kinka 04.12.2016 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 U mnie niestety tylko 250cm,nie ma wrażenia spadania sufitu,musiałam jakość optycznie to zniwelować. Powierzchnia otwarta 40m + kuchnia,hol,dobrze oświetlona. Według mnie absolutne minimum to 270cm i żadnych powieszanych wygibasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaga1 27.12.2016 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Witam serdecznie Prosiłabym o pomoc w ustawieniu kanapy i dobraniu dodatków . Mieszkamy ponad rok i utknęłam. Salon jest nieustawny i nieprzytulny. "Przypadkowo" wydłuzyłam scianę pomiedzy salonem a kuchnią i teraz nie mogę na nią patrzeć. Nie wiem jaka kanapa, jak ją ustawic. Gdzie powiesic jakies ocieplacze itd. Po prostu nie mogę tego ruszyc z miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.12.2016 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 możne jakiś rzut pomieszczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaga1 27.12.2016 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 wrzuce linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaga1 27.12.2016 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 (edytowane) http://www.projekty.ign.com.pl/projekt_domu/m127_nowy_swiat/10069 Nie wiem czy to cos da . Sciana od strony kuchni wydłuzona o 1m . Okna przerzucone na stronę południową. W tej chwili jest juz pomalowane i mamy listwy. Wyglada to troszke lepiej. Chciałabym zbyrzyc sciane - dokładnie o metr ( wiecej sie nie da, ponieważ jest to scianka nośna ktora w oryginale miała 90cm ) Maz nie zgadza sie i ja wcale mu się nie dziwie:) Jutro postaram sie wkleić zdjecia, które może bardziej oddadzą ogólny zarys pokoju. Nie oczekuję gotowego rozwiazania. Chodzi mi o pomoc w dodatkach. Mały pokój jakos udało mi się urzadzic - ten mnie chyba przerasta ( przez nietrafione zmiany na etapie budowy) Pozdrawiam Edytowane 27 Grudnia 2016 przez zaga1 O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaga1 27.12.2016 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 To mały pokoik na dole . Jestem z niego zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaga1 27.12.2016 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 [ATTACH=CONFIG]376835[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]376836[/ATTACH] To mały pokoik na dole . Jestem z niego zadowolona Własnie doczytałam, ze w złym miejscu wrzuciłam post. Powinnam w " projektowaniu wnętrz" . Jesli tak to przepraszam . Nie będę zasmiecać forum, Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.12.2016 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 na planie salon jest nieustawny, bo jest kwadratowy.Widać, że nawet architekt nie miał sensownego pomysłu, co z nim zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaga1 28.12.2016 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 (edytowane) To, że jest nieustawny to niestety wiem, ale może cos się uda z niego wycisnąć sensownego. Szukam od jakiegoś czasu podobnego układu w google, ale pociechy znikąd Dorzuciłam woalowe roletki. Na dziś wyglada to tak .. Edytowane 28 Grudnia 2016 przez zaga1 o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kama_ 28.12.2016 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Są tu na forum dziewczyny, które pewnie Ci zaraz świetnie doradzą, ale wrzucam moje 3 grosze: gdybym była na Twoim miejscu, postawiłabym szafkę tv i telewizor na ścianie, gdzie stoi choinka, a narożnik/sofy naprzeciw, czyli plecami do kuchni. Po lewej stronie może regały z książkami, może komoda z dużym lustrem. Myślę, że jak tylko pojawi się narożnik i dywan, to pokój momentalnie zyska na przytulności i pozwoli Ci nabrać lepszej perspektywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leda16 28.12.2016 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Zgadzam się z Kamą. A salon jest b. ładny. Sprawia wrażenie wysokiego i przestronnego. Natomiast dodanie wypoczynku wybitnie podniesie jakość akustyki TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaga1 29.12.2016 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Są tu na forum dziewczyny, które pewnie Ci zaraz świetnie doradzą, ale wrzucam moje 3 grosze: gdybym była na Twoim miejscu, postawiłabym szafkę tv i telewizor na ścianie, gdzie stoi choinka, a narożnik/sofy naprzeciw, czyli plecami do kuchni. Po lewej stronie może regały z książkami, może komoda z dużym lustrem. Myślę, że jak tylko pojawi się narożnik i dywan, to pokój momentalnie zyska na przytulności i pozwoli Ci nabrać lepszej perspektywy. Szafkę juz tam przestawiłam ( w miejsce choinki), ale M. się nie zgadza - nie ma tam podłaczeń tv - wszystkie kable są pod tynkiem na tej grafitowej sciance. Mam zapomnieć o skuwaniu tynku. W ten sposób sofka musi stanąć tyłem lub bokiem do okna balkonowego by móc swobodnie cos obejrzec. Taki układ tez mi sie podoba, ale nie mam wyjscia. Za 5 lat zrobię remont i zburzę scianę dzielącą kuchnię i salonik ( 26m) i zrobi się wiecej przestrzeni. Przearanżuje tez kuchnię tak jak miała być pierwotnie. Wychodzi brak doświadczenia w budowie, pospiech w wyborze projektu itd.. Póki co muszę cos wycisnąć z tego co jest. Kolory są przekłamane ( stól ma piękny kolor, a na zdjeciu wpada w brzydką wiśnię) Po zakupie czegos do siedzenia, marzyłaby mi sie tez lampa stojaca ( może trójnóg z drewna i jasnym lub ciemnym abażurem ). Boję się zagracić tę niewielką przestrzeń. Co na sciany ? Jakas jedna duża kolorowa grafika ? Nie wstawię nic przyypadkowego. Podłoga jest jaka jest bo mamy podłogówkę i za nic nie mogłam przekonać M. do wymarzonego drewna... Bardzo dziekuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 08.02.2017 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Proszę o pomoc mam krzesła eamsy białe, nie oryginały, użytkujemy je ponad 3 lata. Jadalnie mam nasłoneczniona i niestety plastik na krzesłach pożółkł. Macie jakiś sposób, żeby to usunąć, mycie dostępnymi środkami nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.02.2017 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 nic z tym nie zrobisz, bo to nie zabrudzenie tylko kolor plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apartamenty 10.02.2017 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Być może jakiś abrazyjny, polerski środek? Ale może się to skończyć bardzo źle, wszystko zależy od materiału, z którego zrobione są Twoje krzesła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 11.02.2017 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Na niewielkiej, niewidocznej powierzchni spróbuj Ace/ Domestosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sawadi 08.04.2017 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 U nas przy trójce szkodników salono-jadalnia częściej przypomina plac zabaw. http://images75.fotosik.pl/381/7301bf30a0f2b189med.jpg http://images77.fotosik.pl/381/377466f8616eefdcmed.jpg Osz, fantastyczna realizacja! Adaptacja z wizją, wnętrza do życia i mile dla oka W dodatku ten dach z panelami. Zazdraszczam okrutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiacz22 17.09.2017 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2017 (edytowane) Witam, Mam pytanie apropo krzeseł czy do tego stołu i do salonu jako całości będą pasowały mi takie krzesła.Krzesła zakupione pierwotnie do tego stołu nie bardzo mi się podobały i po trzech latach je sprzedałam Patrzyłam jeszcze krzesła z metalową nogą ale chyba nie za bardzo by tu pasowały. Dużo jest teraz mebli z jasnego drewna natomiast ja pomimo tego, że pewnie teraz urządziłabym salon w innych kolorach muszę być konsekwentna i pozostać przy ciemnym. Salon co prawda nie ma jeszcze docelowych mebli ponieważ ta ławeczka pod TV jest tymczasowa sprowadzona z sypialni. Dodatkowo w salonie jest jeszcze wysoka lampa biała na metalowych nogach. Jeszcze mam pytanie odnosnie koloru na scianie zmienilabym go poniewaz wydaje mi sie ze ten za bardzo nie pasuje. Edytowane 17 Września 2017 przez gosiacz22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 17.09.2017 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2017 Będą pasowaly... Mam jasny stół i takie krzesła z jasnymi nogami i pasują... Uwielbiam je od trzech lat. U Ciebie ciemne nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 17.09.2017 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2017 Ściany białe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts