katawoj 20.08.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Behati dziękuję kolor ścian to "zima mglista" nobilesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 20.08.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) Marcela_a Twój salon ma duży potencjał. Widzę na zdjęciu że idziesz w kierunku stylu industrialnego. ale generalnie nie wiem czy takie właśnie połączenie baaardzo wyraźnego żółtego da fajny efekt z czernią. Moim zdaniem salon zupełnie, ale to zupełnie nie jest w stylu industrialnym:o, utożsamianym zazwyczaj z surowością form, czy użytych materiałów itp.(...może jedynie te kółka przy stoliku). Mam również odmienne zdanie dotyczące połączenia czerni z żółcią. Takie zestawienie jak najbardziej może dać bardzo ciekawy efekt. Tylko nijak ma się to do przedstawionego pomieszczenia. Jest ono w moim odczuciu dość ciepłe, miękkie (dywan, zasłony, poduszki). A stojąca lampa nawiązuje nawet do glamour. Marcela a, jeśli chcesz utrzymać dotychczasową stylistykę salonu, nie kupuj tych szafek. Te witrynki będą wyglądały super w jakimś lofcie. A jeśli się w nich zakochałaś, to będziesz pewnie musiała zmienić co nieco w salonie Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez martahp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcela_a 21.08.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Dzień dobry Marcela_a Twój salon ma duży potencjał. Widzę na zdjęciu że idziesz w kierunku stylu industrialnego. ale generalnie nie wiem czy takie właśnie połączenie baaardzo wyraźnego żółtego da fajny efekt z czernią. Myślałaś o trochę bardziej klasycznym stylu witrynek ,ale jednocześnie żeby były bardziej w stylu modern classic? Wydaje mi się że lepiej pasować do twojego wnętrza będą witryny tego typu: tu przesyłam linka do strony na której ją znalazłam. http://www.ludwik-filip.pl/galerie/Zestawy_meblowe/Charms/index.php?img=24 Pozdrawiam Hej, dzięki za zainteresowanie. Plany trochę się zmienily. przemyslalam i zdecydowałam ze witryna będzie biala. bardziej klasyczna. przykłady poniżej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 22.08.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) marcela, a ja dałabym do twojego salonu drewno, może podobne jak w serii stokholm. białe meble i szare kanapy niby ok., ale nadal chłodne w odbiorze z szarymi ścianami i oklepane teraz do bólu. nie jest to wprawdzie inspiracja dla ciebie, ale taki pierwszy lepszy przykład z sieci, jak działa ciepłe drewno w szarym pokoju: http://www.sumnerdesignstudio.com/wp-content/uploads/2009/05/grey-bedroom-with-orange.jpghttp://hirshfields.files.wordpress.com/2010/08/grey-and-blue-living-room.jpg Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez Zielony ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Marcela Hemnes fajny pomyśl może o bardziej designerskich uchwytach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 22.08.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 miałam chwilkę i zawędrowałam na stronę Emily Henderson. jessuuu, jak kolorowo!!!!! a my w tych szarościach utknęliśmy i dopasowujemy szaro-szary do szaro-szarszego.......kurde, czas coś zmienić, przez szukanie inspiracji dla Marceli sama się zainspirowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcela_a 22.08.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 miałam chwilkę i zawędrowałam na stronę Emily Henderson. jessuuu, jak kolorowo!!!!! a my w tych szarościach utknęliśmy i dopasowujemy szaro-szary do szaro-szarszego.......kurde, czas coś zmienić, przez szukanie inspiracji dla Marceli sama się zainspirowałam. Dzięki za zainteresowanie. Jakos te drewniane meble nie trafiają do mnie. Tzn są piękne i chętnie podziwiałabym je, ale u kogos ja chce coś lżejszego. Zdecydowanie na razie u mnie szaro i ponuro. Ale tak jak mówiłam. Baza taka miała być. Na pewno z czasem pojawi się właśnie witrynka a we wnatrza coś kolorowego, pojawi się druga lampa, galeria na ścianie której na zdjęciu nie widać, kolorowy fotel, ścianka telewizyjna (której teraz wstydzę się pokazac bo stoi na niej mikro telewizor, który w yum dużym salonie wygolada jak ramka na zdjęcia) hehe. tak wiec chce żeby było ko9lorowo. Będzie gdzie np. czerwone poroże. Będzie kolorowo. Tylko kurcze ciągle ta KASA a wlasciwie jej brak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 22.08.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Hemnesy tez mi się zawsze podobały, są absolutnie ponadczasowe. ty masz dobrą bazę, która właśnie pochłania chyba najwięcej kasy. możliwości dokładania kolorów właściwie nieograniczone.a że kasa - każdy to zna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekJ. 29.08.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Ania_1983 Gdzie kupiłaś taką długą białą szafkę pod TV ? To jest połączenie trzech ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 31.08.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 jak to często u nas bywa - za wcześnie..... u Candice Olson większość kominków jest w mozaice lub płytkach, chociaż to raczej stare realizacje: http://hgtv.sndimg.com/HGTV/2010/03/30/DP_Grubb-tile-fireplace_s3x4_lg.jpg http://cdn.decorpad.com/photos/2008/10/13/edf66bf16807.jpg http://www.fashionnine.com/wp-content/uploads/2012/09/Modern-Fireplaces-by-Candice-Olson_51.jpg ja tez chciałam swój zamozaikować, ale koszt wyszedł kilkutysięczny za samą mozaikę przyzwoitą (chciałam aż do sufitu) i tylko dlatego zrezygnowałam. Matko!!! jaki śliczny ten jasny kominek piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 01.09.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Śpieszę poinformować, że 12 września w Biedronce znów pojawią się sznurkowe pufy Cena wyjściowa 79,99 Chyba się skuszę na jeszcze jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.09.2013 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 zrób sobie sama taki z opony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 02.09.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Elfir ciężki będzie okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gilbert 04.09.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 (edytowane) http://czasnawnetrze.pl/i/dz04MDAmaD02MDA=/ee604720/16983-Nowoczesne_surowe_wnetrza_glamour.jpg W tym salonie najbardziej zaciekawiła mnie właśnie się ta mozaika... kiedyś było coś podobnego na bloku w którym mieszkałem w dzieciństwie;) Absolutny kult;) Szacunek za pomysł Edytowane 4 Września 2013 przez Gilbert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.09.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 zrób sobie sama taki z opony :rotfl::rotfl: oglądałaś wczoraj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.09.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 nie, czasem przeglądam strony o DIY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamaja 06.09.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Piękny...:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marceli_szpak 09.09.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 a teraz kolej na mój salon jaki dywan będzie tu pasował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.09.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 może być w paski szaro-czarno-białe http://www.home-designing.com/wp-content/uploads/2010/05/scandinavian-style-shelving.jpg albo...jakikowleik inny, nawet kolorowy, na zasadzie fusion we wnętrzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pglogo 16.09.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 (edytowane) Mój salon Edytowane 16 Września 2013 przez pglogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts