efi26 27.03.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Dzięki, myślę żeby ściany przemalować na ciepłą biel, zasłony i rolety zrobię jaśniejsze i jednak skłaniam się na dodatki biało-czarne-czerwone. (Elfirowe pomysły ) Zobaczę wtedy jak będą wyglądać obecne lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.03.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 właśnie - zaczynaj od najtańszych zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena2000 28.03.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Kilka zdjęć z mojego salonu - powoli urządzanego... Brakuje jeszcze trochę dodatków - tak, żeby było przytulniej - jakieś zasłony, obrazki, bibelotki Ale już się powoli zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.03.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Marzena oddawaj w ten natychmiast dywan, belki na suficie, lampę i poduszki !! aleeee ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 28.03.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Dywan śliczny, kanapy też fajne, tylko chyba takim ustawieniem zmiejszyliście optycznie cały salon. Ile on ma metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.03.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Czasem ilość miejsc siedzących jest ważniejsza od przestrzeni dopiero po 3 latach udało mi się przemówić do męża w tym temacie, on np nie mógł zrozumieć jak w mały pokój można wstawić podwójne łóżko:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena2000 28.03.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Dziekuję za miłe słowa Salon to tak naprawdę kacik wypoczynkowy - ponieważ stanowi on część pomieszczenia na planie prostokąta - w którym jest równiez otwarta kuchnia i jadalnia. (Jadalnia jeszcze w powijakach ) Jeszcze brakuje nam sporo rzeczy - ale wolę juz czasem poczekać, wyszukać coś - co mi sie podoba niż kupować przypadkowo - bo juz później trudniej wymienić Dywan to ostatni nabytek, lampa też w sumie niedawno kupiona. Cały salon z kuchnia i jadalnią ma 50 metrów plus połączony jest z holem - jakieś 18 metrów no i jest wysoki - ponieważ ma belki stropowe i odkryty trochę dach. Wklejam parę fotek - pokazujący jak to mniej więcej wygląda - chociaż już nie najnowszych i moze juz sie delikatnie zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 28.03.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 marzena2000, fajnie u Ciebie! Bardzo mi sie podoba. Zazdroszczę, ze masz taki wysoki salon- kuchnie. Daj więcej zdjęć kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 28.03.2013 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 pięknie podobierałaś kolory. są zdecydowane, ale współgrają ze sobą fantastycznie. belki i przestrzeń - woooooooooow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 29.03.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Marzena, pięknie! Napiszesz skąd dywan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.03.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 jaki okap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 29.03.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 marzena-super. oryginalnie i bardzo spójnie. Jakie masz kafle w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 29.03.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 (edytowane) Marzena2000 - to chyba drugi salon po jakimś chyba sprzed stu stron, który mi się naprawdę podoba. jest prosty, ale oryginalny i indywidualny. są kolory, są proporcje, jest miejsce do normalnego życia, czyli meble wygodne w użyciu, a nie na pokaz. normalne ściany bez wymysłów, które bedą dobrze wyglądały również przemalowane za 10 lat, bo nie ma tam "ekscesów modowych"ten pierwszy salon, który mnie zauroczył to salon MagdyWojtka ze strony 52 tego wątku. Edytowane 29 Marca 2013 przez Zielony ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 29.03.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 (edytowane) marzena2000 Jesteś okrutna Kobieto! Jaaaaaakie belki!! Mogłabym od razu usiąść na kanapie z drutami i wydziergać Ci poduszkę, godzinami patrząc na ten sufit Piękna przestrzeń choć wiem po sobie, ile się trzeba napracować, by był porządek, kiedy wszystkie pomieszczenia stanowią jedną całość Salon pewnie tylko wystylizowany do zdjęcia, jak w magazynach wnętrzarskich. Zawsze mam ubaw z ludzi na Onet.pl, którzy krytykują wnętrze (onet ma zakładkę mieszkaniową), bo "nie ma w nim życia", "jest sterylne". Tak, jakby nigdy w domu porządków nie robili i nie chowali dupereli, które zwykle leżą na wierzchu Elfir salon Marzeny pokazuje, że tu nie o chowanie dupereli chodzi i o porządek, ale ogólnie o stworzenie wnętrza, które jest jak DOM, z indywidualnym rysem, ale nie jak wystylizowana przestrzeń , w której dołożenie paru zwykłych przedmiotów burzy całe wrażenie Marzena, pięknie! Napiszesz skąd dywan? szukałam takiego dywanu dla jednej z forumowiczek i jest ich spory wybór - patrz na "trellis carpet" np. - wysyłka jest darmowa plus ogromne świąteczne promocje (były tez na WESTWING, ale sporo drożej) http://www.rugsusa.com/rugsusa/rugs/rugs-usa-moroccan-trellis/beige-blue/200HJHK03A-P.html Edytowane 29 Marca 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 29.03.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 (edytowane) Piu, dzięki. A ściągnięcie tego z USA nie jest problemem? Jakiegoś cła się nie płaci? W ogóle jakoś strasznie tanio wychodzi. Dywan o powierzchni 7'6 na 9 kosztuje 200 dolarów. To chyba jkiś spory rozmiar? Orientuje się ktoś w tych wymiarach? Edytowane 29 Marca 2013 przez jjana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 29.03.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 (edytowane) Marzena po zaprezentowaniu całości , widzę piękny , duzy salon z cudownymi belkami. Jednak fotka i jej zaprezentowanie ma ogromne znaczenie. cudnie u Was. I napiszę jak ZO, że to chyba jeden z nielicznych salonów w którym widać Was samych, widac człowieka a nie bezduszne wnętrze katalogowe, zrobione na wzór salonów z katalogów. jezu jakie piękne dywany na tej stronie, zamawia ktoś? Zobaczcie co mają http://www.rugsusa.com/rugsusa/furniture/rugs-usa-knitted-round-pouf/grey/200FRHMCO1C.html Edytowane 29 Marca 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 29.03.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 jezu jakie piękne dywany na tej stronie, zamawia ktoś? Zobaczcie co mają http://www.rugsusa.com/rugsusa/furniture/rugs-usa-knitted-round-pouf/grey/200FRHMCO1C.html a lustra..... dywany wziełabym ze trzy, na zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.03.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Ja jak kiedyś zaciążę to do dziecięcego zamówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 29.03.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Żona m mnie dywany zachwyciły i powaznie się zastanawiam. Dlatego pytam Piu czy ktoś kupował. Pufy fajne, ale nawet po 30 % obniżce kosztują tyle co u nas - ponad 300 zł Doczytałam, że tylko wysyłka do USA jest darmowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 29.03.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 a moze ktos ma rodzinę w stanach, aby tam kupić i podesłać do pl z poodrywanymi metkami, bo wóczas cła nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts