karolinnab 20.12.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Ja kupuje "4 kąty". Brakuje mi na rynku pisma ktore przedstawialo by same nowoczesne wnetrza ale takie dostepne dla zwyklych ludzi, a nie palace gdzies w Hameryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisia30 20.12.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Moim zdaniem z polskich pism najlepsze jest "Dobre wnętrze". Pozostałe pisma powielają w kółko te same pomysły i zdjęcia. Jak jestem w saloniku prasowym to patrzę jaszcze na "Werandę" i "Dom & Wnętrze". Kupiłam też kilka " Art & Decoration" dość późno odkryłam to czasopismo, jest świetne ale teraz coraz mniej kupuję, bo jednak dużo w domu mam już zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 20.12.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Ja kupuje 4kąty, Moje Mieszkanie, Dobre wnętrze; M, jak mieszkanieChyba 4 Kąty z nich wszystkich są najlepsze, ale ostatnio zapanowała moda na barok i kolonializm, i wszędzie tego pełno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 20.12.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 ja najbardziej chyba lubię Dom & Wnętrze. ale ponieważ nakupowałam całe tony tych magazynów, po jakimś czasie można się zorientować, że wszystko się powtarza... co nie znaczy, że ich nadal nie kupuję i z wielką przyjemnością wertuję, a potem wcielam w życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 20.12.2008 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 ja najbardziej czytałam Werandę, ale zrobiła się dla mnie za bardzo pałacowa a ja bardziej wiejskie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 21.12.2008 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 zona cos kupowala, potem stwierdzila ze to niewiele warte .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 21.12.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Dom & Wnętrze oraz muratorową kopię tegoż. Czasem jakieś zagraniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaczek 21.12.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 oprócz wymienionych "Świat łazenek i kuchni" oraz "Salon i sypialnia". W tym drugim właściwie aranżacje całyxh domow i mieszkań, łącznie z kuchnią i łazienką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 21.12.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Potwierdzam- "Świat łazienek i kuchni" oraz "Salon i sypialnia"- wg mnie najwięcej prezentacji domów i mieszkań- te dwie gazetki sporo mi pomogły w urządzaniu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 21.12.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Dobre wnętrze, Dom & Wnętrze, Świat łazienek i kuchni - te najczęściej i ich mam najwięcej. Kupowałam też kilka numerów specjalnych Dobrego wnętrza o łazienkach albo kuchniach. Salon i sypialnia kilka razy kupiłam. Gazety bardzo mi pomogły, wertowałam je wszystkie dziesiątki razy, za każdym razem pod innym kątem i znalazłam bardzo wiele inspiracji, gotowych rozwiązań, namiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 21.12.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 w zaleznosci od zawartosci, bo zawsze przegladam zanim kupie. Przegladam Dobre Wnetrze, Dom & Wnetrze, 4 katy, Weranda, Elle Decoration, Salon i SYpialnia. Najczesciej jednak kupuje Dobre Wnetrze, Dom & Wnetrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alenrok 21.12.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Od roku prenumeruje Muratora(choć tam więcej dla męża) i Ładny dom. Typowo do poogladania wnętrz to Mój piekny dom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkoski 21.12.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Ja prenumeruję Muratora, Werandę i Dobre wnętrze. Resztę oglądam w saloniku prasowym (nazwa troche na wyrost ) i kupuję, jak coś specjalnego mi sie podoba. Ostatnio przeglądam Świat kominków, bo szukam natchnienia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.09.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Mam do wydania stare numery czasopism wnętrzarskich (głównie Dom&Wnętrze) - do odbioru osobistego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cekin 18.09.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Elle deco. Czasami dobre wnętrze lub dom i wnętrze, generalnie te dwa ostatnie maja podobny poziom. 4 kąty i pozostałe podlapuja trendy jakieś 2 lata pózniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts