channel8 26.02.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ja też "chcem" do klubu Nooo,życie bez książek byłoby nudne Czytam gdzie się da i jak się da: w wannie, w toalecie, po nocach... Jak leżałam z synem w szpitalu a skończyły mi się książki, zanim miałam możliwość nabyć coś do czytania czytałam karty pacjentów,zalecenia lekarskie i ...etykiety z kroplówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.02.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 a jeszcze niedawno, w innym wątku, opinia o gazetach i ksiązkach w toalecie była wyjątkowo negatywna. Dziewczyna, która szukała miejsca na przechowywanie, została zjechana. Bo tam się robi a nie czyta "w oparach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 27.02.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Ja od trzech dni męczę w toalecie katalog Lego, bo ciągle zapominam zabrać ze sobą coś ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 27.02.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 (edytowane) dziewczyny, jestescie boskie;)jako ze zrobilam sobie 3 łazienki, to teraz musze dbac o odpowiednie ich zaksiązkowanie;) na górze mam w tej chwili 'nietykalnych', na dole własnie skonczylam 'millenium' (zabieralam z salonu), a w dzieciecej lezy Twój Styl;) bo ja zadnych opakowan z etykietami nie mam na widoku ani w zasiegu reki;) podobnie w kazdej lazience stoi krem do rąk, moj absolutny must have po myciu rąk. Edytowane 27 Lutego 2013 przez basbur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Jako, że wypłynął temat czytelniczy, a w naszym życiu książki są niezbędne, odważę się pokazać swój pokój dzienny. Mieszkanie w bloku, więc do salonu temu pokojowi daleko PS. Książki mają jedną wadę - znacznie trudniej się je przeprowadza niż taki np. telewizor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.02.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Aniu mnie się bardzo podoba Nie przepadam co prawda za tym biurkiem w bibliotece, ale sama jestem blokowa dziewczyna i wiem ile jest rzeczy do upchania w mieszkaniu i jakie są na to możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 27.02.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 ale my czytamy etykietki a nie ksiażki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 27.02.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 dla mnie bomba!zawsze jak oglądam takie zdjęcia nachodzi mnie myśl, że właściciele niesamowita ilość czasu musieli włożyć w to, aby te książki tak ładnie "poukładać" (że niby jest w tym jakiś system ukryty i w ogóle głębszy przemyślunek hehe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Aniu mnie się bardzo podoba Nie przepadam co prawda za tym biurkiem w bibliotece, ale sama jestem blokowa dziewczyna i wiem ile jest rzeczy do upchania w mieszkaniu i jakie są na to możliwości A widzisz, tego mi chyba nie mówiłaś jeszcze Ale, jak sama wiesz, realia są jakie są. Pracować i oglądać filmy gdzieś trzeba. ale my czytamy etykietki a nie ksiażki:P To co, mam zabrać zabawki i zmienić piaskownicę? Etykiety też czytam, gdy mnie przyciśnie i literatury pod ręką brak I bilety też. Nawet w ramki oprawiam. dla mnie bomba! zawsze jak oglądam takie zdjęcia nachodzi mnie myśl, że właściciele niesamowita ilość czasu musieli włożyć w to, aby te książki tak ładnie "poukładać" (że niby jest w tym jakiś system ukryty i w ogóle głębszy przemyślunek hehe) Dzięki! Mąż mi do tej pory wypomina, że jakieś trzy przeprowadzki temu miał idealny układ. A ja ten układ zepsułam każąc zmieniać adres zamieszkania A tak na serio, to ułożenie woluminów w jako takim porządku i systemie trwało cały dzień. I cały czas ewoluuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 27.02.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 ''To co, mam zabrać zabawki i zmienić piaskownicę?'' narendi to nie było do Ciebie absolutnie:). Ja też z frakcji książkowej, więc fotki Twoje bardzo mi sie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 ''To co, mam zabrać zabawki i zmienić piaskownicę?'' narendi to nie było do Ciebie absolutnie:). Ja też z frakcji książkowej, więc fotki Twoje bardzo mi sie podobają. Reeeety, poprzekomarzać się nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 27.02.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 (edytowane) ''To co, mam zabrać zabawki i zmienić piaskownicę?'' narendi to nie było do Ciebie absolutnie:). Ja też z frakcji książkowej, więc fotki Twoje bardzo mi sie podobają. to chyba do mnie było;) Narendil, fajnie to u Ciebie wygląda, jak na blok masz calkiem spory ten pokój, prawda? swietny patent na sentymentalne bilety;) zdradzisz dokąd te Twoje? Edytowane 27 Lutego 2013 przez basbur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 27.02.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 narendil - BOMBA!!!!! Jesteś moją inspiracją dysponuję ścianą (no małą wnęką) 330x55 cm i miałam zamiar tam zrobić biblioteczkę i "upchąć" męża (tzn. jego stacjonarny komputer), wygląda świetnie i zgapiam "pomysła" - mogę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 27.02.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 (edytowane) basbur, też NIE:D narendil poddałaś mi pomysł na pamiątkowe bilety, które ja trzymam w czelusciach ''pamiątkowego pudełka''. Np: z koncertu Aerosmith z 1995 roku:yes:, już ramek szukam. Edytowane 5 Marca 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 27.02.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 efi26 panele kupiłam przez allegro, szukaj pod hasłem panele 3d. Wiecej zdjęć wkleje jak dotrze narożnik:) Fistaszek a które masz u siebie na ścianie? Panele loft 3d czy te ze styropianu? Różnica w cenie ogromna Napisz jak się je kładzie i czy malowałeś je farbą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 27.02.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 (edytowane) dziewczyny, jestescie boskie;) jako ze zrobilam sobie 3 łazienki, to teraz musze dbac o odpowiednie ich zaksiązkowanie;) na górze mam w tej chwili 'nietykalnych', na dole własnie skonczylam 'millenium' (zabieralam z salonu), a w dzieciecej lezy Twój Styl;) bo ja zadnych opakowan z etykietami nie mam na widoku ani w zasiegu reki;) podobnie w kazdej lazience stoi krem do rąk, moj absolutny must have po myciu rąk. przez ten pęd do minimalizmu czytanie w narodzie wygaśnie... TRAGEDIA !! Jako, że wypłynął temat czytelniczy, a w naszym życiu książki są niezbędne, odważę się pokazać swój pokój dzienny. Mieszkanie w bloku, więc do salonu temu pokojowi daleko PS. Książki mają jedną wadę - znacznie trudniej się je przeprowadza niż taki np. telewizor. wow, ale mi się podoba!! zwłaszcza to krzesło przy biurku i motyw ziqzaq Edytowane 5 Marca 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Narendil, fajnie to u Ciebie wygląda, jak na blok masz calkiem spory ten pokój, prawda? swietny patent na sentymentalne bilety;) zdradzisz dokąd te Twoje? Około 25 metrów. Jeszcze kilka by się przydało To są bilety do kina wygrzebane z podłokietników fotela kinowego, który stoi pod nimi. Taki kawałek historii mojego miasta narendil - BOMBA!!!!! Jesteś moją inspiracją dysponuję ścianą (no małą wnęką) 330x55 cm i miałam zamiar tam zrobić biblioteczkę i "upchąć" męża (tzn. jego stacjonarny komputer), wygląda świetnie i zgapiam "pomysła" - mogę???? Ależ proszę bardzo. Inspiruj się do woli narendil poddałaś mi pomysł na pamiątkowe bilety, które ja trzymam w czelusciach ''pamiątkowego pudełka''. Np: z koncertu Aerosmith z 1995 roku:yes:, już ramek szukam. Miło mi Koniecznie pokaż efekt. wow, ale mi się podoba!! zwłaszcza to krzesło przy biurku i motyw ziqzaq Cieszę się Krzesło ciut zmieni swoje oblicze. Jego obecna szata nie pasuje do mnie. A wszelkie zygzaki, paski i pepitki uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 28.02.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 (edytowane) narendil poddałaś mi pomysł na pamiątkowe bilety, które ja trzymam w czelusciach ''pamiątkowego pudełka''. Np: z koncertu Aerosmith z 1995 roku:yes:, już ramek szukam. ha ha, ja już zaczęłam szukac mojego biletu z zeszlorocznego Lennego Kravitza;) przez ten pęd do minimalizmu czytanie w narodzie wygaśnie... TRAGEDIA !! piu, no dobra, etykietek nie czytam bo pod reką nie mam nigdy, za to wszelkie ulotki od lekarstw mam obczytane od poczatku do konca. oraz tez wszelkie instrukcje obsługi - od pralek, zmywarek, piekarnikow itp. nie dam sie wpedzic w poczucie winy, jak czytanie wygasnie;);) Około 25 metrów. Jeszcze kilka by się przydało To są bilety do kina wygrzebane z podłokietników fotela kinowego, który stoi pod nimi. Taki kawałek historii mojego miasta tez mialam w bloku taki duzt pokoj, w kwadracie, przez co wydawał mi sie srednio ustawny, Twój wydaje mi sie fajniejszy;) bardzo ciekawy pomysl z tymi biletami i fotelem, no i bardzo u Ciebie przyjemnie;) Edytowane 5 Marca 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 28.02.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Narendil a kto to wszystko sprząta.Szczerze nie wyobrażam sobie sprzątać takie ilości knig.Ja mam mała witrynkę z książkami i sprzątanie i odkurzanie każdej encyklopedii zajmuje sporo czasu....A taka ilość ja u Ciebie, masakra chyba cały dzień lub nawet weekend.Poza tym kurz bardzo lubi osadzać się na książkach, nie wiedzieć czemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 28.02.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Narendil ja przez 23lata mieszkałam w bloku i teraz mieszkajac w domu to mi sie zdaje ze chyba bylo z gumy i ile rzeczy mozna w nim bylo pomiesic !!! Twoje mieszkanie super urzadzone ,kolorystyka ustawienie mebli wszystko przemyślane , a biblioteczka pozazdrościc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts