Elfir 21.07.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Mozna kominek okleić mozaiką:http://czasnawnetrze.pl/i/dz04MDAmaD02MDA=/ee604720/16983-Nowoczesne_surowe_wnetrza_glamour.jpg tylko u Naberii musiałaby być srebrna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 21.07.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Dokladnie Elfir, albo cos zmywalnego, albo ciemnego - u mnie bez problemu, bo jestem jeszcze przed etapem budowy kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 21.07.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Kurcze, nie wiem czy coś z tym się będzie dało zrobić, bo był i kominiarz, i panowie od kominka, nikt na to nic nie poradził Kominiarz mówił, że może rura doprowadzająca powietrze do kominka była za wąska, a kominkarze, że trzeba wolno otwierać dzrwiczki, żeby cug złapać, ale to nie skutkuje Ta mozaika śliczna - ale ciekawe jak fugi ktoś czyści... Przydało by mi się coś ciemnego na tej ścianie (i łatwo zmywalnego) , ale prawda jest taka, ze przez ten kominek to cały salon jest okopcony. Widać to szczególnie w rogach przy suficie Trzeba będzie faktycznie jeszcze kogoś wezwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 22.07.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 naberio i Ewo z Krakowa - gdzieś tu na FM piszą o górnym spalaniu w kominku. prosta metoda, a zrewolucjonizowała nasze palenie w kominku. jest teraz czysto i prawie bezobsługowo, o wiele mniej popiołu, no, czasami za gorąco, bo taki sposób palenia wyciska z drewna więcej niż tradycyjny. palimy tak od dwóch lat i nic się nie brudzi, a wcześniej i owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.07.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 kominek w mozaice cuuudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.07.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 hmm.. jak jakiś rok-dwa lata temu sugerowałam kominek w kafelkach to mnie pogoniono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.07.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Zielony Ogród - będę musiała poczytać. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 23.07.2013 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 (edytowane) hmm.. jak jakiś rok-dwa lata temu sugerowałam kominek w kafelkach to mnie pogoniono jak to często u nas bywa - za wcześnie..... u Candice Olson większość kominków jest w mozaice lub płytkach, chociaż to raczej stare realizacje: http://hgtv.sndimg.com/HGTV/2010/03/30/DP_Grubb-tile-fireplace_s3x4_lg.jpg http://cdn.decorpad.com/photos/2008/10/13/edf66bf16807.jpg http://www.fashionnine.com/wp-content/uploads/2012/09/Modern-Fireplaces-by-Candice-Olson_51.jpg ja tez chciałam swój zamozaikować, ale koszt wyszedł kilkutysięczny za samą mozaikę przyzwoitą (chciałam aż do sufitu) i tylko dlatego zrezygnowałam. Edytowane 23 Lipca 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 23.07.2013 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Mozna kominek okleić mozaiką: http://czasnawnetrze.pl/i/dz04MDAmaD02MDA=/ee604720/16983-Nowoczesne_surowe_wnetrza_glamour.jpg tylko u Naberii musiałaby być srebrna. Matko jaka piękna !!W życiu nie wpadłabym na to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.07.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 a mnie się wydaje, że podobają nam się rzeczy, które już kiedyś gdzieś widzieliśmy (parafrazując "Rejs") Podobnie jest z ogrodami - jak zaprojektuję mó jautorski nietypowy pomysł, to klient pyta czy mogę mu przesłać zdjęcie jak to wygląda w jakimś innym ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 23.07.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 właściwie nie ma co się dziwić - po co eksperymentować za własne pieniądze. dlatego też lubię oglądać zdjęcia cudzych mieszkań i ogrodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.07.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Przepiękne te kominki w mozaice.Na bogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 24.07.2013 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Jak juz kominek, to zeby wgapiac sie w ogien, a nie obudowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 24.07.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Obraz w pięknej, dopasowanej ramie wiele zyskuje, a w kominku nie pali się 24h na dobę i przez 12 m-cy w roku, więc poza okresem, kiedy jest w nim ten ogień też może wyglądać ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.07.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Mnie się mozaika na kominku podoba bardzo zwłaszcza ta złota, jak to Duś napisała petarda ale cena wolę nie myśleć...nawet licząc mozaikę 19 zł za plaster koszt byłby dla mnie kosmiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcela_a 14.08.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Panie i Panowie, Doradzcie proszę. Przedstawiam moją super profesjonalna wizualizacje To mój salon. Narazie jeszcze pusty, szary, ponury. Ale baza taka miała być. A teraz przyszedł czas na dalsze meblowanie. Zakochalam się w witrynach Ikea z kolekcji Stockholm. I zrobiłam wizu skromną Powiedzcie co Wy na to. Mąż od razu odrzuca - bop kolor nie taki, bo nie pasuje itd. A przecież na zoltych witrynach się nie skończy. Chce żeby tam było jeszcze sporo innych kolorowych dodatkow (poduszka, obrazy, fotel, galeria itd. itd.). No i co Wy na to? Bo ja sama nie wiem. Witryny sa piękne, ale czy wpasują się? Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcela_a 14.08.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 akurat tych witrynek nie czuję (z tej serii znacznie bardziej podobaja mi się drewniane, ale to już rzecz gustu wyłącznie), ale to ma szansę się udać. tylko wespół z witrynami zmieniłabym stolik kawowy na taki w kolorze nóżek tej witrynki. ten biało srebrny zupełnie mi nie pasuje (nawet bez witrynek ) Dzięki Duś. Stolik pewnie kiedyś będzie wymieniany, Póki co jest mega praktyczny dzięki kółkom. Mam małego szkraba, i mało powierzchni z dywanami (ten na zdjęciu jest jedyny), wiec w każdej chwili szybciutko jestem w stanie odjechać wszędzie ze stolikiem. Myślałam nawet żeby dokupić jeszcze jeden, bo na środku jest jakoś pusto. Ale to z czasem, jak już się umebluje salon nieco bardziej. PS a o jakich =drewnbianych witrynkach Ty mówisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.08.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 a masz co wyeksponowąc w tych witrynkach?Bo często potem widuję na półeczkach, szafeczkach, regalikach wazoniki ze sklepu "wszystko po 4 zł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Behati 19.08.2013 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 jakieś pół roku temu prosiłam Was o pomoc w wyborze krzesełek już kupiłam i mam wybór padł na takie - może kogoś zainspirują witaj:) piękny stół i krzesła. mnie zainteresował bardzo kolor ścian. powiedz proszę jaka to farba. śliczny odcień Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
decorator- swarzędz 20.08.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Dzień dobry Marcela_a Twój salon ma duży potencjał. Widzę na zdjęciu że idziesz w kierunku stylu industrialnego. ale generalnie nie wiem czy takie właśnie połączenie baaardzo wyraźnego żółtego da fajny efekt z czernią. Myślałaś o trochę bardziej klasycznym stylu witrynek ,ale jednocześnie żeby były bardziej w stylu modern classic? Wydaje mi się że lepiej pasować do twojego wnętrza będą witryny tego typu: tu przesyłam linka do strony na której ją znalazłam. http://www.ludwik-filip.pl/galerie/Zestawy_meblowe/Charms/index.php?img=24 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts