nitubaga 21.02.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 ... przy założeniu ze się ten ogród ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.02.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 (edytowane) W porównaniu do megasuperhiper wypasionej kuchni , to salonik słabiutko wypadł. Szału nie ma. Kanapa taka sobie, okropny kształt i te matalowe nożki. Stoi w dziwny niewytłumaczlany sposób, na ścianie okiennej a wokół miejsca sporo. Fotel-worek raczej nadaje się do pokoju nastolatka. Makarony, sztuczny storczy i tryptyk pretendują do miana kiczu i raczej umniejszają ''temu salonu''. Dla mnie nie ma tam chłodnego minimalizmu, tylko raczej brak pomysłu na ten pokój. kurcze żona m prawie zawsze się z twoją krytyką zgadzam ale tym razem chyba patrzymy na inne salony, a to hasło W porównaniu do megasuperhiper wypasionej kuchni , to salonik słabiutko wypadł. Szału nie ma - po co one, czytając twoje komentarze a potem przypominając sobie twój dom, dokładnie to samo mogłabym powiedzieć - szału nie ma:( Tym samym powiem luksfery są już zajebiście passe:yes: hosek salon bardzo fajny, zdjęłabym tylko te makarony, płytek też nie lubię w salonie ale skoro ty lubisz to mi nic do tego, meble bardzo ładne a głośniki zajebiste, też takie chciałam Edytowane 21 Lutego 2013 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diedra 21.02.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Poza tym - ciężko mi zdzierżyć na podłodze w salonie płytki, jestem ograniczona i w salonach w naszej strefie klimatycznej moja tolerancja zaczyna się i kończy na drewnie. Ale czy u Hoskka nie ma czasem podłogówki? Miejsce pod oknem, gdzie zazwyczaj montowane są grzejniki jest zastawione, to wskazywałoby raczej właśnie na podłogówkę... W takim układzie płytki, niezależnie od strefy klimatycznej, są przyjazne dla stóp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.02.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 A latem? Bosą stopą prosto z ogrodu... Brrr... Dla mnie płytki są zimne przede wszystkim w odbiorze, chociaż na podłogówce (zimą) całkiem przyjemnie się po nich chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.02.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 diedra ale drewno na podłogówce też się sprawdzi:yes: i fakt płytka latem jest obrzydliwie zimna:( ale moi znajomi grzeją cały rok, na dworze 30 stopni a u nich płytki ciepłe:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diedra 21.02.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 ^ reni Czy do tego włączają jeszcze klimatyzator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.02.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 ^ reni Czy do tego włączają jeszcze klimatyzator? takiego urządzenia nie posiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 21.02.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 reni najzwyczajniej zmieniła się nam optyka na chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fistaszek 22.02.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 A to fragment mojego salonu, jeszcze w trakcie urządzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zeberr 22.02.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ładny dom, pokaż więcej zdjęć. Ta struktura na ścianie (co to jest?) fajnie wygląda, ale będzie się tam zbierać mnóstwo kurzu i tego Wam współczuję. Nigdy nie byłam pedantką, ale odkąd mieszkam w domu, jeszcze nei wykończonym, ciągle widzę ten unoszący się kurz. W mieszkaniu tak nie było. Czy to kiedyś minie? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 22.02.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 fistaszek ołtarz słabo mi się podoba , ale reszta bardzoooooooooooo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 22.02.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Mnie się bardzo podoba,pokaż resztę salonu,po lewej chyba jadalnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 22.02.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Kochani, z całym szacunkiem i sympatią, dajcie już spokój z tymi "ołtarzami". Czy TV musi być tylko na tle gładkiej ścianie lub schowany, by nie bylło to negatywnie skomentowane? Chcąc czy nie chcąc jest w naszych domach obecny i dlaczego mamy go jakoś maskować albo nie poświecaj tej części salonu uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fistaszek 22.02.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ładny dom, pokaż więcej zdjęć. Ta struktura na ścianie (co to jest?) fajnie wygląda, ale będzie się tam zbierać mnóstwo kurzu i tego Wam współczuję. Nigdy nie byłam pedantką, ale odkąd mieszkam w domu, jeszcze nei wykończonym, ciągle widzę ten unoszący się kurz. W mieszkaniu tak nie było. Czy to kiedyś minie? ) Fajnie, że się komuś podoba oprócz nas samych:) na ścianie są panele gipsowe, na razie ich czyszczenie nie jest uciążliwe, mieszkamy 6 miesięcy ale przyznaję, że wprowadzaliśmy się na tzw. betony i same panele ścienne mamy dopiero 3 miesiące. Wrzucam jeszcze jedno zdjęcie. Stół z krzesłami i narożnik widoczny na zdjęciu planuję wymienić. Stół w tym samym kolorze, czyli wenge ale mam dylemat z krzesłami. Te które mam są ze starego mieszkania i nie mogę dokupić identycznych zwłaszcza, że nieco już pożółkły Zastanawiam się czy dokupić te pikowane czy na płozach. Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 22.02.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Jestem zachwycona twoim wnętrzem,możesz napisać co masz na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 22.02.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Fajnie, że się komuś podoba oprócz nas samych:) na ścianie są panele gipsowe, na razie ich czyszczenie nie jest uciążliwe, mieszkamy 6 miesięcy ale przyznaję, że wprowadzaliśmy się na tzw. betony i same panele ścienne mamy dopiero 3 miesiące. Wrzucam jeszcze jedno zdjęcie. [ATTACH=CONFIG]172341[/ATTACH] Stół z krzesłami i narożnik widoczny na zdjęciu planuję wymienić. Stół w tym samym kolorze, czyli wenge ale mam dylemat z krzesłami. Te które mam są ze starego mieszkania i nie mogę dokupić identycznych zwłaszcza, że nieco już pożółkły Zastanawiam się czy dokupić te pikowane czy na płozach. Co myślicie? [ATTACH=CONFIG]172343[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]172344[/ATTACH] a nie da się wymienić samej tapicerki, czy już nie warto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 22.02.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Kochani, z całym szacunkiem i sympatią, dajcie już spokój z tymi "ołtarzami". Czy TV musi być tylko na tle gładkiej ścianie lub schowany, by nie bylło to negatywnie skomentowane? Chcąc czy nie chcąc jest w naszych domach obecny i dlaczego mamy go jakoś maskować albo nie poświecaj tej części salonu uwagi? Popieram. Tym bardziej, że nowoczesne odbiorniki są bardzo ładne, a telewizor nie jest przecież jakimś wstydliwym przedmiotem. Muszą być duże głośniki, jeśli to kino domowe i trzeba to jakoś sensownie poustawiać. Notabene wciąż się często mówi - pokój telewizyjny, a nie salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.02.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 (edytowane) Popieram. Tym bardziej, że nowoczesne odbiorniki są bardzo ładne, a telewizor nie jest przecież jakimś wstydliwym przedmiotem. Muszą być duże głośniki, jeśli to kino domowe i trzeba to jakoś sensownie poustawiać. Notabene wciąż się często mówi - pokój telewizyjny, a nie salon. też się zgadzam, mój nowy telewizor moim zdaniem jest bardzo ładny i nowoczesny specjalnie szukałam białego, zajmuje główne miejsce i wcale nie przypomina mi ołtarzu, od zawsze w salonie miałam telewizor i mieć będę, ale jeśli ktoś nie ma to jego sprawa. O kominku usytuowanym w centralnej części pokoju też by można powiedzieć ołtarz, ba jeszcze światłość z niego przemawia:rotfl: Edytowane 22 Lutego 2013 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 22.02.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 jaksie no ale czasami tak to wygląda:) fistaszek kominek na środku salonu i kuchni super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 22.02.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 jaksie no ale czasami tak to wygląda:) fistaszek kominek na środku salonu i kuchni super!!!! Ja ołtarzy nie widzę, jeśli już to dekoracyjne wykończenie ściany w tle, podkreślenie światłem itp. Efekt może być oczywiście różny nie nie musi się każdemu podobać. Denerwuje mnie też ocenianie ludzi pod tym kątem. U mnie akurtat TV jest bardzo widoczne, a stosunkowo rzadko z niego korzystamy, natomiast w salonie nie ma ani jedej książki, a wszyscy czytamy dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts