Elfir 25.03.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 (edytowane) Jak można mieć "za dużo" kwiatów? U mnie doniczki zajmują 1/3 salonu Storczyki mozna zgrupować w razie potrzeby na jednym stojaku: http://bi.gazeta.pl/im/7d/7e/be/z12484221Q.jpg Edytowane 25 Marca 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.03.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 E&K salon piękny, stylowy , bardzo wyważony, ale storczyków faktycznie dużo, w każdym zakątku. Dla mnie bardzo ciasno w okolicy kompletu wypoczynkowego a dalej na duzej powierzchni tylko dwa krzesła, rozmieszczenie ścian bardzo dziwne, niby duzo miejsca a kanapy i szafka za nimi na ścisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.03.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Elfir może być Ty nie zrozumiesz mnie ja Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.03.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 mi też się podoba - zupełnie nie mój styl, ale wszystko bardzo eleganckie i dopasowane, ładne jak z katalogujedynie sufit - koszmarek, ale ja nie znoszę obniżanych cudaków,jeszcze jak tam lamki sa, to już w ogóle stanowcze NIE same meble śliczne z tą obwódką - niedawno była w westwingu ich wyprzedaż, jakaś polska firma - piekne rzeczy mielija lubie kwiaty i nie przeszkadza mi ich ilośckolory slicznetylko sprzęt nieśliczny:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 25.03.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 E&K - piękny salon, niesamowicie podoba mi się w nim to ,że to nie jest taki typowy kwadrat czy prostokąt tylko ma takie zróżnicowanie. Krzesła piękne, też miałam je na oku ale do mnie niestety nie pasowały a u Ciebie wpasowały się cudnie:). No i te ściany, troszkę tapety , farba - to co lubię. Nie dawałabym żadnych mocnych akcentów kolorystycznych, macie piękny przytulny salon i taki jak uwielbiam - idealnie posprzątany:) Jedno ale tylko jedno małe ale - nie pasuje mi tam ten sprzęt;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.03.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 (edytowane) E&K - bardzo fajne te wysokie donice (białe i grafitowe). Pamiętasz gdzie je kupiłaś? http://imageshack.us/a/img837/3230/dsc1256yj.jpg http://imageshack.us/a/img442/6467/dsc1259ri.jpg Edytowane 25 Marca 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 25.03.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 kolory piękne , dodatki również. Ale wygląda trochę jak pałac krolowej śniegu, zimno i bezdusznie. Nie widać w tym salonie ''WAS'' , w zasadzie wygląda troszke hotelowo, brak w nim śladu życia, ciepła domowego. Obniżenie sufitów zeszpeciło troche całość, ale chęć podświetlenia wygrała......... chyba. Oczyma wyobrażni widzę tam sterty nagromadzonego kurzu. dokładnie takie samo miałam skojarzenie - pałac królowej śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 25.03.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 E&K PIEKNy domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 25.03.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Wpuścic tam moje 4 labradory......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 25.03.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Witamy, my też załączamy kilka fotek z naszego salonu: http://imageshack.us/a/img195/5540/dsc1253e.jpg Pozdrowionka E&K super salon, kwiatkow w sam raz ja z tych bardoz lubiacych zielen w domu.... i czasem musze sie powstrzymywac bo przeciez tak latwo przesadzic a u Ciebie jst w sam raz.... szkoda ze trzeba wstawiac te slupy konstrukcyjne..... tak pieknie byloby bez nich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.03.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 może lepiej byłoby gdyby część mebli przenieść do wykusza, tam gdzie stoją tylko dwa fotele i lampa chyba. Meble dodatki, wypoczynek, wszystko bardzo ładne, gustowne, i dobrej jakości, tylko razem jakoś tak ...no właśnie....jakoś. Ja bałabym się tam gdziekolwiek usiąść, ze zniszę stylizację , na scenia jakiegoś teatru.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 25.03.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 E&K , sliczny salon. Po prosty przygotowany do zdjecia. Posprzatany i pochowane niepotrzebne rzeczy, ktore spuja efekt koncowy. Jakby bylo widac, ze tam mieszkacie to tez by bylo zle, a bo tam cos lezy i nie pasuje kolorystycznie, a to cos tam, cos tam... Pamietacie zdjecia kuchni zrobione z marszu? Plyny, sciereczki i rozne takie zostawione na wierzchu. I komentarze na nastepne 5 stron. Ludziom nie dogodzisz. A to za czysto, a to zbyt duzy balagan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.03.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 szkoda, że tam nie ma czekoladowej podłogi poza tym faaajnie, choć nie po mojemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eva 33 25.03.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Witajcie! Nie wiem dlaczego ktoś sie czepia że dużo kwiatów, a szczególnie storczyków!!! Ja tam za wiele storczyków nie widzę... a kwiaty są przepiękne! Salon tez!!!! Dopiero ja bede miała w gaciach , kiedy za jakies 2 lata pokażę Wam zdiecia mojego salonu......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 25.03.2013 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Mnie się kwiaty bardzo podobają i donice są piękne Nie widziałam jeszcze tylu kwiatów storczyka z jednego pędu. I bardzo, ale to bardzo podobają mi się schody, których na tych zdjęciach nie widać. Są urocze A najważniejsze, że lada dzień albo lada moment przybędzie Nowy Mieszkaniec, więc trzymajmy wszyscy moooooocno kciuki!!! Fajnie, że się udało właścicielom tak wszystko przygotować, bo potem może nie być już na to wiele czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 26.03.2013 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 A mnie się ten "Pałac Królowej Śniegu niezwykle podoba" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 26.03.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 E&K piekny salon, urzadzony ze smakiem podoba mi sie konsekwencja w utrzymaniu tego stylu w calym domu choc osobiscie wole nowoczesny styl, to ten salon bardzo mi sie podoba kwiaty lubie, a storczyki wyjatkowo piekne donice i wierze, ze "was" za chwile bedzie tam widac baaaaaaardzo duzo, jak najwazniejsza istotka sie pojawi wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.03.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Jak będzie dzieko to pewnie w salonie dojdzie kojec, chodzik i zabawki w kolorach tęczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 26.03.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 (edytowane) Dziewczyny pomocy!!od 3 lat nie mogę wykończyć salonu. Wizja padła, nie mam pomysłu, może Wy mi pomożecie? Nie chcę wymieniać mebli bo są nowe. Myślę raczej o dodatkach.A co z ta pustą ścianą między przejściami? chciałam tam powiesić obraz, potem był pomysł na fototapetę a teraz myślę o konsolce i nad nią obrazek.Zdjęcia nie są najlepszej jakości, robiłam je wieczorem z komórki.Salon jest bardzo słoneczny: południowo-zachodni. Edytowane 26 Marca 2013 przez efi26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.03.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 (edytowane) Tak na pierwszy rzut oka - przydałby się większe lampy w sensie kloszy i duża wyrazista grafika: http://images36.fotosik.pl/427/67af69c143a4493egen.jpg Jaki masz kolor ścian?Bo widze taki beżowy. Zasłony są brązowe? Jaką kolorystykę tak naprawdę chcesz? Czerwone proste kanapy skłaniałyby ku graficznym czarno-biało-czerwonym kontrastom (chociaż czerwony można też zestawić z ciepłymi kolorami, ale to akurat będzie kolidowało z białym lakierem w kuchni). Ale tam jest też beżowa podłoga, ciemne drewno, trawertynowy kominek, zasłony w neobarokowy wzór. Trochę niekonsekwentnie. Przydałoby się przynajmniej ujednolicić taopicerkę krzeseł i kanap. Bo krzesła są bardziej wiśniowe (podchodzą pod fiolet)? Edytowane 26 Marca 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts