Venus_m 20.10.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Jana super wyszło, tralki sama wiesz więc się nie będę rozpisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 20.10.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Orzeszkowa, świetny salon! Zdradź proszę, co masz na podłodze? Masz podłogówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 21.10.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Ja też pytam o zasłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 21.10.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Zasłony kupiłam w lokalnym sklepie z dekoracją okien. Niestety nie znam nazwy tkaniny. W moim dzienniku mam zdjęcie na którym dokładniej widać jej kolor. Co do krzeseł, to owszem znam L'eau - są świetne, ale szukam chyba czegoś spokojniejszego. Np.: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 22.10.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Jana9 masz zamiar wrzucać jakieś firanki na okna balkonowe? bo mnie pasują tylko z zasłonaki, ale ciekawa jestem a tak poza tym masz pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 22.10.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Nie, firanek nie będzie. W tej chwili mam za oknem krajobraz księżycowy, ale mam nadzieję, że w przyszłym roku to się zmieni i zieleń będzie zaglądać do domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_mac 23.10.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Jana9 widzę, że myślisz o krzesłach z Bo Concept model Vega. Mi też one się bardzo podobają ale dla męża były za niskie (mają hcyba koło 88cm wysokość siedziska). Zamówiłam bardzo podobne też z Bo Concept model Nico. Są wyższe (99cm) i trochę inaczej wyprofilowane oparcie w odcinku lędzwiowym. A krzeseł które by mi się spodobały szukałam już dość długo. Te są proste, oszczędne w formie no i ten wybór tapicerek jest powalający. Na razie czekam na nie. Mają być pod koniec listopada razem z białym szkalnym stołem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 23.10.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 łoj pomerdało mi się deczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszkowa 23.10.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Justynka, na podłodze mamy deski dębowe i ogrzewanie kanałowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 30.10.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Kochani mam prośbę do użytkowników salonów wyłożonych płytkami - jak macie rozwiązaną kwestię cięcie płytek, np. przy oknie? chodzi o to, że nie wiem od którego miejsca zacząć układać je w całości, czy od wnęki okiennej, czy od ściany. Muszą jeszcze dobrze wyjść w miejscu, gdzie wchodzą do wiatrołapu (bo są te same), a to już w ogóle będzie mistrzostwo świata, jak mi się uda. Czy bardzo przeszkadza to wizualnie, jeśli nie są w całości przy ścianach? Płytki będą 60x60. fuga jak najcieńsza, chyba 1,5. Mam wrażenie, że ostatnio bełkoczę bez sensu, ale może ktoś mnie jednak zrozumie... Jakby ktoś jeszcze fotkę zapodał, to padnę ze szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 30.10.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 (edytowane) Ja bym zaczęła od wnęki okiennej całą płytką, albo chociaż większa połową Głęboką masz tę wnękę? Zobacz jak kafle wyszły u Spirei (zdjęcie 3) .http://forum.muratordom.pl/entry.php?118706-dzień-dostaw-i-kafle-na-parterze Edytowane 30 Października 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 30.10.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Ooo widzisz Magda, właśnie o to mi chodziło (mam nawet Spirei dziennik w subskrypcjach, ale jakoś nie pomyślałam o niej). Widzę, że lepiej zacząć od wnęki, zdecydowanie. Wielkość wnęki mam mniej więcej taką jak Spirea.Dzięki wielkie Magda 34! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mała czarna 06.11.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Bluezee gdzies już widziałam Twój salon. Bardzo mi się podoba.Jana bosko:) Ja tak się zapatrzyłam, że nawet braku poduszek nie dostrzegłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monalisa00 06.11.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Orzeszkowa : mnie interesuja twoje fotele (nie wiem czy ktoś juz o to pytał ale jeśli tak to wybacz ,moze przeoczyłam) Skąd Za ile i Dlaczego Oczywiście nie musisz odpoiwadac na to drgie ;) Świetnie zestawione fotele kanapa i wogóle..... wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 08.11.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Dzięki mała czarna, miło mi że w towarzystwie tak pięknych i obszernych wnętrz jakie mają Jana i Orzeszkowa dostrzegłaś mój salonik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina2010 14.11.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Tylko Wy mi możecie pomóc drogie forumowiczki Mam problem z kolorami w salonie: Czy dobrze będzie wyglądało w salonie pomalowanie 2 ścian na szary platynowy Duluxa i dwóch na kawową pralinkę Duluxa- czy te dwa kolory nie będą się gryzły??? (Dodam że narożnik będzie szary a panele i okna mamy w kolorze złoty dąb) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina2010 16.11.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 To znów ja Jeśli ktoś może pomóc to nadal proszę o radę.Kolory na ścianach tak jak pisałam wyżej, na kominku biało kremowy kamień i na wnęce obok kominka chcę wkleić tapetę (będą tam 3 półki drewniane) i w jaki deseń i kolor tapety pasował by do takiego salonu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 16.11.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 To znów ja Jeśli ktoś może pomóc to nadal proszę o radę.Kolory na ścianach tak jak pisałam wyżej, na kominku biało kremowy kamień i na wnęce obok kominka chcę wkleić tapetę (będą tam 3 półki drewniane) i w jaki deseń i kolor tapety pasował by do takiego salonu??? Ewelino,nie wiem czy ktoś się odważy ocenić używając tylko swojej wyborazni ten salon. Dwa kolory na ścianach,kamień,drewno,tapeta...może chociaż jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina2010 16.11.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Chętnie coś wrzucę ale kolorki dopiero się pojawiają- zaczęliśmy malować A do tego jestem dzis w pracy i nie mam dostępu do zdjęć. Wszystko w pośpiechu dlatego na dniach muszę kupić tapetę i mam mętlik w głowie. Spróbuję opisać lepiej: ścianka z drzwiami na ogród- kawowa pralinka, ścianka z oknem 1 i oknem 2(tam będzie tv)-obie na szaro, pierwsza wnęka tapeta, wysunięta do przodu ścianka kominkowa -jasny kamień, druga wnęka tapeta, i ostatnia ścianka(ona wychodzi naprzeciw tej z drzwiami na ogród) z wejścim do salonu- też kawowa pralina. Mogę dać tylko link do projektu...http://www.archeton.pl/projekt-domu-kaprys_337_opisogolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sołtyska 16.11.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Ale piękne salony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts