Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bansz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to ja wczoraj widziałam je, macałam.. i powiem, że u mnie by chyba się nie nadały.. mnie na kolana za 100zł nie rzuciły..

Ludzie tak jak Venuska mówi, przechodzili patrzyli obojętnie... bez entuzjazmu, a były we wszystkich kolorach... i szare i turkusy , róż/czerwone i beż

Jak ja dowiedziałam się, że w Biedronce będą pufy w takiej cenie to tak jak pisałam wyżej wzięłam urlop, zeby mi ich nie wykupili.I muszę przyznać, że pierwsze wrażenie po ich zobaczeniu mnie zaskoczyło.....pufy były upchnięte w kosz, zdeformowane, w podartych foliach a grafitowe były przebarwione. Obeszłam cała biedronkę i znów wróciłam do puf.Zastanawiałam sie dobre 15min. czy kupić je w ogóle a jak juz to jaki kolor....Do domu wracałam z beżowa pufą ,ale bez przekonania i entuzjazmu.Szczęście przyszło już w domu ;-) pufa wygląda super, dodała ciepełka, przytulności, słuzy jako podnóżek, nie śmierdzi i nie jest made in China.Produkowana w Indiach dla Indigo.

kupiłam dwie turkus i szary dla dzieciaków, i są fajne:yes::yes::yes::yes:

I ja kupiłem wczoraj dwie, zestaw kolorystyczny jak u reni.

Zastanawia mnie tylko jak będzie z utrzymaniem ich w czystości. Prać można tylko chemicznie, więc zastanawiam się ile sobie w pralni krzykną za wyczyszczenie takich kulek :-)

Zastanawia mnie tylko jak będzie z utrzymaniem ich w czystości. Prać można tylko chemicznie, więc zastanawiam się ile sobie w pralni krzykną za wyczyszczenie takich kulek :-)

Hmm, ale czyści się pokrowiec a nie kulki ;)

Chyba, że planujesz nalać soku wiśniowego do środka.

też dla dzieci kupiłaś? ja zaryzykuję pranie w pralce na program prania wełny, wątpię aby coś się stało

Ivy, taki zwyczaj jest. Trzecią pufę mam zamiar kupić za połowę ceny ;) Zresztą, kupowałam już świetne koce za 10 zł. Właśnie przecenione.

Zresztą, tej krytyki nie rozumiem. Moje pufy jakościowo świetne. Nawet po tych za 399 zł w Duce lepszej jakości bym się nie spodziewała. Wiadomo, że płaci się za design. A sznurek jest taki sam jak można kupić w hurtowniach - made in China (pufy made in India).Taki sznurek jest wszywany do kapturów itd. Pufy, które kupiłam na pewno nie śmierdzą.

słuchajcie a moze oni je przecenią jak nie schodzą? za połowę to bym kupiła, nie szkoda.

Sporo rzeczy przeceniają.

Mam super kocyk za połowę ceny.

I akcesoria do sprzątania.

I jeśli tak zrobią z pufami, to sobie drugą zafunduję.

chyba w biedronce nie ma takiego zwyczaju :(

ivy, ten turkusowy kocyk ze zdjęć z pufą z przeceny kupiony :lol2:

Nota bene, zupełnie w wątku zignorowany :p