Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bansz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam, nowy tu jestem przeglądałem to forum już jakiś czas i niektóre wasze aranżacje są super. Chciałbym u siebie coś zmienić, ale nie chcę robić jakiejś generalki bo rok temu całkowicie zmieniałem wystrój. Zastanawiałem się nad jakimiś detalami, które wprowadziły by jakąś nową energię do salonu. Jest mały 16,5 m [ATTACH=CONFIG]172625[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]172633[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]172628[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]172637[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]172639[/ATTACH]

załóż proszę nowy wątek, bo tutaj są gotowe salony :)

Ja bym rozsunęła sofy, aby było pomiędzy nimi przejście.

Masz piękne poduchy, pasują do czerwonego i szarego. Nie pasują do niczego fioletowe podkładki, ani afrykański tryptyk.

Może udałoby się na ten istniejący tryptyk nakleić fotogram z czerni i bieli ? Taką fototapetę ...

http://agatonstudio.pl/2055-10555-home/czarno-biala-dekoracja.jpg

http://art.widi.pl/908-7590-large/fototapeta-drzewa.jpg

Niekoniecznie drzewa, coś, co lubicie :)

http://wall-it.eu/pages/realizacje/132%20-%20czarno%20biale%20fototapety%20uliczki%20czerwony%20skuter%20Wall-it.jpg

do klubu przyjmujemy, tylko wpisowe trzeba uiścić. Masz jakieś niespotykane etykiety?

mistrz, w tym pokoju wszystkiego jest za dużo a ty jeszcze chcesz dodawać. w pierwszej kolejności pozbyłabym się tryptyku, on ani nie pasuje, a ni nie jest ładny. Na pewno się już zamortyzował. Wystaw na Allegro sprzeda się.

Problem numer dwa to zbyt dużo kanap w tak małym pokoju. Czy tej węższej nie da się postawić na ścianę na prawo od drzwi?

Fistaszek,dziękuję za odpowiedź,tak mi się wydawało że to półpoler,bardzo mi się podoba odcień tych płytek.Jeśli można prosić to poszukaj nazwy i oczywiście interesuje mnie cena.

kinka płytki to stragres QUARZITE BIANCA 33,3x66,6, kupiłam je w castoramie za 68zł/m2

efi26 panele kupiłam przez allegro, szukaj pod hasłem panele 3d.

Wiecej zdjęć wkleje jak dotrze narożnik:)

dla mnie to też niepojęte. 2-3 lata temu będąc w Chorwacji w tydzień wyczytałam książki, które zabrałam na 3 tygodnie. Więc przed snem tak brakowało mi czytania, ze czytałam ulotki z leków.

no nie lubię i już, to nie znaczy że nie czytam nic i jestem imbecylem, czytam gazety(nie mówię o Zyciu gwiazd):lol2:, internet, ale nie wyobrażam sobie gotować i stać z książką, nie mam czasu na czytanie, czas wolny nie wiem co to, bo jeśli go mam to zajmuję się dziećmi albo domem, ciesze się że moja córka lubi czytać bo już raczej nie polubię

jak jest włączony to może być biały:rotfl::rotfl:

no i dziękuję reni, w tym momencie dostrzegłam sens posiadania białego tv hihih

(mój brat jest w przede dniu zakupu jakiegoś prawie-że-ekranu-kinowego do swojego domu, no i wychodzi że musi prawie 5k dołożyć za sam biały kolor. "w środku" te same parametry, a na moje pośrodku ściany i tak będzie czarny placek o pow. 1,5 m2)

(jako posiadacz pięknego białego iphona dochodzę do wniosku, że mój poprzedni cały czarny był o niebo ładniejszy, bo był cały czarny i nie miał kontrastującego okienka, choć oczywiście pół salonu komórkowego postawiłam na głowie, żeby mi sprowadzili białasa jak przyszło do wymiany hehe)