, takiego dorodnego migdałka to ja w życiu na swe stare oczy nie widziałam...toż to szok!!!

Ja też pierwszy raz widzę, żeby migdałek miał tak pełne kwiaty:rolleyes: i już się boję, że jak coś takiego niezwykłego, to albo nie na moją glebę, albo na milion procent przemarznie zimą:(. Ale kwitnie pięknie, muszę przyznać:D.

Tu zbliżenie:migda%25C5%2582ek%2520bia%25C5%2582y%2520IMG_7082.jpg

Dopiero co dotarłam do domku... cztery dni mnie nie było i co... do domu nie weszłam, tylko poleciałam ogródek oglądać:lol2:.
Hehe, to prawie tak samo, jak ja wczoraj. Prawie, bo ja niestety nic nie widziałam po ciemku i szybko wróciłam! :lol2:

A swoją drogą, moje hortensje odbijają dopiero teraz, podobnie jak niektóre inne, ale nie wiem, czy to pocieszy, bo u nas wegetacja rusza później. Na głogownik jeszcze czekam, choć chyba skończy się wykopkami. Już myślę nad zastępstwem! ;)

Drogie Panie;) i Panowie, właśnie naprawili mi internet:), zobaczymy na jak długo... Wczoraj spaliłam patelnię z drewnianą łyżką, okopciłam sufit i przy okazji spaliłam płytę indukcyjną:bash:. Księciunio na wyjezdnym się relaksuje, Młody na wyjezdnym się relaksuje, a ja z Młodą dom dewastuję:evil:.

Dokupiłam dziś kilka iglaków, ale nie ma nawet komu ich z samochodu wytargać:(. To by było na tyle... znowu znikam i nie wiem kiedy będę... za wszystkie zaległości bardzo przepraszam... nadrobię... kiedyś...:rolleyes:

Rasiu, cos ty zmalowala a raczej gotowala ? ;)

Poniewaz od paru m-cy palam miloscia wielka do iglakow to czekam na jekies fotki z zakupow, migdalkowi zawiaz czewona wstazecze, jest cudownie urodny, i bialy strzepinek tulipanek mi sie podoba. a co to jest to pierwsze niebieskie? buziolki :)