malka 26.06.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Elena - zapraszam do mnie........ w drodze powrotnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.06.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Malka, no grzech byłoby nie wstąpić, przeca to po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 No osobiście znam miejsca bardziej nie po drodze ...Madagaskar na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2012 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Rasiu też nie wszystkie chwasty wywalam. Mam takiego przy kompoście, który się nam bardzo podoba... do czasu gdy wydaje nasiona - gorsze od rzepów, malutkie wredne kuleczki obsypujące wręcz moje psy, które oczywiście mają pod tą roślinką ważne interesy do załatwienia potem wydłubywanie z włosów tego draństwa to katorga. I uwielbiam mchy, których mam mnóstwo, zamiast trawy a chodzi się po nim na bosaka... bosko Ja zamiast trawy mam koniczynę i też z nią nic nie robię. Ale wydłubywania rzepów z kudłów Filipa nienawidzę... czasem muszę wspomóc się nożyczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2012 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Te Twoje zdjęcia z ogrodu to chyba podkolorowane są Piękne! A bratki zimowe przeżyły to swoje zaburzenie w zegarze wewnętrznym? Hej Dorciu! Bratki przeżyły i mają się świetnie:D... cały czas kwitną jak szalone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2012 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Hihi, żebyś się nie zdziwiła jak zakołatam do drzwi Znaczy w kołatkę muszę się zaopatrzyć biegusiem;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.06.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Znaczy w kołatkę muszę się zaopatrzyć biegusiem;). Ależ to byłoby już przegięcie, nie dość, że po wino bym przylazła to jeszcze na zakup kołatki naraziła Przytargam własną, a co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.06.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 hejka, chlebki muszą być smaczne, co? A to zielone twoje to pędzelkiem malujesz dla lepszego koloru? Czy Ty wiesz że dopiero teraz mam łazienkę skończoną? Dłuuuuugooo, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Wiolcia, brawoooo:wave:. Już do Ciebie biegnę skończoną łazienkę oglądać! Nie wiem co Wy chcecie od tych zdjęć... zieleń jest po prostu zielona, aż nudna... A kwiatków mam proporcjonalnie w ogrodzie tak mało, że muszę je robić w macro, bo inaczej nikt by ich nie zauważył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Niebiesko... różowo... zielono... strasznie zielono... aż nudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.06.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 co to ? cześć Słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 To Rh. Cześć Kochana! Czekam na Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.06.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Kurki już są? Uwielbiam taką jajeczniczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.06.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Twoje piesy biegają po kwiatkach i nie łamią ich??Matko, jak je tego nauczyłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Ty Elenko masz kurek z pewnością dużo więcej:yes:. U mnie grzybiarzy więcej niż grzybów:evil:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.06.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 To Rh. Cześć Kochana! Czekam na Was! plus czy minus ? mów do mnie dużymi drukowanymi jadę za chwilę na giełdę i mam ochotę kupić coś ładnego a znam żurawki, tawuły i pęcherznice - żadne nie jest ładne Czekasz ???? kurde, no coś trzeba bedzie z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Wiolaszku... tam gdzie stoi Nitka akurat nie ma kwiatków;), ale generalnie nie wolno wchodzić im na rabaty... nie zawsze się do tego zakazu dostosowują, ale kwiatki dzielnie starają się omijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 plus czy minus ? mów do mnie dużymi drukowanymi jadę za chwilę na giełdę i mam ochotę kupić coś ładnego a znam żurawki, tawuły i pęcherznice - żadne nie jest ładne Czekasz ???? kurde, no coś trzeba bedzie z tym zrobić RODODENDRON Akurat wszystko co wymieniłaś jest ŁADNE:yes:, może tylko nie kwitnie zbyt spektakularnie;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.06.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Ty Elenko masz kurek z pewnością dużo więcej:yes:. U mnie grzybiarzy więcej niż grzybów:evil:. Muszę sprawdzić, jak jest u nas bo apetyt na jajeczniczkę na kurkach mam ogromy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.06.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 RODODENDRON Akurat wszystko co wymieniłaś jest ŁADNE:yes:, może tylko nie kwitnie zbyt spektakularnie;). serio takie ma malutkie kwiatuszki i taki zdrewniały dobra, ja się nie znam no własnie o te kwiatki chodzi - liscie ładne, ale kwiatostany dla mnie - do obcięcia. Chcę ładne kwitnące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts