Venus_m 13.03.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Amglad widoki super Bardzo podoba mi się kominek i kosze na drewno Narożnik też jest bardzo fajny, krzesła Nielsen pasują, ja bym dodała jeszcze 2 na szczyty. Razi mnie tylko lampa nad jadalnią, sam pomysł fajny, ale lampa jakaś taka....mało szlachetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 13.03.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Amglad widoki super Bardzo podoba mi się kominek i kosze na drewno Narożnik też jest bardzo fajny, krzesła Nielsen pasują, ja bym dodała jeszcze 2 na szczyty. Razi mnie tylko lampa nad jadalnią, sam pomysł fajny, ale lampa jakaś taka....mało szlachetna fakt, bo to tymczasowa lampa z ikea;) będą dwa na szczyty, ale jak sie trochę kasy nazbiera.... dziękuję Remika, dzięki:) my z tych światłolubnych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.03.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 amglad alez ty masz widoki, za każdym razem jak jestem " u Ciebie" nie mogę nacieszyć oczu. Te obrazy w oknach - cudo Taka działka bez sąsiadów w najblizszej okolicy to skarb wg mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 13.03.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 domek amglad widziałam wcześniej, przeszklenia bajka. Bardzo mi sie wszystko podoba. Tylko jak myć takie okna? ja ma z moimi problem, bo drabinę wyciągam, amglad jak to robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 13.03.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 amglad powiem szczerze że u Ciebie nie patrzę na salon bo go nie widać bo masz takie piękne przeszklenia. Ah piękne widoki jak byś się obrazami obwiesił To mi wystarczy i nie ważne co byś w salonie nie zrobiła czy podoba mi się czy nie całość dech zapiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.03.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 amglad, rzeczywiście piękne przeszklenia . Po cichu zazdroszczę . Salon i jadalnia też niczego sobie i nawet płytki na podłodze w tym wykonaniu mi się podobają . Piękny stół i kominek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.03.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 salon wow, okna wow, kanapa do wymiany ale o tym było, brakuje mi tych dodatkowych krzeseł w jadalni a lampa nad stołem mi się podoba, ogólnie zajebiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zeberr 13.03.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Jak będziesz wymieniać kanapę, daj mi starą, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkota 13.03.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 amglad - przyłączam się do ogólnego zachwytu nad salonem i oknami szkoda by było żeby jacyś sąsiedzi się tam pojawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diedra 13.03.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Mnie podoba się i lampa i kanapa (co z nią jest nie tak?) Przeszklenia bajer, a najbarrrrdziej podoba mi sie to, że i do wnętrza sporo roślinek zostało przemyconych Kurde, Amglad, mam prośbę - co kilka miesięcy wrzucaj, proszę, fotki z salonu - jestem bardzo ciekawa, jak widoki zmieniają sie wraz z porami roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorlaje 13.03.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 amglad chwaliłam już Twój dom w Twoim wątku, ale wart jest powtórzenia się Salon jest CUDOWNY. Przepiękne okna i światło, kominek, krzesła pasują super, nigdy bym nie powiedziała, że to IKEA i nie żebym miała coś do IKEI, to mój ulubony sklep obecnie (po Castoramie i Leroy Marlin - wcześniej ) Po prostu Twój salon mógłby być moim salonem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 13.03.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 http://img607.imageshack.us/img607/2929/13032013936.jpg Pięknie ja już się zachwycałam Twoim domkiem pamiętam cudna kuchnie i to ile w niej miejsca Świetnie wygląda słońce wpadające przez tyle przeszkleń nawet zima pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 13.03.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 amglad. sliiiiiiiicznie jest u Ciebie!! Okna i widoki za nimi, bajka! I tyle swiatla w srodku. Zrob zdjecia jak bedzie zielono, plizz. Stol piekny, ale lampe faktycznie bym zmienila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 13.03.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Dziękuję Wam za miłe słowa - faktem jest, że same okna są tak piękne, że nic więcej nie trzeba w tym salonie, także nie napracowałam się 'wnętrzarsko' pozdrawiam Żono, mam drabinę wysoką i na kijku teleskopowym myjkę do okien...nie daje to idealnych efektów - nie ma to jak 'kobieca' dłoń ze szmatką myjąca okno:cool: - ale na razie ok. myślę o takich składanych rusztowaniach aluminiowych, ale to w przyszłości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 13.03.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Dziękuję Wam za miłe słowa - faktem jest, że same okna są tak piękne, że nic więcej nie trzeba w tym salonie, także nie napracowałam się 'wnętrzarsko' pozdrawiam Żono, mam drabinę wysoką i na kijku teleskopowym myjkę do okien...nie daje to idealnych efektów - nie ma to jak 'kobieca' dłoń ze szmatką myjąca okno:cool: - ale na razie ok. myślę o takich składanych rusztowaniach aluminiowych, ale to w przyszłości.... przepiękny salon !! Ale też od razu chciałam zapytać, jak sobie radzisz z takimi przeszkleniami, bo ja zrezygnowałam. Nie znoszę myć okien, zimą z zewnątrz umyć się nie da wcale, a latem z kolei robi się taka sauna i światło razi po oczach, że zwykle i tak wszystko się zasłania. I kolejna sprawa - przeszklenia to trudno ustawny metraż i trzeba mieć go sporo więcej, a każdy m2 to kilka dodatkowych tysięcy zł. Jednak jak widzę takie salony jak Twój, to wzdycham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 13.03.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 przepiękny salon !! Ale też od razu chciałam zapytać, jak sobie radzisz z takimi przeszkleniami, bo ja zrezygnowałam. Nie znoszę myć okien, zimą z zewnątrz umyć się nie da wcale, a latem z kolei robi się taka sauna i światło razi po oczach, że zwykle i tak wszystko się zasłania. I kolejna sprawa - przeszklenia to trudno ustawny metraż i trzeba mieć go sporo więcej, a każdy m2 to kilka dodatkowych tysięcy zł. Jednak jak widzę takie salony jak Twój, to wzdycham Piu, dziękuję bardzo:) projektu, który spełniałby większość naszych wymagań długo szukaliśmy. no i żeby miał to coś jak ten się pojawił na rynku, nie było ani jednej realizacji, (chyba jesteśmy pierwszymi laurami, jakie sie wybudowały - teraz już jest więcej chętnych na laury) ale zachwycił nas od początku...właśnie ze względu na okna. a nasza działka sprzyja takim projektom, gdyż jest duża i na razie sąsiadów brak(oby jak najdłużej) więc widoki fajowe. po12 latach w mieszkaniu marzyły nam się wielkie okna i wchodząca zieleń do domu.. ja też nie przepadam za myciem i nie robię tego często - wbrew pozorom nie brudzą się tak strasznie te okna co do słońca - taki był nasz zamiar, by było go jak najwięcej...w sumie to my tu na północy słońca mamy naprawdę niewiele a i klimat dość ostry, więc temperatury nie są powalające (u nas upał to 25 stopni i wiatr, który jest prawie zawsze). nawet tak ustawiliśmy dom, by salon był oświetlony od rana do wieczora... fakt, salon nagrzewa się - teraz mam oszczędności na prądzie - bo pompa nie pracuje ostro, a latem - mam chłodzenie z pompy, także się nie martwię, bo jest ok - już jesteśmy po jednym lecie nie żałuję i nigdy nie będę, że mam same okna - dla mnie jest fajowo:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjap 13.03.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 ojej amglad, ale piękny salon. Pędzę resztę oglądać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 13.03.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 amglad, ale latem bez klimy ani rusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 14.03.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 amglad, ale latem bez klimy ani rusz. Żono, nie mamy klimy (nie czuję się najlepiej w klimatyzowanych wnętrzach) jest tylko to chłodzenie z pompy - nie wiem za bardzo o co w tym chodzi technicznie, w każdym razie jestem szczęśliwa, że udało mi się do tej opcji przekonać mojego małżonka, bo rzeczywiście potrafi być w salonie jak w akwarium - ciepełko..... poza tym można wszystkie te urządzenia mechaniczne wyłączyć i otworzyć okna na przestrzał - wentylacja gwarantowana, jako że wiatry u nas prawie codzień... no taki klimat tu jest i tyle....nie zmienię tego, więc się muszę dostosować, jak chcę (a bardzo chcę) tu żyć... przez te wiatry to mi roślinki niechętnie rosną w ogródku - zimą i jesienią jest po prostu paskudnie, jak chłód i wiatr piździ to wrażenie zimna jest zwielokrotnione... każde miejsce ma swoje plusy dodatnie i plusy ujemne:cool: ale jak sobie zasiądę w salonie, odpalę kominek i popatrzę na zewnątrz - nie do opisania uczucie:D ale pewnie wiesz, o co mi chodzi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.03.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 wiem doskonale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts