żona m 21.10.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 To ja również dorzucam zdjęcia swojego salonu. Może podpowiecie co powiesić nad kanapą - myslałam o jakiejs mega kolorowej grafice, jak myslicie będzie dobrze wyglądać? Lacobel w kuchni mam słoneczny żółty więc chciałabym ten kolor wprowadzić do salonu właśnie w jakims malowidle. Stolik kawowy planuje szklany. PS poduszki na kanapę już zamówione. Wszystkie uwagi i podpowiedzi mile widziane, te krytyczne również [ATTACH=CONFIG]330874[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]330875[/ATTACH] ŚLICZNA szarość na ścianach, to z mieszalnika czy gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcela_a 03.11.2015 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 witam wszystkich, to teraz ja poddaje waszej ocenie mój salon. niestety kolor głównej sciany przekłamany, przez aparat, no ale cóż zrobić. na żywo jest taki jak miał być, czyli marsala tzn coś na pograniczu różu, pomarańczu, czerwieni, rudości (trudny kolor.. tak wiem .. kolor ciepły.. stonowany mimo wszystko. po pomalowaniu okazało sie że został wybrany kolorem 2015 roku wg Pantone. salon nie skończony, dla mnie wciąż tam jest za słabo, czegoś brakuje, za mało mebli, bo salon jest bardzo duży czego na zdjeciu tak nie widać. .. ale ja niestety do każdej decyzji, do każdego zakupu długo dojrzewam. bardzo długo. docelowo np zamiast ramek ze zdjeciami mają być lusterka, ale jeszcze nie trafiłam na takie które by mnie ujęły i ceną i wyglądem tak wiec czeklam na opinie i podpowiedzi i sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubnik 03.11.2015 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Zrób zdjęcie w ciągu dnia z oknem pls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_kal 11.11.2015 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Dorzucam zdjęcie swojego salonu, jeszcze nie ukończony. Sorki za elementy "niedekoracyjne":)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.11.2015 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 ogromna ta kuchnia, ogromna, zresztą cały ten kompleks jadalniano-kuchenno salonowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kama_ 12.11.2015 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Trochę ten "śpik" nad kanapą zbija z tropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiniabuduje 12.11.2015 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 O, niektóre salony to prawdziwa inspiracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variola 12.11.2015 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 świetna jest ta lampa "glut" uwielbiam ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka i Michał 15.11.2015 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Wyposażenie póki co z poprzedniego mieszkania. Zbieramy na nowe meble i szukamy inspiracji. Stawiamy raczej na minimalizm i lekko skandynawski styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susinka1 16.11.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Też się pochwalę, a co. Jeszcze jest trochę do poprawienia ale malutkimi kroczkami osiągnę cel Na pierwszy ogien idzie do wywalenia mebloscianka brrr okropienstwo Mój salon [ATTACH=CONFIG]302357[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]302358[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]302359[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]302360[/ATTACH] Witam, Ja sie pochwale moja metamorfoza salonu. Remon w 48 h. koszt 1500 zl, ponzej efekty Niestety sztuczne oswietlenie nie oddaje w pelni rzeczywistego koloru scian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 16.11.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 świetna jest ta lampa "glut" uwielbiam ją Mnie się z plemnikiem kojarzy Każdy widzi, co mu pasuje ))) Jeszcze są takie lampy wiszące o prostej formie, zwane przeze mnie "mikrofony". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 16.11.2015 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 A nie lepiej by się ta gitara komponowała w okolicach rtv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susinka1 16.11.2015 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Hehehe robawilo mni pytanie z gitara, bo maz ma ich sztuk 5 Jedna wisi w sypialni jedna nad stolem, zostaly do zagospodarowania 3, z ktorych jedna najprawdopodobniej zawisnie wlasnie po lewej stronie rtv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 16.11.2015 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 susinko, pozwoliłam sobie namieszać ci na ścianach, doczytałam, że masz więcej gitar:) te zdjęcia nad kanapa są zbyt drobne do masywnych mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 16.11.2015 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Hehe, prawdziwy urodzaj gitar! Zielony ogród dwie już fajnie okiełznała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 16.11.2015 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Wyposażenie póki co z poprzedniego mieszkania. Zbieramy na nowe meble i szukamy inspiracji. Stawiamy raczej na minimalizm i lekko skandynawski styl. Witam, ładny salon. Możecie napisać z czego została wykonana obudowa kominka? Jaki to kominek i czym została pomalowana, czy to jakaś specjalna farba ta szara "ramka"? I czy możesz podać rodzaj tych downlightów? I czy one są srebrne? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susinka1 16.11.2015 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Dziekuje bardzo za sugestie, jednak obawia sie ze ze wzgledow praktyczn zyciowych powieszenie gitar nad sofa nie bedzie mozliwe. Mam w domu trzyletnie tornado, ktore rozwija pasje po tatusiu Co do zaslon w aneksie - zapomnialam napisac, ze brakuje tam rolety rzymskiej. Moze do konca roku sie pojawi Tymcasem mozna mnie podgladac podczas kuchennych akrobacji. Zaslony by sie tam nie sprawdzily poniewaz polwysep jest dosuniety calkiem do sciany z oknem a karnisz konczy sie razem z polwyspem. Dluzszego wtawic nie moge, bo nie otworze lodowki i irodzina z glodu zejdzie Aaa i brakuje jeszcze dyanu pod stolikiem przy lawie - czeka na porzadne trzepanie juz 2 dni... Leje non stop i jakos nie moge sie zebrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka i Michał 17.11.2015 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Witam, ładny salon. Możecie napisać z czego została wykonana obudowa kominka? Jaki to kominek i czym została pomalowana, czy to jakaś specjalna farba ta szara "ramka"? I czy możesz podać rodzaj tych downlightów? I czy one są srebrne? Pozdrawiam. Obudowa kominka, w sensie konstrukcji to płyta gk na stelażu z izolacją z wełny. Część podbudowy wykonana z bloczków Ytong. Kominek Kratki, model Oliwia 16. Ta szara ramka to płyty gresu Ceracasa Filita Gris. Downlight'y to Kanlux Mateo w kolorze srebrnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 17.11.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Obudowa kominka, w sensie konstrukcji to płyta gk na stelażu z izolacją z wełny. Część podbudowy wykonana z bloczków Ytong. Kominek Kratki, model Oliwia 16. Ta szara ramka to płyty gresu Ceracasa Filita Gris. Downlight'y to Kanlux Mateo w kolorze srebrnym Dziękuje za wyczerpującą odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
falentka1 18.11.2015 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Witam nieśmiało przedstawiam mój salonik przez całą budowę podglądałam wasze niesamowite wnętrza wiec teraz pokaże moje może komuś się coś przyda w urządzeniowych dylematach salon ma już ponad rok wiec juz bym pewnie coś zrobiła inaczej ale jest już trochę udomowiony i taki nasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts