emiranda 05.09.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 A Jamlesikowe france są tak pyszne, że nie jestem w stanie cyknąć zdjęcia czerwonym i dojrzałym, bo w dziwny i niewytłumaczalny sposób znikają z krzaka... Nasza Arwenka zjadła wszystkie koktajlowe pomidorki z krzaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 05.09.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 A u mnie jest ich tyle, że przejeść ich nie możemy. Ostatnio zerwałam pojemnik 3 kg i nawet połowy nie było zerwanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.09.2012 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 A u mnie jest ich tyle, że przejeść ich nie możemy. Ostatnio zerwałam pojemnik 3 kg i nawet połowy nie było zerwanych Bo penie nie masz pomidorożernego retrivera:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.09.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 A u mnie już koktajlowych nie ma, to przez te deszcze, normalne pomidory też zaczeły gnić... musze w końcu ten tunel zrobić.. Acha, bo ja za zdjeciami przyszłam...no w końcu, co za fotodziennik bez fot. teraz już jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.09.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Nasza Arwenka zjadła wszystkie koktajlowe pomidorki z krzaczka Wszystkie retrivery tak mają? Czy tylko labladory? Rasia za południe :mad::mad: Noo to już nakrzyczałam.... I wreszcie jest co oglądać w fotodzienniku Kulę uszy po sobie, ale i tak nic bym nie zrobiła:no: To dopiero pięknie będzie jak już to wszystko zakwitnie Zdradź proszę co to za niebieskie kwiatki, zupełnie jak kwiaty cykorii - moje ulubione Sałata:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.09.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 A u mnie już koktajlowych nie ma, to przez te deszcze, normalne pomidory też zaczeły gnić... musze w końcu ten tunel zrobić.. Acha, bo ja za zdjeciami przyszłam...no w końcu, co za fotodziennik bez fot. teraz już jest ok Moje duże pomidory dostały jakiejś choroby... nie wiem jakiej i chyba już z nich nic nie będzie, a były takie pyszne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.09.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Sałata co za sałata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.09.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 zobacz jaki podobny kwiat cykorii podróżnika ale patykowata łodyga cykorii nijak ma się do Twoich mięsistych, zakrętasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 05.09.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Bo penie nie masz pomidorożernego retrivera:lol2: nie mam, zresztą warzywniak daleko od domu, nie chciałoby sie iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.09.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Siemanko .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.09.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Daila.. szkoda, że tak do Ciebie daleko.. zjadłabym takie pyszniutkie z ogródka .. mmmm ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.09.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Siemanko .... Siemanko Ocynkowana Zjawo! Już myślałam, że Cie Wacusie pożarły:rolleyes:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 06.09.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Daila.. szkoda, że tak do Ciebie daleko.. zjadłabym takie pyszniutkie z ogródka .. mmmm ... szkoda szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.09.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Rasiu a czy ty sobie zyczysz jakies cebulki ze starego pola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.09.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Rasia melduję, że tulipany i szafirki, tzn cebule zakupiłam, zdążyłam;)pytanie czy wsadzić zdążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.09.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 wsadzaj, jeszcze jest cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.09.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 ja dopiero za dobry tydzień zabiorę się za moje cebule....jest jeszcze czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.09.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Tarcia ja chcę zrobić trawiastą rabatę przed domem a że trawy budzą się do życia pózno to chcę razem z nimi te wczesnowiosenne powsadzać... tulipany mam a traw jeszcze nie bo dumam co wsadzić, nie mogą być za wysokie bo chcę mieć nieprzysłonięty widok z okna i nie mogą być ostre bo moje dzieci tam mają trasę "przelotowa"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.09.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Alu, ja swoje szafirki, narcyze biale i kamasje juz wsadzilam, szafirki juz wyszly - znaczy sie dobrze.na targach chce kupic jeszcze troche narcyzow bialych i tulipanow. Anetka to jeszcze krokuski, przebisniegi, narcyze, hiacynty, zonkile i irysy wczesne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.09.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Tarcia tą całą resztę mam w rabacie przy tarasie w nasturcjach...w tej trawiastej chcę tylko tulipany i szafirki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts