rasia 07.09.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Rasia a Ty już wszystkie cebule Posadziłaś? A czytałaś co zrobiłam wczoraj cały dzień... nic, psińco... 20 cebul i finito:lol2:, a dzisiaj drugie pół dnia lało, a pierwsze byczyłam się u kosmetyczki:cool:, więc cebule czekają do przyszłego tygodnia, bo weekend mam baaaardzo zapracowany;). aleś mi dała bobu ... zawzięłam się ale i tak nie znalazłam, żadnej sałaty. która kwitłaby na tak mięsistych pędach i to w dodatku cała masa kwiatków zamierza zakwitnąć :bash: jesteś pewna, że to sałata była Jak nie będzie jutro padać to cyknę Ci zdjęcie tej "bobiastej";) sałaty w całej okazałości;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.09.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Czytałam.....czekam na wenę, żeby na privy poodpisywać ja dzisiaj cały dzień w ogrodzie siedziałam bo w końcu wzięliśmy się za naszą niezagospodarowaną część ogrodu i chcemy przed zimą wyjść "na prostą";), no i moje cebule ( w znacznie mniejszej ilości niż Twoje)będę sadzić w przyszłym tygodniu;) Nie przepracowywuj się, mam nadzieję że weekend przyjemny będzie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 ......ja dzisiaj cały dzień w ogrodzie siedziałam ....... tak to na zimę będziesz na zakręcie a nie na prostej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.09.2012 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Dziewczynki spokojnie z tymi cebulami. Można sadzić do końca października:wiggle: Ja nawet jakbym chciała teraz, to nie mam gdzie, bo na kwietniku nadal kolorowy jarmark. Czekam aż wszystko skończy kwitną Rasiu piękne fotki w dzienniku:jawdrop:I ogród też piękny:jawdrop: Miłego weekendu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.09.2012 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Dziewczynki spokojnie z tymi cebulami. Można sadzić do końca października:wiggle: Ja nawet jakbym chciała teraz, to nie mam gdzie, bo na kwietniku nadal kolorowy jarmark. Czekam aż wszystko skończy kwitną Rasiu piękne fotki w dzienniku:jawdrop:I ogród też piękny:jawdrop: Miłego weekendu:bye: Dziękuję Kochana:wiggle:. Z cebulami się nie spieszę, bo mam jeszcze mnóstwo innej pracy w ogrodzie, ale tam gdzie wypieliłam już powoli wsadzam:). Mam teraz gorszy problem... pięć minut temu zlokalizowałam gniazdo szerszeni w dziupli starej Babci Wierzby . Dopiero na poniedziałek umówiłam się na likwidację tego gniazda... obiecuję zrobić fotorelację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.09.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 szerszenie to paskudni goście:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.09.2012 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Oby cały wrzesień był taki jak ten weekend:cool: Leżałam dzisiaj sobie z Filipkiem na trawie... i miałam niebiańskie widoki;) Do góry... Na prawo... Na lewo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.09.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 kochana jak pieknie co to za trawka na przedostatnim zdjeciu? widzialam taka na targach ale juz nie mialam wolnych rak by dokupic,a zamowilabym chetnie na necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.09.2012 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 kochana jak pieknie co to za trawka na przedostatnim zdjeciu? widzialam taka na targach ale juz nie mialam wolnych rak by dokupic,a zamowilabym chetnie na necie. miscanthus sinensis, niestety nie pamiętam odmiany, ale z pewnością nie czerwony, bo ten u mnie wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.09.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 jest ZACZEPISTY, kupuje na 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.09.2012 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 To prawda, są prześliczne i cudnie wyglądają również w zimie:cool:. Tu trochę lepsza fotka tego pierwszego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.09.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 wyglada jak ten odm. Rotfuchs.http://byliny.olsztyn.pl/wordpress_byliny/wp-content/uploads/Miscanthus-Rothfus.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.09.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Ale zazdroszczę takiego leżenia i to jeszcze w jakim towarzystwie Trawy faktycznie cudniaste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.09.2012 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Ale zazdroszczę takiego leżenia i to jeszcze w jakim towarzystwie Trawy faktycznie cudniaste... Dzięki Amtluś, ale dziesięć minut wszystkiego dzisiaj poleżałam... Byłam dziś na święcie zaprzyjaźnionego Salonu Samochodowego:) Się działo............. Gumy się paliło... I pod górkę się jeździło... A wieczorem byłam na koncercie Perfectu... Ale Panowie dali czadu... Chłopaki! Wielki SZACUN!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.09.2012 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Rasia no to fantastyczny dzień Miałaś, super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.09.2012 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Najpierw podziwiałaś przyrodę a potem moc atrakcji miałaś. Chyba akumulatory na full naładowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.09.2012 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Rasia no to fantastyczny dzień Miałaś, super!!!http://forum.muratordom.pl/images/smilies/smile-2.gif Najpierw podziwiałaś przyrodę a potem moc atrakcji miałaś. Chyba akumulatory na full naładowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.09.2012 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Ja tylko koncertu zazdroszczę jak cholercia....dawno nie słyszałam na zywo Perfectu...hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.09.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Mam prośbę, podawałas kiedyś olej jaki stosujesz do tarasu, czy byłabyś tak miła podać jeszcze raz tę nazwę Super dzień, zazdraszczam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.09.2012 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Hortensja wiechowata Le Vasterival GREAT STAR LABEL - znalazłam cudna jest, a jak w całości wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts