Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bansz

Recommended Posts

Ja tez mam ochote na te pufy...Ciekawa jestem jakie kolory rzucą....Nigdy nie widziałam ich na zywo więc tym bardziej na nich nie siedziałam.....więc mam pytanie .One sa sztywne czy się zapadają pod cięzarem ciała???

żona m planujesz zakup pufy do salonu czy do innego pokoju? O jakim kolorze myślałaś?

Edytowane przez Agi75

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aha, pojawiają się w TKMaxx co jakiś czas, zazwyczaj beżowe, czarne i granatowe. Już z wypełnieniem i kosztują 199 zł.

W Poznaniu nawet dosyć długo zawsze leżą, ale to pewnie kwestia ograniczonych kolorów (nikt nie chce czarnych i granatowych :no:).

Czasami pojawiają się też inne, kwadratowe - w tej samej cenie.

Potwierdzam. Są boskie! Mam już jedną i zastanawiam się nad drugą. Kolory ładniejsze niż w gazetce. To niby - bordo najładniejsze, aż żałuję, że mi nie pasuje. Kupiłam grafitową. Chciałam turkusową, ale była braudna (Zafoliowana). Poszukam w innych Biedronkach. Kusi mnie beż. U siebie nie bardzo mam gdzie wstawić, ale jest rewelacyjny. Tylko się zastanawiam jak to sciągnąc do prania, bo jeszcze nie odkryłam.

no i tak jak pisałam wzięłam dziś urlop i z samego rana atak na biedronę.Pełno ludzi....ale tak jak się spodziewałam w mojej wiosce zainteresowanie pufami żadne.Do domu wróciłam z beżowa choć byłam przygotowana na turkus.Pufa jest świetna i kusi mnie zeby kupić jeszcze drugą...