orzeszkowa 15.10.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Helvetia Como Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.10.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Bardzo mi się u Ciebie podoba, Orzeszkowa Znakomicie łączysz konsekwentną bazę z niespodzianką w postaci koloru i kształtu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 15.10.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 orzeszkowa chyba masz antresolę,możesz pokazać zdjęcia? a solonik świetny,minimalistyczny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 15.10.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 orzeszkowa świetnie dobrane kolory i formy foteli! Genialnie komponują się z całym wnętrzem. Nietuzinkowy salon:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 15.10.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Orzeszkowa :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.10.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Orzeszkowa, piękny salon z moim ulubionym narożnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 15.10.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 orzeszkowa, twój salon pierwsza liga! coś a'propos niedawnej dyskusji na temat minimalizmu pięknie mam pytanie - czy dobrze widzę prostokątny biały kinkiecik u góry - co to takiego? I drugie nie na temat - widzę kawałek schodów, wydających się podobnemi do mojej wizji schodów idealnych wrzucałaś je już w odpowiednim wątku? bo chciałabym zapytać co i z czego i ile cm itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 15.10.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 orzeszkowa, cudo!!! Uwielbiam takie minimalistyczne klimaty. Meble miodzio! I ta tapeta - wymiata!!! Pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greywolf 15.10.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 orzeszkowa, WOW! tyle powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszkowa 15.10.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Bardzo mi się u Ciebie podoba, Orzeszkowa Znakomicie łączysz konsekwentną bazę z niespodzianką w postaci koloru i kształtu! Pięknie to ujęłaś wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszkowa 15.10.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 (edytowane) Bardzo się cieszę, że się Wam podoba, tym bardziej że zdjęcia jak wiadomo nie oddają rzeczywistości a te jeszcze są z telefonu. Najbardziej traci tapeta, która uwierzce mi jest chyba najwspanialszą ozdobą w całym domu. Także dywan kiepsko się prezentuje a to naprawdę fajny dywanik z takich grubaśnych filcowych sznurków. eveee kinkiety to aquaform, mamy ten jeden rodzaj w całym domu, natomiast schodów nie moge jeszcze pokazać bo są przykryte i czekają na kolejne olejowanie. Ale to takie najzwyklejsze ze zwykłych - dywanowe na betonie - dębowe. Kanapa natomiast mile zaskakuje ceną jak ktoś lubi taki styl to polecam. Jeden z foteli był od niej droższy. Edytowane 15 Października 2012 przez orzeszkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 15.10.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 orzeszkowa dzięki za odpowiedź! właśnie takie "najzwyklejsze" schody mają być u mnie - jeżeli mogę w takim razie jeszcze pociągnąć ten OT, to mogłabyś tylko napisać jaka jest u Ciebie grubość stopnic i podstopnic? dzięki z góry i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 16.10.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Orzeszkowa a skąd ten dywan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.10.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Orzeszkowa śliczny salon !!!!! może więcej kolorowych poduch na narożnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_mac 16.10.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Orzeszkowa super salon. Zdradz z jakiej firmy są fotele.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 16.10.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Orzeszkowa bardzo mi się u Ciebie podoba.Kuchnię też widziałam-REWELACJA. Wypoczynek i fotele wymiatają. Masz już jakieś meble w salonie? Czekam też na zdjęcie z krzesłami eames bo podobnież kupiłaś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszkowa 16.10.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Fotele to Noti, martaibartek dywan jest firmy HAY.Stopnie schodów mają na pewno grubość 4 cm, pamiętam bo długo nad tym debatowaliśmy, natomiast wysokości podstopnic nie pamiętam,przy okazji sprawdzę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urga 16.10.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 orzeszkowa, ciekawy salon, mnie m.inn. urzekła tapeta, gdzie można ją nabyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 16.10.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 . Stopnie schodów mają na pewno grubość 4 cm, pamiętam bo długo nad tym debatowaliśmy, natomiast wysokości podstopnic nie pamiętam,przy okazji sprawdzę. Dzięki Ci wielkie, właśnie tyle chciałam wiedzieć. Nie sprawdzaj wysokości podstopnic, bo chodziło mi o grubość okładziny podstopnic i stopnic - ale pewnie była jednakowa. To ja tak niejednoznacznie chyba napisałam. Jeszcze raz dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 orzeszkowa a ja nic nie powiem, bo jestem zazdrosna jak cholera a tak na marginesie:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts