Dorfina 05.02.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Dzięki Musze tam zajść ale chyba żadko można dostać tam takie piękne lampy, bo takie nie rzuciły mi sie w oczy . To są lampy podłogowe, i czy dawno je kupowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 05.02.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 podłogowe? chodzi ci o tę lampę z czarnym kloszem? nie, te dwie czarne stoją na komodzie; podłogowa jest ta z tyłu, widoczna w lustrze z daleka; ta jest z Ikei (Barometr) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
co_nowego 12.02.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Dzięki. W wykuszu będą rolety rzymskie, jeszcze nie zdecydowałam czy całe białe czy z pasem na dole i po bokach (takie klasyczne) szarym + zasłony szare przewiązane chwostem na oknie tarasowym, na oknie witrynowym (chyba go nie widać) szare zasłony bez przewiązania. Tkanina przy kotach dobra, bo niedroga więc nie szkoda Meble zostają i są jak najbardziej docelowe. Tutaj sofa z widoczną ramą - oczywiście bez poduszki, z lenistwa nie wyrzuciłam jej do zdjęcia poduszka jest w kolorowym komputerowym, absolutnie nie w salonie http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P6245160_popr.jpg Witam, chciałabym zapytać co to za sofa, podoba mi się, podobnie jak cały salon, mimo że niedokończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.02.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Co_nowego dzięki Sofa robiona na zamówienie na miejscowym bazarze, wzorowana na jednej z sof z firmy Kare Design. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrzosennik 13.02.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 No właśnie ciemne czy jasne bez mopa sie nie obejdzie brud i kurz wszedzie taki sam !!!! Ja własnie nie slucham ich rad chyba przez to te "ciocie dobre rady" mi tak dogaduja !! Mnie odradzali ciemnych podłóg w korytarzu, a i tak dałam szarość, tyle że taką wielobarwną... i nic brudu nie widać! W kuchni też mam szarą podłogę i jest super. Tylko faktycznie to, że nie jest ona gładka pomaga w kamuflażu Aha, KOBIETY, polecam MAGICZNĄ GĄBKĘ JANA! Jak macie kanapę zabrudzoną, podłogę pomazaną np. kredkami (u mnie to norma, pastele łatwo jednak nie schodzą) to to cudeńko zmywa wszystko. Niby napisane, ze nie wolno na powirzchnie lakierowane, ale ja tam zmywam i nic się nie dzieje. Super. http://nadrewnie.blogspot.com Pacownia Rękodzieło Nathalie Gile Art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
co_nowego 13.02.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Dziękuję Venus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfina 15.02.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Zielony ogród tak tak chodziło mi o tą czarną lampe myślałam że jest to duża lampa podłogowa, chciaż to mniejsza i nie widać jej w całej okazałaości to i tak mi sie podoba. A jak oceniacie taką sofehttp://images40.fotosik.pl/1948/6eea54a5716c4727m.jpg i takie kolory:http://images44.fotosik.pl/596/2240dc899f99c70cm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hosekk 15.02.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 No to i ja się pochwalę. (ten obraz w rzeczywistości nie jest tak wysoko - tylko na zdjęciu tak wyszło http://imageshack.us/scaled/medium/705/p2155751.jpg więcej zdjęć tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 15.02.2013 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 trochę zbyt biało-zimno-błyszcząco-nowoczesno (i gipsokartonowo) jak dla mnie, ale mieszkanko ma potencjał, żeby stać się domem (a tryptykom wszelkiej maści mówię nie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 16.02.2013 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Duśku zajrzyj do mojego wątku i poradź coś please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 16.02.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Hosekk-bardzo minimalistycznie i "surowo" ale mnie się podoba,tylko się tak zastanawiam gdzie usadowisz gości bo masz jedynie 2 os kanapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga-gaga 17.02.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 trochę zbyt biało-zimno-błyszcząco-nowoczesno (i gipsokartonowo) jak dla mnie Też tak sądze. Pomieszczenie nie jest w ogóle przytulne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.02.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 niektórzy lubią taki chłodny minimalizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 17.02.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 (edytowane) Nie rozumiem dlaczego ta 2 osobowa sofa stoi tylem do okna jak bez problemu w tym salonie zmiescilby sie naroznik dosuniety do sciany plus fotel, tym bardziej, ze meble z TV masz naprzeciwko. Chyba, ze o czyms nie wiem... Tryptykom mowie tez NIE hosek generalnie idziesz z "duchem czasu" , chodz nawet dla mnie zbyt chlodno, ale o jednym wiedz: na tym forum tryptyki i sznurki wiszace na oknach sa zdecydowanie passe Ps Nie wiem tez dlaczego, wszystkie polecenia na forum i informacje sa u mnie w j. angielskim......, a nazwy dzialów i poddzialów po polsku... Save changes ... heh... Edytowane 17 Lutego 2013 przez Aleksandryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 17.02.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 W porównaniu do megasuperhiper wypasionej kuchni , to salonik słabiutko wypadł. Szału nie ma. Kanapa taka sobie, okropny kształt i te matalowe nożki. Stoi w dziwny niewytłumaczlany sposób, na ścianie okiennej a wokół miejsca sporo. Fotel-worek raczej nadaje się do pokoju nastolatka. Makarony, sztuczny storczy i tryptyk pretendują do miana kiczu i raczej umniejszają ''temu salonu''. Dla mnie nie ma tam chłodnego minimalizmu, tylko raczej brak pomysłu na ten pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.02.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Mnie się chłodny minimalizm podoba w salonie Hosek Tryptyk nie, ale same kolory na nim już tak Można się pokusić o jakąś nieregularną zbieraninę albo jeden wielki obraz. Ustawienie kanapy dla mnie ok, tv niekoniecznie musi wskazywać stronę ustawienia wypoczynku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 19.02.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 No to i ja się pochwalę. (ten obraz w rzeczywistości nie jest tak wysoko - tylko na zdjęciu tak wyszło http://imageshack.us/scaled/medium/705/p2155751.jpg więcej zdjęć tutaj nie moja to bajka, nie mój sen, ale koncepcja Twoja klarowną jest gra mi tu nawet ten tryptyk, ława, kanapa, czerwony worek i makarony (za którymi bardzo nie przepadam), bo takie to spójne wszystko jedynie uważam, że bardzo mało miejsca do posiedzenia - sama mam dwie spore kanapy w salonie, jedna z nich na 4 osoby, a druga na 3 osoby i ciągle mi mało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 19.02.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 hosek przepiękne białe głośniki!!!! wcale nie zapytam co to i ile kosztowało, tylko będę się w ciszy zachwycać. Poza tym - ciężko mi zdzierżyć na podłodze w salonie płytki, jestem ograniczona i w salonach w naszej strefie klimatycznej moja tolerancja zaczyna się i kończy na drewnie. I nie rozumiem skąd ta mania orientowania sof wg tv... taki dowcip jest, no mniej więcej -wiesz, nie mamy telewizora-oh, to w którą stronę ustawicie sofę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 20.02.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Trochę racji w tym jest, że się ustawia kierunek sof pod telewizor. bo jak ktoś uwielbia przed snem obejrzeć dobry film przy prawdziwej herbacie, lub z drinkiem pod kocykiem, to odpowiednie ustawienie kanap to gwarancja sukcesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 21.02.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 I nie rozumiem skąd ta mania orientowania sof wg tv... też nie rozumiem - ale ja nie oglądam telewizji... Moim zdaniem sofę najfajniej byłoby orientować tak, by dało się z niej podziwiać ogród za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts