ngel 14.11.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 EZS bardzo dziękuję za linka- oczywiście już tam buszuję i pewnie coś fajnego wypatrzę Jaksie nicol bardzo dziękuję i na kawkę zapraszam pomyślę nad tymi zdjęciami- może jak zapełnie ścianę to będę miała argument żeby TV nie kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 14.11.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Może wbije kij w mrowisko, ale wytłumaczcie mi czym się różni pokój o którym się mówi "mdły" od takiego o którym się mówi "monochromatyczny" ? we wnętrzu monochromatycznym różne odcienie tego samego koloru są widoczne i współgrają ze sobą, uzupełniają się. we wnętrzu mdłym - wszystko zlewa się w 1 nudną całość i tak naprawdę nic nie przykuwa uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.11.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 AA.. oki. To wytłumaczcie mi dlaczego wnętrze z białymi płytkami i szarawymi ścianami i też szarawą podłogą, grafitowym stolikiem kawowym, czarną szafką rtv, białym i czarnym żyrandolem w połaczeniu z budyniem śmietankowym na sofach nazywacie monochromatyczne? również nie widze wielości form, chyba, że dwa kolory farby na ścianie i płytki to jest to co stanowi spełnienie tej definicji... i dodatków też zbyyt wielu nie ma... Dla mnie to wnętrze jest po prostu nijakie coś na zasadzie... te płytki mi się podobają więc mam, ooo szary teraz w modzie więc też mam a nawet 2... ooo sofa tylko w skórze ;)i to koniecznieeeee... i co? i oczywiście mam i własnie to jest to wnętrze gdzie poza czarną plamą szafki i TV nie ma na czym zawiesić oka Nie czepiam się absolutnie. Po prostu śmiałość z jaką piszecie, ze coś jest nudne a coś monochromatyczne w odniesieniu do niektórych wnętrz mnie czasem wielce intryguje. ps kolory opisuje wg tego co widze na monitorze, jesli są inne - to prosze mnie wyprostować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.11.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 niutbaga - musiałabyś podać konkretne przykłady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 14.11.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 mój zestaw (3+2,5) w ich najlepszej jakościowo skórze (tzw. gruba miękka) z funkcją spania kosztował niecałe 7tys Tak mało???!!! Jestem w szoku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.11.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 niutbaga - musiałabyś podać konkretne przykłady. podała...mój salon jako przykład jak dla mnie to może być i mdły i monochromatyczny wszystkie kolory krążą wokół odmian bieli szarosci i czerni...więc na pewno jest monochromatyczny (sofa jest bardziej szara niż kremowa, jej barwa to ta jaka jest na zdjęciach dziennych, zdjęcia wieczorem mocno ją zażółciły) obydwa określenia mi pasują dodam tylko ze wszystko było przemyślane zanim cokolwiek było kupione...nic nie jest tam z przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.11.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Cieszę się, że masz dystans do opinii innych forumowiczów, wierz mi nie każdy go ma Mnie chodzi jedynie o to takie klasyfikowanie i zasady jakimi się to klasyfikowanie rządzi. Wątek obserwuje bacznie już jakiś czas i powiem szczerze, że trzeba mieć odwage by coś tu pokazać bowiem po "okazaniu" niekiedy trzeba się mocno tłumaczyć z dokonanych wyborów. albo najlepiej chałupe spalić i zacząć jeszcze raz :D:D bo się okazała niestylowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.11.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 jestem ciekawa opinii....ale bardziej socjologicznie niż tematycznie spodziewałam sie różnych ocen i byłam na nie przygotowana......bo sama wiedziałam ze niczego nie chce zmieniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 14.11.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 to jest zawsze tak samo subiektywne, jak wszystkie "ładnie"/"brzydko"trochę to rzecz gustu i indywidualnych preferencji czy poczucia estetyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 04.12.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Hello Ja już mieszkam dwa miesiące, ale salon nadal nie skończony stare kanapy i mały, stary telewizor, ale się mieszka będę niedługo potrzebowała Waszej pomocy przy doborze firan, ale to cyknę fotę i dopiero:rolleyes: a teraz się chciałam pochwalić pomysłem na kanapę to była miłość od pierwszego wejrzenia i ...usiądnięcia oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 05.12.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 może podczas "usiadnięcia" bym się zakochała, od "wejrzenia" nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 05.12.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Hello Ja już mieszkam dwa miesiące, ale salon nadal nie skończony stare kanapy i mały, stary telewizor, ale się mieszka będę niedługo potrzebowała Waszej pomocy przy doborze firan, ale to cyknę fotę i dopiero:rolleyes: a teraz się chciałam pochwalić pomysłem na kanapę to była miłość od pierwszego wejrzenia i ...usiądnięcia oczywiście Nie żartuj.Nie kupiłabym w zyciu tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.12.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Aniula, już raz pokazywałaś tę sofę... Kosmiczna, za żadne skarby bym jej nie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.12.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Ja niestety podobnie Kosmiczna to dobre określenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 05.12.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Aniula_bl czy na pewno siedziałaś na tym narożniku? Flair ma to do siebie, że robi głębokie siedziska. Też miałam faworyta w tej firmie dopóki na niego nie usiadła, a raczej nie położyłam się. Odpadł od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.12.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 wygląda jak dmuchany Na pewno wymagałaby specyficznego urządzenia wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 05.12.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 no dobra już...dobradotarło do mnie dziewczyny, że za darmo byście takiej kanapy nie chciały!!!u mnie w salonie będzie tylko wielka kanapa, telewizor i ława, więc zdecydowaliśmy się na moduływiele oglądałam i prawie byłam zdecydowana na Flair Exit, dopóki na nim nie usiadłam właśnie...katastrofa!!!za to na tym zestawie ze zdjęcia było mi bardzo wygodnie, a jeśli chodzi o aspekty wizualne, to o gustach się podobno nie dyskutuje...mnie się podoba!i przepraszam, że wkleiłam drugi raz, zapomło mi się, że już raz to poszło:Pale mam smutną wiadomość także - -wkleję jeszcze raz jak już go kupię i zaloguję w salonie:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 05.12.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 wygląda jak dmuchany Na pewno wymagałaby specyficznego urządzenia wnętrz. otóż to:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 05.12.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Aniula_bl zdrowe podejście:p ważne że tobie się podoba...ja miałam chrapkę dokładnie na ten sam co ty Exit ale siedziało się na nim makabrycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 06.12.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Aniula_bl, mnie się też podoba, co nie jest równoznaczne z tym, ze bym go chciała . Planuję trochę inny wystrój, ale do nowoczesnego wnętrza ten pasuje. Na pewno towarzystwo musi mieć skromne. A jeśli jest wygodny - to najważniejsze. Choć lubię popatrzeć na kubistyczne sofy z niskim oparciem, nie chciałabym takiej mieć u siebie (już niestety mam klippana). Czekam na zdjęcia po zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts