madd 01.01.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 To szfagier ma zdrowie, zeby tak spokojnie tym autobusem, z wyjacym silnikiem i po wertepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.01.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 ...siedziałem sobie wieczór spokojnie, ale przyszedł spokojnie szwagier i obaj siedzieliśmy spokojnie... I spokojnie czytaliście książkę to pewnie ze dwa tomy byly opasłe, skoro taki zmęczony sie położył niestety, trzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.01.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 A ja spokojnie usnąłem w drodze z pokoju do sypialni. na progu? na dywaniku przed wersalką..., ale gdy się obudziłem, to wszystkie wirusy leżały obok - otrute. Dlatego jak wstałem, to się tylko otrzepałem i ... po chorobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.01.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 http://forumsep.pl/files/skarbonka_na_podwyki_i_premie_159.jpg skarbonka na podwyżki płac w 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 01.01.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Retro to i moze ja tej twojej kuracji sprobuje. Mam trzy ksiazki w zamrazalniku Tylko, ze jak strzelimy we dwoje z chlopem trzy ksiazki po antybiotykach i lekach na obnizenie goraczki to nie wiem czy nas nie odwioza do antykwariatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.01.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 moja siostra (doświadczony lekarz) zawsze mówi, ze chorobę trzeba wypocić. A jak do potów doprowadzić, to większego znaczenia nie ma. Dlatego kiedyś nasze babki stosowały grzane piwo. Wypić i... pod pierzynę. Ja z kolei mam swoje sposoby na pozbycie się wiarusów i drugich riketsji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 01.01.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 .... Mam trzy ksiazki w zamrazalniku :lol a jak się skończą zawsze można poszukać rękopisów... http://bi.gazeta.pl/im/2/2710/z2710172N.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 02.01.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Rekopisy juz wyczytalam. A taka swietna powiesc byla: „Pod dojrzałą wiśnią”. Wartka akcja i coraz wieej bohaterow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 03.01.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Odkąd poddałem sie takiemu zabiegowi: http://pl.youtube.com/watch?v=TaW50sCG0CQ to przestałem chorować. Zupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.01.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 madd, nie obraź się, ale jak czytam że ktos sobie szczela antybiotyk na infekcję wirusową, wyjaławia sobie organizm zupełnie bez powodu i do tego przy pierwszych objawach choroby to mnie też coś szczela to jak z armatą do muchy Pozdrawiam wszystkich noworocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 03.01.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Lekarz mi kochana przepisal, a najpierw mnie posluchal.tez nie chcialam antybiotykow, ale powiedzialm, ze bez bedzie sie ciagnelo jak smrod po gaciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.01.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Wyslalam blagalnego SMSa z bramki smsowej do mamy - Przywiez cos do jedzenia i wyludz w aptece dla chlopa antybiotyk. Mam nadzieje, ze dojdzie no ale chłopu juz raczej nie i nawet nie trzeba bylo zbytnio namawiać zresztą takich lekarzy, co to na grypę przepisują antybiotyk powinno się paść nimi codzień, tak profilaktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 03.01.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 No chlopu nie przepisal, ale zalozylam, ze jezeli mieszka i zyje ze mna to ma to samo Nie jestem zwolenniczka antybiotykow, ostatnio chorowalam jakies 7 lat temu, ale przy prawie 40 stopniach goraczki cos zrobic nalezy, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.01.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 madd, gorączka to objaw tego, że organizm walczy, nawet nie należy jej zbytnio zbijać, chyba że przekracza dopuszczalbe granice. Wróciłam niedawno od siostry z Holandii, akurat jej niespełna 3 letnia córeczka chorowała na jakąś wirusówkę. Miała 40 st temp, kaszel, klatar i obłożoną jame ustną. Lekarz nie przepisał niczego, absolutnie niczego. Kazał tylko dac paracetamol jeśli temp przekroczy 40 st. Mała po 3 dniach zdrowa jak ryba. Tam to jest normalne postępowanie i dzieciaki prawie nie chorują. Moje dzieci i nas (rodziców) traktuję podobnie, najważniejsze to wyleżeć się, nie przemęczać, a organizm już sam zwalczy infekcję. Antybiotyk to ostatecznośc, jeśli sa jakies powikłania bakteryjne. Kiedy patrzę, jak dzieci znajomych przechodzą z jednego antybiotyku na drugi, jak chorują na okrągło rok cały to aż mi żal tych biednych dzieciaków. Sorki za offtopic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 03.01.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Zgadzam sie, ze antybiotyk to swinstwo, ale tym razem nie chcialam sie klocic z lekarzem. Ale z drugiej stony ktos te antybiotyki wymyslil. Ale to juz temat na inny watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.01.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 ja też nie brałem antybiotyka, ale od piątku muszę! a miało byc tak dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.01.2009 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Nic się nie martw, jeszcze będzie dobrze, albo jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.01.2009 03:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Nic się nie martw, jeszcze będzie dobrze, albo jeszcze lepiej ciekawe komu. Pewnie tym co i tak źle nie mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.01.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej, ani tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej Ty masz teraz gorzej, w związku z tym przysługuje ci lepiej Pozdrawiam i bardzo Ci tego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.01.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 to już chyba w nastepnym wcieleniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts