zenewos 24.09.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Ja też mam Ronal, tylko takie ze ścianką stałą, bo łazienka mała. Cena podobna. Całkiem w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e2rdo 11.01.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Witam, poszukuje dobrych, ceno przystępnych, szklanych, nieprzezroczystych drzwi prysznicowych, najlepiej suwanych z w miarę głębokim brodzikiem o wymiarach max 120x90. Czy możecie coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolla.k 08.02.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Zastanawiam się nad zakupem tych drzwi prysznicowych - Ravak Pivot. Czy ktoś je posiada, użytkuje? Jesteście zadowoleni? Wszelkie opinie mile widziane Bardzo podobają mi sie z Koła Niven 100, ale cena trochę nie ta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PROOLO 23.02.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Witam, Własnie dzisiaj przyjechały do mnie drzwi PDOP2 100 oraz ścianka boczna PPS100. Tez długo szukałem i w końcu się zdecydowałem na ravak (cena była akceptowalna, a wygląd tez ma nowoczesny) Jeśli chodzi o montaż to pierwsza klasa (wszystko przemyślane i super spasowane) w sumie całość postawiłem samemu w 1h zupełnie się nie spiesząc. Zobaczymy jak będzie z utrzymaniem czystości ale to już inna bajka. Jak narazie jestem super zadowolony i mogę z czystym sumieniem polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Harimex 24.03.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Kabiny i inne produkty firmy Ronal naprawdę są wysokiej jakości, dużo ich sprzedajemy i jeszcze nikt nie zgłosił negatywnej opini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 24.03.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Aquaform Silva - zachowują się rewelacyjnie, ale po każdym przysznicu zbieramy wodę/parę z drzwi specjalną "ściągaczką" do wody.Kupione przez internet za 1400zł http://www.aquaform.com.pl/var/upload/produkty/silva-drzwi-pojedyncze-prawe714578744/silva-drzwi-pojedyncze-prawe714578744.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niecha27 02.07.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 jestesmy na etapie projektowania lazienki i musimy zdecydowac jakie wstawic drzwi wnekowe do prysznica. projektantka mowi ze w otwieranych za kazdym razem po wyjsciu mamy wode na podlodze i radzi drzwi rozsuwane. jakie sa wasze opinie? czy czyszczenie rolek nie jest bardzo uciazliwe? czy sa jakies drzwi z rolkami tylko na gorze? bede wam wdzieczna za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwes 02.07.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Zróbcie drzwi łamane - nie mają wad rozsuwanych (czyści się ciężko) ani otwieranych (kapanie). Łamią się do środka więc nic nie kapie i czyści się bardzo dobrze. Niektóre "biefoldy" mają taki mechanizm, że można je złożyć albo do wewnątrz albo do zewnątrz (jedno pchnięcie pozwala na zmianę ustawienia). Przerobiłam w domu wszystkie możliwe warianty plus szybkę "duop" i te łamane zdecydowanie najlepsze (o ile występują dla danej szerokości). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.07.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Mam rozsuwane i w życiu już tego błędu nie popełnię. Nie mam zdrowia szorować szczelin szczoteczka do zębów. W nowym domku najprawdopodobniej zdecyduję się na zasłonkę, ale też i prysznice zaprojektowałam ogromne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.07.2011 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 A ja widziałam u kogoś na forum drzwi otwierane, ale do środka - nie ma szczelin i nie kapie na podłogę. W dolej łazience będę miała na tyle duzy prysznic, że się tak da:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niecha27 05.07.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 moze ktos jeszcze podziali sie swoimi doswiadczeniami z użytkowania drzwi prysznicowych? bede wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.07.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 jestesmy na etapie projektowania lazienki i musimy zdecydowac jakie wstawic drzwi wnekowe do prysznica. projektantka mowi ze w otwieranych za kazdym razem po wyjsciu mamy wode na podlodze i radzi drzwi rozsuwane. Wolę wycierać wodę z podłogi niż czyścić prowadnice szczoteczką do zębów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 06.07.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Wolę wycierać wodę z podłogi niż czyścić prowadnice szczoteczką do zębów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_Gdynia 06.07.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 (edytowane) Ja mam otwierane w 2 łazienkach koło niven i rondo (kabina półokrągła). Kapanie przy wyjściu z prysznica to żaden problem. Spadną może 3 krople na podłogę i tak zawsze mam ręcznik ("dywanik") na podłodze do wycierania nóg wiec nim wytrę te krople i śladu nie ma. Faktycznie lepiej wyglądają drzwi otwierane i są sto razy łatwiejsze w utrzymaniu czystości. Ja innych w ogóle nie brałam pod uwagę i jestem z tego rozwiązania zadowolona Edytowane 6 Lipca 2011 przez Monika_Gdynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 06.07.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 U mnie też Koło Niven otwierana na zewnątrz. Zależy pewnie jak kto bierze prysznic;) , ale ja potopu na podłodze po sobie nie zostawiam,więc też nie mam co za bardzo ścierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 06.07.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 drzwi do kabiny? każde, byle nie rozsuwane... walczę u siebie i walczę, a i tak nerwowo czyszczenia tych rolek nie wytrzymuję - na szcżęście niedługo zmiana kabiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 06.07.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Mamy suwane drzwi. Nie wyobrażam sobie innych Widać zależy to od drzwi, bo nasze czyści się rewelacyjnie pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niecha27 06.07.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 majki, a jakiej firmy macie te drzwi prysznicowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 07.07.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 majki, a jakiej firmy macie te drzwi prysznicowe? Huppe, Manufaktura. http://img529.imageshack.us/img529/4392/009501.jpg pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetek8 07.07.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 rozsuwane ale niech się na Boga nie zacinają bo doprowadza mnie do pasji, jak próbuje otworzyc a drzwi nic i sie szarpie chwile nim otworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts