Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bansz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no nie lubię i już, to nie znaczy że nie czytam nic i jestem imbecylem, czytam gazety(nie mówię o Zyciu gwiazd):lol2:, internet, ale nie wyobrażam sobie gotować i stać z książką, nie mam czasu na czytanie, czas wolny nie wiem co to, bo jeśli go mam to zajmuję się dziećmi albo domem, ciesze się że moja córka lubi czytać bo już raczej nie polubię

reni broń boże nikt niczego nie sugeruje, jestem wręcz przekonana, ze do imbecyla Tobie daleko. Ja czytam głównie nocami, jak w domu cisza i wszyscy śpią. Nie kradnę czasu, który należy się rodzinie. :yes:Potrafię czytać do 2-3 w nocy, jak mnie książka wciągnie.

reni broń boże nikt niczego nie sugeruje, jestem wręcz przekonana, ze do imbecyla Tobie daleko. Ja czytam głównie nocami, jak w domu cisza i wszyscy śpią. Nie kradnę czasu, który należy się rodzinie. :yes:Potrafię czytać do 2-3 w nocy, jak mnie książka wciągnie.

tak myślałam że mając dzieci, dom i pracę zapewne musisz robić to co lubisz w nocy, doba ma tylko 24 godziny, u mnie dochodzi jeszcze w weekendy szkoła i pedantyczne podejście do sprzątania domu a w nocy sobie nie wyobrażam czytać, ja potrzebuję chociaż 7 godzin snu, rano bym była półprzytomna:yes:

no nie lubię i już, to nie znaczy że nie czytam nic i jestem imbecylem, czytam gazety(nie mówię o Zyciu gwiazd):lol2:, internet, ale nie wyobrażam sobie gotować i stać z książką, nie mam czasu na czytanie, czas wolny nie wiem co to, bo jeśli go mam to zajmuję się dziećmi albo domem, ciesze się że moja córka lubi czytać bo już raczej nie polubię

ja lubię czytać, ale nie mam czasu :/ ostatnio mi się zdarzyło jak leżałam plackiem w szpitalu przez tydzień:bash:

i nie czuję się gorsza, czy drugiego sortu

też czytuję gazety, internet :p krzyżówki uwielbiam rozwiązywać... aha... i czytam sporo książek kucharskich :stirthepot:

no i do tego Waszego klubu chciałam się zapisać, od czytania etykiet

ja się nikomu wcześniej przyznać nie chciałam, a tu cała rzesza czytających skład po łacinie podczas posiedzeń

tylko w nowym domu wszystko pochowane po szafkach i szufladach :lol2:

Oj, dziewczyny...ja też kocham czytać. Szkoda, że to temat o wnętrzach :D możnaby się wymienić jakimiś fajnymi tytułami.

Ja w łazience chowam książki i gazety do szuflady jak są goście, a tak to zawsze mam coś pod ręką i stary tylko mi wszystko przekłada po kątach, bo zarzuca, że najpierw upierałam sie o mega szczegóły w łazienkach żeby było cudnie, a teraz książki i gazety mu sie walają wszędzie :lol2:

Jak to u dziada...kompletny brak zrozumienia w tej kwestii :(