aniahubi 20.06.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Albo szarą tak jak w reszcie płytek, albo ... czerwoną - pasującą do mozaiki. Moim zdaniem biała nie będzie pasować do niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospie 24.04.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 To jest chiński gres 50X50 kolor beż wchodzący w oliwkę jak dla mnie. Wybrałam kolor fugi beż 32 sopro, ale nie jestem przekonana czy pasuje. Jakie dajecie fugi? Jasniejsze od płytki czy staracie sie zbliżone do płytki zeby sie wszystko zlało w jedna całośc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 25.04.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Z grubsza pod kolor, ale teraz mam ciemniejsze i też jest ok.Od pewnego czasu wszystko testuję, podobnie było z fugą. Próba na małym kawałku gdzieś "w szafie" i wszystko jasne. Od razu wiadomo, czy się podoba czy nie. To m.in w związku z tym, że fuga na próbnikach w sklepach różni sie trochę od tej w realu, to "macanie" przez klientów nie może pozostać bez wpływu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszEwa 28.05.2014 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 (edytowane) Cześć, potrzebuję pomocy w doborze koloru fugi 2mm do płytek z serii Venis Katmandu. Do płytki Beige wybrałam kolor Mapei Beż 132 (na zdjęciu Jaśmin 130 ale chyba za jasny) Do Katmandu Dark - Mapei Szary 113 Jaki kolor wybrać do Katmandu Moka (środkowa płytka na zdjęciu)? Wydaje mi się, że brąz ze zdjęcia nie pasuje. Może do wszystkich będzie pasował beż ? Edytowane 30 Maja 2014 przez Łukasz&Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszEwa 30.05.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Figa z makiem 30.05.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 jakiś pomysł? Może pasować ten beż i po kłopocie, ciężko tak powiedzieć nie widząc koloru fugi ale do tej środkowej to by pasował każdy ciemniejszy odcień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stokrotka_e 20.10.2014 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 hej! Doradźcie jaki kolor fugi do łazienki w organzie szaro białej? I czy lepiej jeden kolor fugi po całości czy dwa (inny do szarości a inny do białej)? Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DeMode 27.10.2023 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2023 Witam Wszystkich !!! Kupiłem płytkę klinkierową ZOYA Assaro Beige ( z tyłu na odwrocie CERRAD ). Mam problem z doborem fugi. Probowałem cos dobrać ze wzroników MAPEI ale na moje oko kolory sie gryzą. Glownie kolory mijaja sie "temperaturowo-kolor". Zrobiliśmy probe z barwa 133. Po wstepnym doborze w sklepie niby ok ale po zafugowaniu czesci płytek kolor wpada odcieniem/barwą w "fiolet". Chciałbym zeby kolor fugi był zbliżony do koloru płytki. . Moze ktos z Was miał podobny dylemat z ta płytką. czekam na jakies wskazowki. Dzieki za pomoc. Dołączam link do płytki. https://www.banyo.pl/pl/products/asaro-beige-11-x-60-cm-plytka-klinkierowa-drewnopodobna-11825.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.10.2023 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2023 z Mapei to bym bardziej stawiała na 113 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts