Ilona Agata 25.02.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Zauważyłam taką prawidłowość, jak kupowałam wideofon (chodzi mi o model dotykowy, bez srebrnej obudowy) - biały był 2x droższy od takiego samego czarnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 25.02.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 eh szkoda, że białe tv tak czy siak mają czarny ekran... No, ale wystarczy włączyć i już się zmienia . Jeżeli komuś zależy na kompatybilności zawartości TV z resztą wystroju, zawsze może podłączyć pendrive z odpowiednimi obrazkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 25.02.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 W kwestii bialego TV U mnie bialy samsung 46 cali, marzy mi sie jeszcze takie biale radio w stylu retro, ale cena http://i1.fmix.pl/fmi1341/33d102a900165e7c5077d14f/zdjecie.jpg A ja mam pytanie z innej parafii Zadowolona jesteś z mebli Vinotti? Masz coś jeszcze oprócz komody pod TV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.02.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 no nie lubię i już, to nie znaczy że nie czytam nic i jestem imbecylem, czytam gazety(nie mówię o Zyciu gwiazd), internet, ale nie wyobrażam sobie gotować i stać z książką, nie mam czasu na czytanie, czas wolny nie wiem co to, bo jeśli go mam to zajmuję się dziećmi albo domem, ciesze się że moja córka lubi czytać bo już raczej nie polubię reni broń boże nikt niczego nie sugeruje, jestem wręcz przekonana, ze do imbecyla Tobie daleko. Ja czytam głównie nocami, jak w domu cisza i wszyscy śpią. Nie kradnę czasu, który należy się rodzinie. :yes:Potrafię czytać do 2-3 w nocy, jak mnie książka wciągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 25.02.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 My też raczej wieczorami polegujemy sobie na łożu i czytamy, odpoczywając... Całe szczęście, że są biblioteki, bo gdybyśmy mieli kupować każdą książkę, którą przeczytaliśmy, to podejrzewam, że ściany w domu moglibyśmy wymurować z książek, zamiast z pustaków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.02.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 reni broń boże nikt niczego nie sugeruje, jestem wręcz przekonana, ze do imbecyla Tobie daleko. Ja czytam głównie nocami, jak w domu cisza i wszyscy śpią. Nie kradnę czasu, który należy się rodzinie. :yes:Potrafię czytać do 2-3 w nocy, jak mnie książka wciągnie. tak myślałam że mając dzieci, dom i pracę zapewne musisz robić to co lubisz w nocy, doba ma tylko 24 godziny, u mnie dochodzi jeszcze w weekendy szkoła i pedantyczne podejście do sprzątania domu a w nocy sobie nie wyobrażam czytać, ja potrzebuję chociaż 7 godzin snu, rano bym była półprzytomna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 25.02.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 A ja mam pytanie z innej parafii Zadowolona jesteś z mebli Vinotti? Masz coś jeszcze oprócz komody pod TV? Mam jeszcze stolik kawowy, stół w jadalni, bufet i dwie witryny. Jak dla mnie ok, użytkuje je trzy lata i sa jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 25.02.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 no nie lubię i już, to nie znaczy że nie czytam nic i jestem imbecylem, czytam gazety(nie mówię o Zyciu gwiazd), internet, ale nie wyobrażam sobie gotować i stać z książką, nie mam czasu na czytanie, czas wolny nie wiem co to, bo jeśli go mam to zajmuję się dziećmi albo domem, ciesze się że moja córka lubi czytać bo już raczej nie polubię ja lubię czytać, ale nie mam czasu :/ ostatnio mi się zdarzyło jak leżałam plackiem w szpitalu przez tydzień i nie czuję się gorsza, czy drugiego sortu też czytuję gazety, internet krzyżówki uwielbiam rozwiązywać... aha... i czytam sporo książek kucharskich no i do tego Waszego klubu chciałam się zapisać, od czytania etykiet ja się nikomu wcześniej przyznać nie chciałam, a tu cała rzesza czytających skład po łacinie podczas posiedzeń tylko w nowym domu wszystko pochowane po szafkach i szufladach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 25.02.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Ja jak byłam młodsza nie dość, że czytałam etykiety to jeszcze piosenki z nich układałam i wyyyłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.02.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 nesska jesteś ''miszczem'' !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 25.02.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 aj noł :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 25.02.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 eh szkoda, że białe tv tak czy siak mają czarny ekran... i dlatego tez kupuje czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 25.02.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Ja jak byłam młodsza nie dość, że czytałam etykiety to jeszcze piosenki z nich układałam i wyyyłam..... klub się powiększa, za chwilę trzeba będzie wybrać ZARZĄD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.02.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 nawet sobie nie zdawałam sprawy, ze tyle osób ma to samo. może ta jednostka chorobowa jest zarejestrowana i ma nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 25.02.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Ja zawsze mówię, że idę do tronoteki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 26.02.2013 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Oj,pasjami lubię czytać etykiety,ale albo mi wzrok siada,albo piszą je coraz mniejszymi literami,bo ostatnio nic rozczytać nie mogę nawet na dwulitrowym domestosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorlaje 26.02.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Oj, dziewczyny...ja też kocham czytać. Szkoda, że to temat o wnętrzach możnaby się wymienić jakimiś fajnymi tytułami. Ja w łazience chowam książki i gazety do szuflady jak są goście, a tak to zawsze mam coś pod ręką i stary tylko mi wszystko przekłada po kątach, bo zarzuca, że najpierw upierałam sie o mega szczegóły w łazienkach żeby było cudnie, a teraz książki i gazety mu sie walają wszędzie Jak to u dziada...kompletny brak zrozumienia w tej kwestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 26.02.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Oj, dziewczyny...ja też kocham czytać. Szkoda, że to temat o wnętrzach możnaby się wymienić jakimiś fajnymi tytułami. ależ jest tu na forum taki wątek o książkach http://forum.muratordom.pl/showthread.php?177095-Jak%C4%85-ksi%C4%85%C5%BCk%C4%99-aktualnie-czytacie/page8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorlaje 26.02.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Dzięki gahan:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 26.02.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 klub się powiększa, za chwilę trzeba będzie wybrać ZARZĄD to ja chcę być skarbnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts