Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bansz

Recommended Posts

Ja też "chcem" do klubu ;-) Nooo,życie bez książek byłoby nudne ;-) Czytam gdzie się da i jak się da: w wannie, w toalecie, po nocach... Jak leżałam z synem w szpitalu a skończyły mi się książki, zanim miałam możliwość nabyć coś do czytania czytałam karty pacjentów,zalecenia lekarskie i ...etykiety z kroplówek :-)

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziewczyny, jestescie boskie;)

jako ze zrobilam sobie 3 łazienki, to teraz musze dbac o odpowiednie ich zaksiązkowanie;) na górze mam w tej chwili 'nietykalnych', na dole własnie skonczylam 'millenium' (zabieralam z salonu), a w dzieciecej lezy Twój Styl;) bo ja zadnych opakowan z etykietami nie mam na widoku ani w zasiegu reki;) podobnie w kazdej lazience stoi krem do rąk, moj absolutny must have po myciu rąk.

Edytowane przez basbur

Jako, że wypłynął temat czytelniczy, a w naszym życiu książki są niezbędne, odważę się pokazać swój pokój dzienny.

Mieszkanie w bloku, więc do salonu temu pokojowi daleko ;)

27012013741.jpg

Mieszkamy#5843644652478418034

dz1_13.jpg

dz1_6.JPG

DSCF0300.JPG

PS. Książki mają jedną wadę - znacznie trudniej się je przeprowadza niż taki np. telewizor.

Aniu mnie się bardzo podoba :)

:hug:

Nie przepadam co prawda za tym biurkiem w bibliotece, ale sama jestem blokowa dziewczyna i wiem ile jest rzeczy do upchania w mieszkaniu i jakie są na to możliwości :yes:

A widzisz, tego mi chyba nie mówiłaś jeszcze ;)

Ale, jak sama wiesz, realia są jakie są.

Pracować i oglądać filmy gdzieś trzeba.

ale my czytamy etykietki a nie ksiażki:P

To co, mam zabrać zabawki i zmienić piaskownicę?

Etykiety też czytam, gdy mnie przyciśnie i literatury pod ręką brak :p

I bilety też. Nawet w ramki oprawiam.

DSCF0151.JPG

dla mnie bomba!

zawsze jak oglądam takie zdjęcia nachodzi mnie myśl, że właściciele niesamowita ilość czasu musieli włożyć w to, aby te książki tak ładnie "poukładać" (że niby jest w tym jakiś system ukryty i w ogóle głębszy przemyślunek hehe)

Dzięki!

Mąż mi do tej pory wypomina, że jakieś trzy przeprowadzki temu miał idealny układ.

A ja ten układ zepsułam każąc zmieniać adres zamieszkania :rotfl:

A tak na serio, to ułożenie woluminów w jako takim porządku i systemie trwało cały dzień. I cały czas ewoluuje.

''To co, mam zabrać zabawki i zmienić piaskownicę?''

narendi to nie było do Ciebie absolutnie:). Ja też z frakcji książkowej, więc fotki Twoje bardzo mi sie podobają.

Reeeety, poprzekomarzać się nie można :lol2:

''To co, mam zabrać zabawki i zmienić piaskownicę?''

narendi to nie było do Ciebie absolutnie:). Ja też z frakcji książkowej, więc fotki Twoje bardzo mi sie podobają.

to chyba do mnie było;)

Narendil, fajnie to u Ciebie wygląda, jak na blok masz calkiem spory ten pokój, prawda?

swietny patent na sentymentalne bilety;) zdradzisz dokąd te Twoje?;)

Edytowane przez basbur

dziewczyny, jestescie boskie;)

jako ze zrobilam sobie 3 łazienki, to teraz musze dbac o odpowiednie ich zaksiązkowanie;) na górze mam w tej chwili 'nietykalnych', na dole własnie skonczylam 'millenium' (zabieralam z salonu), a w dzieciecej lezy Twój Styl;) bo ja zadnych opakowan z etykietami nie mam na widoku ani w zasiegu reki;) podobnie w kazdej lazience stoi krem do rąk, moj absolutny must have po myciu rąk.

przez ten pęd do minimalizmu czytanie w narodzie wygaśnie... TRAGEDIA !! :rotfl:

Jako, że wypłynął temat czytelniczy, a w naszym życiu książki są niezbędne, odważę się pokazać swój pokój dzienny.

Mieszkanie w bloku, więc do salonu temu pokojowi daleko ;)

27012013741.jpg

Mieszkamy#5843644652478418034

dz1_13.jpg

dz1_6.JPG

DSCF0300.JPG

PS. Książki mają jedną wadę - znacznie trudniej się je przeprowadza niż taki np. telewizor.

wow, ale mi się podoba!! zwłaszcza to krzesło przy biurku i motyw ziqzaq :yes:

Edytowane przez joliska

Narendil, fajnie to u Ciebie wygląda, jak na blok masz calkiem spory ten pokój, prawda?

swietny patent na sentymentalne bilety;) zdradzisz dokąd te Twoje?;)

Około 25 metrów. Jeszcze kilka by się przydało ;)

To są bilety do kina wygrzebane z podłokietników fotela kinowego, który stoi pod nimi.

Taki kawałek historii mojego miasta :)

narendil - BOMBA!!!!! Jesteś moją inspiracją ;-) dysponuję ścianą (no małą wnęką) 330x55 cm i miałam zamiar tam zrobić biblioteczkę i "upchąć" męża (tzn. jego stacjonarny komputer), wygląda świetnie i zgapiam "pomysła" - mogę????

Ależ proszę bardzo. Inspiruj się do woli :lol2:

narendil poddałaś mi pomysł na pamiątkowe bilety, które ja trzymam w czelusciach ''pamiątkowego pudełka''. Np: z koncertu Aerosmith z 1995 roku:yes:, już ramek szukam.

Miło mi :)

Koniecznie pokaż efekt.

wow, ale mi się podoba!! zwłaszcza to krzesło przy biurku i motyw ziqzaq :yes:

Cieszę się :)

Krzesło ciut zmieni swoje oblicze. Jego obecna szata nie pasuje do mnie.

A wszelkie zygzaki, paski i pepitki uwielbiam.

narendil poddałaś mi pomysł na pamiątkowe bilety, które ja trzymam w czelusciach ''pamiątkowego pudełka''. Np: z koncertu Aerosmith z 1995 roku:yes:, już ramek szukam.

ha ha, ja już zaczęłam szukac mojego biletu z zeszlorocznego Lennego Kravitza;)

przez ten pęd do minimalizmu czytanie w narodzie wygaśnie... TRAGEDIA !! :rotfl:

piu, no dobra, etykietek nie czytam bo pod reką nie mam nigdy, za to wszelkie ulotki od lekarstw mam obczytane od poczatku do konca. oraz tez wszelkie instrukcje obsługi - od pralek, zmywarek, piekarnikow itp.

nie dam sie wpedzic w poczucie winy, jak czytanie wygasnie;););)

Około 25 metrów. Jeszcze kilka by się przydało ;)

To są bilety do kina wygrzebane z podłokietników fotela kinowego, który stoi pod nimi.

Taki kawałek historii mojego miasta :)

tez mialam w bloku taki duzt pokoj, w kwadracie, przez co wydawał mi sie srednio ustawny, Twój wydaje mi sie fajniejszy;)

bardzo ciekawy pomysl z tymi biletami i fotelem, no i bardzo u Ciebie przyjemnie;)

Edytowane przez joliska

Narendil a kto to wszystko sprząta.

Szczerze nie wyobrażam sobie sprzątać takie ilości knig.

Ja mam mała witrynkę z książkami i sprzątanie i odkurzanie każdej encyklopedii zajmuje sporo czasu....

A taka ilość ja u Ciebie, masakra chyba cały dzień lub nawet weekend.

Poza tym kurz bardzo lubi osadzać się na książkach, nie wiedzieć czemu...