domanki 09.04.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 jeżżżżu może jutro się załapię, zdecydowanie za rzadko tu zaglądam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.04.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 No to ja wczoraj widziałam je, macałam.. i powiem, że u mnie by chyba się nie nadały.. mnie na kolana za 100zł nie rzuciły.. Ludzie tak jak Venuska mówi, przechodzili patrzyli obojętnie... bez entuzjazmu, a były we wszystkich kolorach... i szare i turkusy , róż/czerwone i beż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.04.2013 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 piłka chyba lekarska, o matko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 10.04.2013 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Jak ja dowiedziałam się, że w Biedronce będą pufy w takiej cenie to tak jak pisałam wyżej wzięłam urlop, zeby mi ich nie wykupili.I muszę przyznać, że pierwsze wrażenie po ich zobaczeniu mnie zaskoczyło.....pufy były upchnięte w kosz, zdeformowane, w podartych foliach a grafitowe były przebarwione. Obeszłam cała biedronkę i znów wróciłam do puf.Zastanawiałam sie dobre 15min. czy kupić je w ogóle a jak juz to jaki kolor....Do domu wracałam z beżowa pufą ,ale bez przekonania i entuzjazmu.Szczęście przyszło już w domu pufa wygląda super, dodała ciepełka, przytulności, słuzy jako podnóżek, nie śmierdzi i nie jest made in China.Produkowana w Indiach dla Indigo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magik Cz-wa 10.04.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 kupiłam dwie turkus i szary dla dzieciaków, i są fajne:yes::yes: I ja kupiłem wczoraj dwie, zestaw kolorystyczny jak u reni. Zastanawia mnie tylko jak będzie z utrzymaniem ich w czystości. Prać można tylko chemicznie, więc zastanawiam się ile sobie w pralni krzykną za wyczyszczenie takich kulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.04.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 I ja kupiłem wczoraj dwie, zestaw kolorystyczny jak u reni. Zastanawia mnie tylko jak będzie z utrzymaniem ich w czystości. Prać można tylko chemicznie, więc zastanawiam się ile sobie w pralni krzykną za wyczyszczenie takich kulek Hmm, ale czyści się pokrowiec a nie kulki Chyba, że planujesz nalać soku wiśniowego do środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.04.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 I ja kupiłem wczoraj dwie, zestaw kolorystyczny jak u reni. Zastanawia mnie tylko jak będzie z utrzymaniem ich w czystości. Prać można tylko chemicznie, więc zastanawiam się ile sobie w pralni krzykną za wyczyszczenie takich kulek też dla dzieci kupiłaś? ja zaryzykuję pranie w pralce na program prania wełny, wątpię aby coś się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.04.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 nie musisz na programie wełna, to sznurek bawelnainy przeciez jaki dzieci maja przy kapturach, ściagaczach, wystarczy na 30 stopni i gotara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.04.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 tez mi się tak wydaje że to sznurek jakich pełno, ale program wełny nie zaszkodzi, piorę na takim wszystko co delikatne mimo ze nie z wełny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.04.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 w Poznaniu pelno tego leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magik Cz-wa 10.04.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 też dla dzieci kupiłaś? ja zaryzykuję pranie w pralce na program prania wełny, wątpię aby coś się stało kupiłeś Jedną dla dziecka, a drugą chyba "wrzucę" do salonu. Prawdę mówiąc nie zwróciłem uwagi że te pufki da się rozebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.04.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 słuchajcie a moze oni je przecenią jak nie schodzą? za połowę to bym kupiła, nie szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 10.04.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 słuchajcie a moze oni je przecenią jak nie schodzą? za połowę to bym kupiła, nie szkoda. za połowe to moze i ja bym sie skusiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.04.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 słuchajcie a moze oni je przecenią jak nie schodzą? za połowę to bym kupiła, nie szkoda. chyba w biedronce nie ma takiego zwyczaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 10.04.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ivy, taki zwyczaj jest. Trzecią pufę mam zamiar kupić za połowę ceny Zresztą, kupowałam już świetne koce za 10 zł. Właśnie przecenione. Zresztą, tej krytyki nie rozumiem. Moje pufy jakościowo świetne. Nawet po tych za 399 zł w Duce lepszej jakości bym się nie spodziewała. Wiadomo, że płaci się za design. A sznurek jest taki sam jak można kupić w hurtowniach - made in China (pufy made in India).Taki sznurek jest wszywany do kapturów itd. Pufy, które kupiłam na pewno nie śmierdzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.04.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 słuchajcie a moze oni je przecenią jak nie schodzą? za połowę to bym kupiła, nie szkoda. Sporo rzeczy przeceniają. Mam super kocyk za połowę ceny. I akcesoria do sprzątania. I jeśli tak zrobią z pufami, to sobie drugą zafunduję. chyba w biedronce nie ma takiego zwyczaju ivy, ten turkusowy kocyk ze zdjęć z pufą z przeceny kupiony Nota bene, zupełnie w wątku zignorowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.04.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Gorzej jak wszyscy czekają na tę przeceną a potem hurtowo. Swoja drogą wczoraj juz były na llegro o 50 zł więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 10.04.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 A ja dziś dopadłam dwie (grafit i turkus) - i jestem nimi zachwycona. Bo rozebrać się da, uprać się pewnie da. Jak się chce bardziej miękkie to można granulatu odsypać. Kolor rewelacyjny. I w ogóle no serio się zachwycam No dobra, trochę śmierdzą, ale sądzę, że jednak przestaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 15.04.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Hm no to jak wszyscy się chwalą to ja również - nam udało się nabyć 1 turkus i 2 dziwne róże - Jak dla mnie piękne. Syn robił sobie z nich opony. Dwie będą w sypialni, jedna u syna. Zobaczymy co wyjdzie. Ale naprawdę kolory przepiękne. U nas było ich dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.04.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 ani mi nie mówcie , że będą przecenione, mąż mnie udusi jak zobaczy je za pół ceny:bash::bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts