Mymyk_KSK 28.02.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 narendil super biblioteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.03.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 tez mialam w bloku taki duzt pokoj, w kwadracie, przez co wydawał mi sie srednio ustawny, Twój wydaje mi sie fajniejszy;) Mój jest prawie kwadratowy. I takie właśnie wydają mi sie bardziej ustawne. Tylko, ja z kolei przez wiele lat żyłam w pokojach tramwajach. No, ale to czysto akademicka dyskusja Mamy to co mamy i z tym żyjemy bardzo ciekawy pomysl z tymi biletami i fotelem, no i bardzo u Ciebie przyjemnie;) Dziękuję Narendil a kto to wszystko sprząta. Szczerze nie wyobrażam sobie sprzątać takie ilości knig. Ja mam mała witrynkę z książkami i sprzątanie i odkurzanie każdej encyklopedii zajmuje sporo czasu.... A taka ilość ja u Ciebie, masakra chyba cały dzień lub nawet weekend. Poza tym kurz bardzo lubi osadzać się na książkach, nie wiedzieć czemu... Kto sprząta? Ja. I dobrze mi z tym. W życiu bym nie zrezygnowała z książek tlko dlatego, że się kurzą. Nie mam jakiejś manii na punkcie braku kurzu. Jest, był i będzie. Nie wycieram każdego woluminu osobno. Narendil ja przez 23lata mieszkałam w bloku i teraz mieszkajac w domu to mi sie zdaje ze chyba bylo z gumy i ile rzeczy mozna w nim bylo pomiesic !!! Też tak czasem myślę A może po prostu potrafimy planować, co? Twoje mieszkanie super urzadzone ,kolorystyka ustawienie mebli wszystko przemyślane , a biblioteczka pozazdrościc !!! Dziękuję. Fakt, urządzałam to mieszkanie ponad rok na komputerze, zrobiłam setki wizualizacji. A teraz zostało tylko zrealizować te plany. Haha, tylko narendil super biblioteczka Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INKA81 05.03.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Witam, podpowiedzcie czy taki plafon i kinkiety pasują do raczej nowoczesnego wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 05.03.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 jak na mój gust pasuje do nowoczesnej aranżacji. do takiego nowocześnie surowego wnętrza (ten czarny w szczególe tak mi się widzi) tak mi się zdaje, że do takiej koncepcji czarno - białej pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 05.03.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Czaderskie sa te oprawione stare bilety!!! dekoracja z tego jest rewelka!i w ogole super salon, juz kieds to mowilam ze u innych podobaja mi sie takie bibliteczki ale w salonie zafundowalabym sobie zamkniętą biblioteczkę. Ale wygląda super! Intryguje mnie co to jest na górze drzwi na ostatnim zdjęciu gdzie pokazujesz kawałek biblioteczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.03.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Nicol myślę, że to może być samozamykacz w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INKA81 06.03.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 jak na mój gust pasuje do nowoczesnej aranżacji. do takiego nowocześnie surowego wnętrza (ten czarny w szczególe tak mi się widzi) tak mi się zdaje, że do takiej koncepcji czarno - białej pasuje dziękuję za opinię strasznie mi się spodobał ten plafon, ale okazało się że ma szerokości tylko 24,5cm, a to wydaje mi się za mało do mojego salonu - ma 37m, planuję dwa plafony jeden nad kanapą drugi nad stołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.03.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Czaderskie sa te oprawione stare bilety!!! dekoracja z tego jest rewelka! Dzięki! Intryguje mnie co to jest na górze drzwi na ostatnim zdjęciu gdzie pokazujesz kawałek biblioteczki. nicol, to zabezpieczenie przeciwdziecięce W tej łazience mamy kuwetę, a ten uroczy słoń pilnuje, żeby Jakub drzwi nie zatrzasnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.03.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 dziękuję za opinię strasznie mi się spodobał ten plafon, ale okazało się że ma szerokości tylko 24,5cm, a to wydaje mi się za mało do mojego salonu - ma 37m, planuję dwa plafony jeden nad kanapą drugi nad stołem. nie ma co żałować Może taki: http://www.deco24.pl/Plafon_Stormy_60-1013.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INKA81 07.03.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 nie ma co żałować Może taki: http://www.deco24.pl/Plafon_Stormy_60-1013.html super, ale cena nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INKA81 07.03.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 a moze takie kryształki? Kompletnie nie wiem co wybrać i czy to będzie pasować :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.03.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Mój bilet pamiątkowy. http://images33.fotosik.pl/588/d28135dd6448e2a6med.jpg Póki co stanął w przedpokoju, jak namówię miejskiego, to moze i dziurę pod kołek wywierci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 07.03.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Ooooo widzę, że żona też Grey'a przeczytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.03.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 co w tym dziwnego, lubię czytać nowości. Jak była premiera 2 częsć, to na przepustkę z pracy wyszłam;) bo w Matrasie kolejka była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 07.03.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Oooo, i tu ta książka się pojawia nie czytałam -warto? jakie jest Wasze zdanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.03.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Wiesz są przeciwnicy i zwolennicy. Nie jest to twórczośc wysokich lotów, ale fajnie się czyta, więc czemu nie. Ja jestem otwarta na wszelakie nowości, czytam ksiażki z różnych ''biegunów''. Całość ma 3 częsci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.03.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Brakuje mi caly czas elementów dekoracyjnych i pomysłów na nie. W tej chwili półka regipsowa jest pusta, szafka pod telewizorem tez, ale nie kupuje nic, bo nie chce bez sensu kupowac : [ATTACH=CONFIG]175456[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]175457[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]175458[/ATTACH] juka jest jedna juz... nie ma to jak zrobić półkę regipsową a potem martwić się co tam postawić. Osobiście uważam,ze robię półkę, kupuję, zamawiam u sotolarza, gdy jest mi nizbęda, np: na pamiętki z podróży, ksiażki, fotografie, gdy ktoś lubi. Ale robić je tylko po to, aby była a potem zastanawiać sie co tam postawić i radzić się do tego w tej dziedzinie obcych ludzi to jest dopiero bez sensu. Sorry, ale nie lubię jak ludzie na etapie wykończeniówki przestają racjonalnie myśleć, a zaczynają powielać ''tryndy'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 10.03.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 nie ma to jak zrobić półkę regipsową a potem martwić się co tam postawić. Osobiście uważam,ze robię półkę, kupuję, zamawiam u sotolarza, gdy jest mi nizbęda, np: na pamiętki z podróży, ksiażki, fotografie, gdy ktoś lubi. Ale robić je tylko po to, aby była a potem zastanawiać sie co tam postawić i radzić się do tego w tej dziedzinie obcych ludzi to jest dopiero bez sensu. Sorry, ale nie lubię jak ludzie na etapie wykończeniówki przestają racjonalnie myśleć, a zaczynają powielać ''tryndy'' żona_m Pohamuj please !!!! autorka prosiła o radę, a nie o twoją subiektywną ocenę czyjegoś sposobu myślenia !! A temat radziłabym autorce otworzyć w nowym wątku, bo tutaj są raczej gotowe salony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.03.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 @wiolinka78moim zdaniem to wcale nie brak dodatków powoduje, że jest u ciebie mało przytulnie (takie odnoszę wrażenie). tam jest strasznie zimno i surowo przez kafle na wysoki połysk, więc w pierwszej kolejności w strefie wypoczynkowej położyłabym duży (ze 2x3 m) jasny puchaty dywan. po drugie - firany na prosto (takie upinki mi się bardzo nie podobają) i jakieś zasłony, które uprzytulnią wnętrze (nie muszą być ciężkie i jednokolorowe). dalej - selekcja pierdół na szafce pod tv. dla mnie wygląda to w chwili obecnej jak szafka do odkładania tego, co zawadza ci w rękach. dwie rzeczy i koniec (jeśli stoi tam jakaś figurka, to świeczki wystaw wtedy, gdy naprawdę masz je zamiar zapalić). w dalszej kolejności - poduchy na kanapie: więcej i nie wszystkie pod kolor sofy. niech mają różne kształty, faktury, kolory. z tym stolikiem też bym wyjechała trochę bardziej na środek pokoju, bo wydaje się mocno wciśnięty pod kanapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 10.03.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 WIEKSZOsc z was ma bardzo ciemne salony ..... ja chche fioletowy jasne sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts