Venus_m 23.02.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 (edytowane) Hmn...u nas jest kilka wolnych pokoi więc nie ma na razie problemu z noclegiem, a jak pojawią się dzieci to myślę że dmuchane materac wystarczą. Na ślub wszystkim przyjezdnym gościom zapewniliśmy nocleg na miejscu, ale komunia, chrzest to już inna sprawa i chyba albo we własnym zakresie albo wygoda niewygoda byle gdzieś się przespać Żono a mnie nie boli że nie piejesz nad każdym wnętrzem, bo to akurat na plus, tylko o to, że bycie zołzą różni się od bycia niekulturalnym, nietaktowym (chamskim). Wszystko można napisać i powiedzieć, tylko ważne w jaki sposób Edytowane 23 Lutego 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 23.02.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 dla mnie to też niepojęte. 2-3 lata temu będąc w Chorwacji w tydzień wyczytałam książki, które zabrałam na 3 tygodnie. Więc przed snem tak brakowało mi czytania, ze czytałam ulotki z leków. Wyjątkowo muszę się z Tobą zgodzić. Dla mnie to nie pojęte nie lubić czytać, ja to nawet w kibelku domestosa czytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.02.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 domestosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 23.02.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Wyjątkowo muszę się z Tobą zgodzić. Dla mnie to nie pojęte nie lubić czytać, ja to nawet w kibelku domestosa czytam... Jestem w stanie czytać książkę i równocześnie mieszać w garach przy obiedzie;) niestety mój mąż nieustanie narzeka,że w sypialni często przegrywa z książką, ale cóż ja na to poradzę,że oderwać się nie da ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 23.02.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 ja mam wszelaką chemię pochowaną w szafkach, więc etap czytania etykiet mam ukrócony, ale nagminnie to robiłam w poprzedni mieszkaniu. Może to jakieś zboczenie?nigdy nie mijam księgarni obojętnie, zawsze muszę wejść i zobaczyć chociaż jakie są nowości. Marzy mi sie taka kawiarenka w moim mieście, gdzie na półkach byłyby książki , które można by czytać....najlepiej gdyby to była moja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.02.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Fajne są takie kawiarnie gdzie można poczytać książkę lub przynieść swoją i zostawić a wziąć pozycję którą chce się przeczytać tylko nie akurat teraz przy kawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 23.02.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 też czytam etykiety jak nic ambitniejszego nie leży w zasięgu ręki.Do tej pory myślałam, że to moje osobiste zboczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 23.02.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 mnie najbardziej bawią te po czesku i słowacku na szamponie do włosów, żelu pod prysznic i wszystkim co znajduje się w zasięgu "z wanny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 24.02.2013 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 też się zgadzam, mój nowy telewizor moim zdaniem jest bardzo ładny i nowoczesny specjalnie szukałam białego, zajmuje główne miejsce i wcale nie przypomina mi ołtarzu, od zawsze w salonie miałam telewizor i mieć będę, ale jeśli ktoś nie ma to jego sprawa. O kominku usytuowanym w centralnej części pokoju też by można powiedzieć ołtarz, ba jeszcze światłość z niego przemawia:rotfl: RENI bardzo proszę o model twojego białego tv, chciałam taki, ale zarzuciłam pomysł, bo nie znalazłam nic większego niż 40'. Jaki jest Twój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 24.02.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Ja już sądziłam, że to u mnie jakieś natręctwo z tymi etykietami, a okazuje się, że to powszechne zjawisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 24.02.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 wszyscy zbzikowani na punkcie czytania etykiet:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.02.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 (edytowane) Ja też dużo czytam, mało to czytania na tym forum? Edit: Edytowane 24 Lutego 2013 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mistrz17 24.02.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Witam, nowy tu jestem przeglądałem to forum już jakiś czas i niektóre wasze aranżacje są super. Chciałbym u siebie coś zmienić, ale nie chcę robić jakiejś generalki bo rok temu całkowicie zmieniałem wystrój. Zastanawiałem się nad jakimiś detalami, które wprowadziły by jakąś nową energię do salonu. Jest mały 16,5 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 24.02.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Energii to tam jest aż nadto Na twoim miejscu zmieniłabym ten tryptyk na spokojną czarno-biała grafikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 24.02.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Energii to tam jest aż nadto Na twoim miejscu zmieniłabym ten tryptyk na spokojną czarno-biała grafikę. poprzestawiałabym te kanapy. są trochę za duże do tego pomieszczenia i w tej chwili stoją dosłownie jedna na drugiej, co powoduje, że na zdjęciach jest "wielka czerwona plama" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mistrz17 24.02.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Kanap nie da się przestawić bo nie ma gdzie wszędzie jakieś otwory w ścianach. Takie ustawienie jedynie jest możliwe. O zmianie tryptyku nie pomyślałem. Zakup z poprzedniej aranżacji, a że trochę kosztował został i tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frostzero 24.02.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 A jakbyś jedną z kanap ustawić tyłem do kuchni a drugą na przeciwko, to znaczy tyłem do tryptyku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.02.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Podciągam pytanie o biały TV Wiem, ze samsung takie robi, ktos ma?? ktoś zna opinie?? ja poluje na 46 cali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 24.02.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 jaksie ja bym poszła w czerń/szarości w dodatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 24.02.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Polecam Philipsa z serii 9000 - co prawda nasz (trochę większy) ma obudowę biało-srebrną (biały tył, ramka szczotkowane aluminium i biały spód podstawy, a góra alu). Wiem, że były też całe białe. Każdy inny przy nim wysiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts