Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bansz

Recommended Posts

Jak można mieć "za dużo" kwiatów?

:jawdrop:

U mnie doniczki zajmują 1/3 salonu :)

Storczyki mozna zgrupować w razie potrzeby na jednym stojaku:

http://bi.gazeta.pl/im/7d/7e/be/z12484221Q.jpg

Edytowane przez Elfir

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mi też się podoba - zupełnie nie mój styl, ale wszystko bardzo eleganckie i dopasowane, ładne jak z katalogu

jedynie sufit - koszmarek, ale ja nie znoszę obniżanych cudaków,jeszcze jak tam lamki sa, to już w ogóle stanowcze NIE

same meble śliczne z tą obwódką - niedawno była w westwingu ich wyprzedaż, jakaś polska firma - piekne rzeczy mieli

ja lubie kwiaty i nie przeszkadza mi ich ilośc

kolory sliczne

tylko sprzęt nieśliczny:(

E&K - piękny salon, niesamowicie podoba mi się w nim to ,że to nie jest taki typowy kwadrat czy prostokąt tylko ma takie zróżnicowanie. Krzesła piękne, też miałam je na oku ale do mnie niestety nie pasowały a u Ciebie wpasowały się cudnie:). No i te ściany, troszkę tapety , farba - to co lubię:). Nie dawałabym żadnych mocnych akcentów kolorystycznych, macie piękny przytulny salon i taki jak uwielbiam - idealnie posprzątany:)

Jedno ale tylko jedno małe ale - nie pasuje mi tam ten sprzęt;)

kolory piękne , dodatki również. Ale wygląda trochę jak pałac krolowej śniegu, zimno i bezdusznie. Nie widać w tym salonie ''WAS'' , w zasadzie wygląda troszke hotelowo, brak w nim śladu życia, ciepła domowego. Obniżenie sufitów zeszpeciło troche całość, ale chęć podświetlenia wygrała......... chyba. Oczyma wyobrażni widzę tam sterty nagromadzonego kurzu.

dokładnie takie samo miałam skojarzenie - pałac królowej śniegu :)

Witamy, my też załączamy kilka fotek z naszego salonu:

http://imageshack.us/a/img195/5540/dsc1253e.jpg

Pozdrowionka

E&K

super salon, kwiatkow w sam raz :) ja z tych bardoz lubiacych zielen w domu.... i czasem musze sie powstrzymywac bo przeciez tak latwo przesadzic :) a u Ciebie jst w sam raz....

szkoda ze trzeba wstawiac te slupy konstrukcyjne..... tak pieknie byloby bez nich!

może lepiej byłoby gdyby część mebli przenieść do wykusza, tam gdzie stoją tylko dwa fotele i lampa chyba.

Meble dodatki, wypoczynek, wszystko bardzo ładne, gustowne, i dobrej jakości, tylko razem jakoś tak ...no właśnie....jakoś.

Ja bałabym się tam gdziekolwiek usiąść, ze zniszę stylizację , na scenia jakiegoś teatru.)

E&K , sliczny salon.

Po prosty przygotowany do zdjecia. Posprzatany i pochowane niepotrzebne rzeczy, ktore spuja efekt koncowy.

Jakby bylo widac, ze tam mieszkacie to tez by bylo zle, a bo tam cos lezy i nie pasuje kolorystycznie, a to cos tam, cos tam...

Pamietacie zdjecia kuchni zrobione z marszu? Plyny, sciereczki i rozne takie zostawione na wierzchu. I komentarze na nastepne 5 stron.

Ludziom nie dogodzisz.

A to za czysto, a to zbyt duzy balagan...:)

Mnie się kwiaty bardzo podobają i donice są piękne :) Nie widziałam jeszcze tylu kwiatów storczyka z jednego pędu. I bardzo, ale to bardzo podobają mi się schody, których na tych zdjęciach nie widać. Są urocze :)

A najważniejsze, że lada dzień albo lada moment przybędzie Nowy Mieszkaniec, więc trzymajmy wszyscy moooooocno kciuki!!! :) Fajnie, że się udało właścicielom tak wszystko przygotować, bo potem może nie być już na to wiele czasu :cool:

E&K piekny salon, urzadzony ze smakiem :) podoba mi sie konsekwencja w utrzymaniu tego stylu w calym domu

choc osobiscie wole nowoczesny styl, to ten salon bardzo mi sie podoba :)

kwiaty lubie, a storczyki wyjatkowo :) piekne donice :)

i wierze, ze "was" za chwile bedzie tam widac baaaaaaardzo duzo, jak najwazniejsza istotka sie pojawi :)

wszystkiego dobrego :)

Dziewczyny pomocy!!

od 3 lat nie mogę wykończyć salonu. Wizja padła, nie mam pomysłu, może Wy mi pomożecie?

Nie chcę wymieniać mebli bo są nowe. Myślę raczej o dodatkach.

A co z ta pustą ścianą między przejściami? chciałam tam powiesić obraz, potem był pomysł na fototapetę a teraz myślę o konsolce i nad nią obrazek.

Zdjęcia nie są najlepszej jakości, robiłam je wieczorem z komórki.

Salon jest bardzo słoneczny: południowo-zachodni.

Edytowane przez efi26

Tak na pierwszy rzut oka - przydałby się większe lampy w sensie kloszy i duża wyrazista grafika:

http://images36.fotosik.pl/427/67af69c143a4493egen.jpg

Jaki masz kolor ścian?

Bo widze taki beżowy.

Zasłony są brązowe?

Jaką kolorystykę tak naprawdę chcesz? Czerwone proste kanapy skłaniałyby ku graficznym czarno-biało-czerwonym kontrastom (chociaż czerwony można też zestawić z ciepłymi kolorami, ale to akurat będzie kolidowało z białym lakierem w kuchni). Ale tam jest też beżowa podłoga, ciemne drewno, trawertynowy kominek, zasłony w neobarokowy wzór.

Trochę niekonsekwentnie.

Przydałoby się przynajmniej ujednolicić taopicerkę krzeseł i kanap. Bo krzesła są bardziej wiśniowe (podchodzą pod fiolet)?

Edytowane przez Elfir