Yaa 03.02.2015 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Dzięki Marta, czy naprawdę nikt mi nie doradzi w kwestii, chociażby stołu ? okragły ? wg mnie tam nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rybka74 07.02.2015 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 (edytowane) Cos nie tak z kolorami scian ,nie widze jaki jest odcien wypoczynku,,granat,ciemno szary?Czy zamierzasz go zmienic?Usunelabym ten segmencik , sciane przemalowala na kolor czarny lacznie ze sciana na ktorej jest koza..Telewizor zawies na sciane , dodaj dlugie polki,pod , nad, jak lubisz .Ten fotel tam zupelnie nie pasuje.Pomyslu na koze nie mam , bo mnie sie zadna koza nie podoba Twoja jest olbrzymia ,dominujaca z nieciekawym odprowadzeniem lacznie z tym wiadrem ocynkowanym tworza kotlownie, ozdoba salonu niestety nie bedzie .Chyba ,ze podpowiedza cos osoby posiadajace takie kozie rozwiazania,Jak fundusze pozwola to moze uda Ci sie to kozidlo zabudowac. Zrob zdjecie z szeszej perspektywy ,postaraj sie ujac caly salon , pokaz jadalnie i kuchnie jesli sa to pomieszczenia stanowiace calosc. Co TY masz na drzwiach balkonowych? o dzięki za zainteresowanie ... narożnik do wywalenia, segmencik też. Tv ma wisiec , fotela juz nie ma a na oknach mam plisy ... naroznik chciałabym miami (jest w fotkach dodany) proszę tu fotki , http://s1003.photobucket.com/user/rybka74/slideshow/salon Edytowane 8 Lutego 2015 przez Rybka74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enie100 11.02.2015 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Właśnie mam problem z wrzuceniem zdjęć digi21 możesz już wrzucać zdjęcia? Z chęcią bym obejrzała całą kuchnię. Jeśli nie to możesz mi wysłać kilka fotek na priv? Jeszcze mam pytanie z czego zrobiłaś czarne boki szafek? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 11.02.2015 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Dzięki Marta, czy naprawdę nikt mi nie doradzi w kwestii, chociażby stołu ? JACUŚ, narożnik mi się podoba. Zmień kolor ścian (ja proponuję jasnoszary, ale ja prawie zawsze tak proponuję, bo uwielbiam...) wstaw kozę jak najbardziej ława okrągła wg mnie nie pasuje, wstawiłabym zwykłą prostą, prostokątną w ogóle widzi mi się u Ciebie takie proste, ascetyczne, męskie wnętrze przydałoby się dodać może jakiś akcent zgodny z Twoimi zainteresowaniami, jakimś hobby- jest coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 11.02.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 JACUŚ bardzo ładny narożnik. Wg mnie okrągły stolik kawowy pasuje, jak najbardziej, bo i sam narożnik nie jest typowo kanciastym kubikiem, zwłaszcza, że planujesz w pokoju kozę w klimacie trochę retro. Trochę mało zdjęć. Pokaż okna, to będzie można pomyśleć o zasłonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 11.02.2015 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Dziękuje za odzew, Anyżek też myślałem o jasnoszarym, co do ławy, to bardzo podoba mi się takie zestawienie jak na zdjęciach. Jeżeli chodzi o moje zainteresowania to dla zabawy uprawiam triathlon. Iw cieszę się że podzielasz moje zdanie, co do stolika, prawdopodobnie będzie cały dębowy. Jak będę w domu, to zrobię parę fotek. A koza będzie taka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 11.02.2015 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 JACUŚ, pięknie będzie z jasnoszarym na ścianie. Ten stolik kawowy też będzie dobrze, ja bym takiego nie dała, ale masz rację, że będzie to ładnie wyglądać. Grunt, że Tobie się bardzo podoba Zrób więcej fotek, razem z oknami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
only 13.02.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 JACUŚ - super narożnik! Niestety szukam go na stronie agata meble i nie mogę znaleźć, w ogóle nie znajduje takiej nazwy. Możesz pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 13.02.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 JACUŚ, masz jakieś dodatkowe fotki salonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 13.02.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 only, próbowałem go znaleźć, niestety bez skutku.Anżek, w domu będę w niedziele, więc postaram się zrobić jakieś foto, ale puki co, to niema czym się "pochwalić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
digi21 23.02.2015 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 enie100 przepraszam, że dopiero teraz ale niedawno urodziłam moją drugą córcię i niestety miałam inne obowiązki ( mała daje popalić ). Wklejam zdjęcia o które prosiłaś tylko niestety nie chcą mi się odwrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mest 25.02.2015 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Za oknem bedzie 60m2 salon z deski kompozytowej wiec w oknie poza roletami chyba nic nie bedzie bo np co? Moze jakis pomysl? W salonie bedzie taka lampa http://zmniejszacz.pl/zdjecie/195/1383483_IMG-1416029654325-V.jpg Co do oświetlenia to kupiliśmy ten plafon do salonu ale gdy do nas dotarl okazał sie bardzo mały i wylądowal w łazience a szkoda bo bardzo nam sie podoba i kosztowal za duzo by wisiiec w łazience;/ http://zmniejszacz.pl/zdjecie/195/1383485_image-041fabb02fada7faf8456604161ea938c75e3a9e3f22bcfd7e161279e029552a-V.jpg http://zmniejszacz.pl/zdjecie/195/1383599_image-90d0e964006b4af3c94c7ff86e5fc34284ef5d6fceef0cbf32288dda051deb8d-V.jpg Poszukuję takich doniczek ja te białe w łazience na wannie ale kolor turkusowy połysk, gdzie takie coś mogę znaleźć? Jakie kwiatki są w tych doniczkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 01.03.2015 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Piękny salon z narożnikiem w centrum to coś, o czym od zawsze marzyłam [ATTACH=CONFIG]302590[/ATTACH] i rewelacyjne schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 11.03.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Pokój dzienny prawie na wykończeniu. Brakuje jeszcze dywanu i dodatków na ścianie tv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo--anna 11.03.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Pokój dzienny prawie na wykończeniu. Brakuje jeszcze dywanu i dodatków na ścianie tv. Zawsze mnie zastanawia, jak widzę zdjęcia wazonów, po co ludzie leją tyle wody do nich? Kwiatek pije końcówką łodygi, wystarczy wody na centymetr-dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 11.03.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Może po to, że to po prostu lepiej wygląda albo żeby codziennie nie dolewać wody Wazon był niemal pełen, kwiaty stoją 4-ty dzień i zostało trochę ponad pół wazonu. Mam nadzieję, że pomogłam ci rozwiązać tą zagadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 12.03.2015 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Ładny salon, co to za zasłony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo--anna 12.03.2015 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Może po to, że to po prostu lepiej wygląda albo żeby codziennie nie dolewać wody Wazon był niemal pełen, kwiaty stoją 4-ty dzień i zostało trochę ponad pół wazonu. Mam nadzieję, że pomogłam ci rozwiązać tą zagadkę Wygląda gorzej A nie wymieniasz kwiatkom wody co 2-3 dzień? To tak btw, a żeby nie zbaczać z tematu: bardzo ładna podłoga i zasłony. Cegła poprawna, ale narożnik kosmiczny trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 12.03.2015 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Joanna wiadomo o gustach się nie.....a temat wody zdecydowanie zbacza z wątku i trąci trochę złośliwością, ale nie, nie wymieniam jej co 2 dni. Jeżeli chodzi o narożnik to akurat bardzo mi się podoba, jest superwygodny i powiedziałąbym że jest prosty a nie kosmiczny. No ale każdy ma swój gust i styl i najważniejsze aby właścicielowi się podobało. Mi z kolei nie podoba się sofa którą ty chcesz kupić, bo ani nie wygląda na wygodną, ani stylistycznie nie wymiata, ani nie pomieści wielu osób - ale to oczywiście moje subiektywne odczucia.Niureczka dzięki, zasłony kupione po taniości w Leroy Merlin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 12.03.2015 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 (edytowane) Hisia, salon bardzo przyjemny, zresztą jak wszystkie Twoje wnętrza!!! Nie rozumiem co oznacza stwierdzenie, że "cegła poprawna"?- czyli, że w jakim sensie? Wg mnie jest bardzo ładna, dobrze położona i dobrze koresponduje z cegiełką na barku, a stwierdzenie "poprawna" kojarzy się z poprawną oceną, niby dobrze, ale w sumie takie byle co. Oczywiste, że gusta każdy ma różne, ale przecież widać, że wnętrze jest przemyślane i nic tam nie zgrzyta, a wręcz przeciwnie, więc nie ma co się czepiać i wymyślać. Uwagę z wodą też uważam za zbędną...Mam wrażenie, że niektórzy to nie wytrzymają bez rzucenia jakiejś kąśliwej uwagi... Hisia, a zasłony też bardzo mi się podobają, jak widać, nie musi być wszystko mega drogie, żeby było ładne...sama się wybiorę po zasłony do Leroy Edytowane 12 Marca 2015 przez Anyżek35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts