reni1980 28.01.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Reni a co jest na scianie kominka? witam, to tynk struktura, kolor szary, trudniej cos więcej napisać, bo to z próbki, Pan przychodzi ma ich kilkadziesiąt i wybiera się taki który pasuje, mogę ewentualnie dac telefon do fachmana, jeśli ktoś potrzebuje, ta sama osoba robiła mi beton. a ja zapytam o firankę - pokazesz bliżej i zdradzisz skąd sie wzięła? duś, firany to zwykły biały woal, kupiony na internecie, wyszło bardzo tanio, w sklepach w galeriach wceniano mi dwie firany na okolo 900 zl, w sklepie internetowym zapłacilam 200 z obszyciem, zdjęcie jak będę miała chwilke to zrobię duś a tak przy okazji jak można zobaczyć twoją galerię, bardzo bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka62 31.01.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 witam reni!!!!Piekne te twoje wnętrza. Bardzo Cię proszę napisz nazwę swojego projektu domku i biuro projektowe bo układ pomieszczeń również ciekawy, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 31.01.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 reni, napisz jeszcze proszę jak łączyłaś płytki z drewnem??? korkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzindaa 31.01.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 (edytowane) Witam reni widzę, że wszyscy zadają jakieś pytania,więc i ja mam jedno napisz proszę co to za kominek, jakie ma wymiary.Czy to jest kominek panoramiczny czy jakiś inny? Pozdrawiam Edytowane 31 Stycznia 2011 przez muzindaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kijanka9 31.01.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Efilo jakiej firmy masz lampę, która zwisa nad antresolą? Nie wiesz może czy występuje w krótszej wersji - do zwykłych pomieszczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 01.02.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witam, Poniżej fotki mego salonu. Poddaje krytyce. Wszystkie mebelki dębowe... Jakieś zasłonki nad okna w trakcie obmyślania... http://dopuser.yoyo.pl/sal1.JPG http://dopuser.yoyo.pl/sal3.JPG http://dopuser.yoyo.pl/sal4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 01.02.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 fajne widoki za oknem Co do salonu - nie moje klimaty, ale jest przyjemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 01.02.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Dopuser, przy takich widokach zrezygnowałabym z zasłonek Bardzo ładny salon! A mebelki dębowe the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 01.02.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 fajne widoki za oknem Co do salonu - nie moje klimaty, ale jest przyjemny Mam podobne odczucia. Super okna, reszta mniej. Zupełnie nie moje klimaty ale widać, że wnętrze jest spójne i przemyślane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 01.02.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 dla mnie za ciezki w odbiorze,ale "jakis"czyli styl i umiar jestpiekne okna,zrezygnowalabym z jakichkolwiek firan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 01.02.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Wnętrze faktycznie przemyślane, nie widzę tam 'durnostojek" z łapanki, ale wydaje się być ciężkawe i zastanawiam się czy firana nadałaby lekkości czy dodatkowo przytłumiła wnętrze. Na początek dałabym jednokolorowe dywany, zamiast tych, które już tam leżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.02.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Klimat starego dworku. Suuuper. Co do firamek - lekkie białe proste z muślinu czy batystu. bez upięć i falban ale z bardzo dobrego materialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 01.02.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witam, ... i dziękuje za opinie. Co do mebelków to dywany, ława, fotele i kanapka mają ponad 20 lat, także prawie antyki. Szafka RTV i stół z krzesłami są w miarę nowe. Szukam innej ławy ale jak na razie nic mi nie wpadło w oko... podobnie z dywanem (pod fotelami i kanapką), bo ten obecny nieco przymały, moim zdaniem. Jeśli chodzi o firanki /zasłonki to nie w celu zasłonięcia okien ale ukrycia złożonych rolet li tylko, w górnej części okna tak, że panorama ogrodowa nie ucierpi w żaden sposób. Myślę, że coś jakby zazdrostki... kwestia czy lepszy efekt będzie z zakrytymi roletami niż teraz. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.02.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witam, .. Myślę, że coś jakby zazdrostki... kwestia czy lepszy efekt będzie z zakrytymi roletami niż teraz. Pozdrawiam, ee tam, poszłaś w starocie to bądź konsekwentna/y masywne drewniane karnisze i staroświeckie firanki, nieprzezroczyste, jak w angielskich pałacykach. Ja bym dała do samej ziemi, ale się brudzi kocham te klimaty. Ale ludzie teraz opatrzyli się "z nowoczesnym". tamte się podobają, w twoim człowiek chce usiąść i odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 01.02.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Ale ludzie teraz opatrzyli się "z nowoczesnym". tamte się podobają, w twoim człowiek chce usiąść i odpocząć No ja mam akurat odwrotnie - od lat mieszkam z takimi "staroświeckimi" meblami i potrzebuję odmiany .... Ale dworek jest ładny - popieram pomysł zmiany dywanów. Meble mają wyraźny wzór - wg mnie dywany pasowałyby tam jednokolorowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 01.02.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 http://images49.fotosik.pl/564/6c0713081f412ee3med.jpg reni1980, a co to za czarne kinkiety? takich wlasnie szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 01.02.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Dopuser - co masz na podłodze i czy masz ogrzewanie podłogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 01.02.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Dopuser - co masz na podłodze i czy masz ogrzewanie podłogowe? Witam, Na podłodze podłoga dębowa, deski 120cm długie, 20mm grube, 13cm szerokie. Lakier półmat, o ile dobrze pamiętam. Ogrzewania podłogowego nie mam, mam nadmuchowe (patrz: brązowa kratka na podłodze pod oknem). Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 01.02.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witam, Na podłodze podłoga dębowa, deski 120cm długie, 20mm grube, 13cm szerokie. Lakier półmat, o ile dobrze pamiętam. Ogrzewania podłogowego nie mam, mam nadmuchowe (patrz: brązowa kratka na podłodze pod oknem). Pozdrawiam, ta jedna krateczka wystarcza na ogrzanie takiego wielkiego wnetrza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.02.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 witam reni!!!! Piekne te twoje wnętrza. Bardzo Cię proszę napisz nazwę swojego projektu domku i biuro projektowe bo układ pomieszczeń również ciekawy, pozdrawiam witam, dom w dracenach, http://www.archon.pl reni, napisz jeszcze proszę jak łączyłaś płytki z drewnem??? korkiem? witam, tak korkiem, przy klejonym drewnie do podłoża to najlepsze połączenie. Witam reni widzę, że wszyscy zadają jakieś pytania,więc i ja mam jedno napisz proszę co to za kominek, jakie ma wymiary.Czy to jest kominek panoramiczny czy jakiś inny? Pozdrawiam witam, kominek panoramiczny 110 cm dł, fondis ulys 1100 http://www.fondis.com/dn_kominki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts