Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bansz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Orzeszkowa, piękny salon!, Ta przestrzeń jest imponująca. I kurczę - jeszcze tam nie mieszkasz, a masz już poduszki????. Ja mieszkam prawie od trzech miesięcy i jeszcze nie zdążyłam kupić żadnej.

A co do ostatniej dyskusji o trendach - to myślę, że każdy robi tak jak lubi. Lubię wnętrza przestronne, nieprzeładowane. I wolę mniej niż więcej. Ale podobają mi się również salony w innych klimatach - sielskich, rustykalnych, u siebie wolę jednak bardziej klasycznie.

To moje 3w1, czyli kuchnia, jadalnia i salon w domu szeregowym. Jeszcze nie wszystko wisi i stoi tam gdzie powinno, ale proces urządzania trwa i pewnie trwać jeszcze długo będzie :).

DSC_0123.JPG

DSC_0125.JPG

DSC_1469.JPG

DSC_1490.JPG

Dziękuję za opinie :)

jjana - krzesła to Ikea - norvald, chyba nie mają ich już w ofercie. Te krzesła są z mojej porzedniej kuchni, teraz szukam czegoś innego - docelowo ma być sześć krzeseł.

Piiiotr82 podłoga to dąb russillon Balterio.

reni1980, dzięki.

Zdaję sobie sprawę, że talki są trochę "demode", ale pan, który wykonywał mi schody, tylko takie miał w swojej ofercie, a bardzo zależało mi na tym wykonawcy, bo tylko on podjął się wykonania podstopni z pleksi.

JACUŚ, narożnik to Cobra Livingroom.

Asizo, piu - cieszę się, że mój salon może być inspiracją, Urządzanie wnętrz mojego domku sprawiło mi mnóstwo frajdy, tym bardziej cieszą mnie wasze opinie.