Agi75 05.04.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja tez mam ochote na te pufy...Ciekawa jestem jakie kolory rzucą....Nigdy nie widziałam ich na zywo więc tym bardziej na nich nie siedziałam.....więc mam pytanie .One sa sztywne czy się zapadają pod cięzarem ciała???żona m planujesz zakup pufy do salonu czy do innego pokoju? O jakim kolorze myślałaś? Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez Agi75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.04.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Agi75, one są bardzo sztywne, nie da się w nich zatopić czy ich zniekształcić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.04.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Aha, pojawiają się w TKMaxx co jakiś czas, zazwyczaj beżowe, czarne i granatowe. Już z wypełnieniem i kosztują 199 zł. W Poznaniu nawet dosyć długo zawsze leżą, ale to pewnie kwestia ograniczonych kolorów (nikt nie chce czarnych i granatowych ). Czasami pojawiają się też inne, kwadratowe - w tej samej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 05.04.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Kurcze to może w biedronce za to 99zł będą same pokrowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 05.04.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Dziewczyny, czytajcie ze zrozumieniem. W gazetce jest jasno napisane "pufa", a opis pokrowca tylko dodany - zawsze mają jakieś opisy. Gdyby był sam pokrowiec, to napisaliby "Pokrowiec na pufę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 05.04.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) No to nie zostaje mi nic innego jak nalot na biedronkę zaraz z rana ( = urlop) Kwestia jeszcze czy u nas w mieścinie rzucą te pufy..... Kolor turkusowy za mną chodzi, zeby ożywić mój szaro beżowo oliwkowy salon Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez Agi75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.04.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Moim zdaniem ten turkus też się najfajniej prezentuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorlaje 05.04.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Dziewczynki!!! Dziękuję Wam bardzo bardzo, pierwszą klientką w pon. w Biedronce będę ja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartynaP... 05.04.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Dziewczynki!!! Dziękuję Wam bardzo bardzo, pierwszą klientką w pon. w Biedronce będę ja:) Kobietki gdzie mogę wrzucić pomysł aranżacji,żeby ktoś mi doradził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.04.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Martyna - weź się rozejrzyj po forum, jaką ma strukturę, podział tematyczny. A sama wpadniesz na to, gdzie zapytać o wystrój salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.04.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 ktos pytał , pufę kupuję do pokoju syna, ale jak znam życie będzie spacerowała po całym domu.:yes:Mam nadzieję, ze w mojej wsi nie wykupią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.04.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 boskie są i za tą cenę!! jednak u nas jak się dorwą koty to nic po tym ładnym ściegu nie zostanie będę jutro w biedrze, jak będą w kolorze turkusowym to kupię i wam odsprzedam jak u was nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.04.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Potwierdzam. Są boskie! Mam już jedną i zastanawiam się nad drugą. Kolory ładniejsze niż w gazetce. To niby - bordo najładniejsze, aż żałuję, że mi nie pasuje. Kupiłam grafitową. Chciałam turkusową, ale była braudna (Zafoliowana). Poszukam w innych Biedronkach. Kusi mnie beż. U siebie nie bardzo mam gdzie wstawić, ale jest rewelacyjny. Tylko się zastanawiam jak to sciągnąc do prania, bo jeszcze nie odkryłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 08.04.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 . Tylko się zastanawiam jak to sciągnąc do prania, bo jeszcze nie odkryłam. Widziałam je dzisiaj, fajne. Napisane, nie prac, tylko chemicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.04.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Już odkryłam Wystarczy instrukcję przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 08.04.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 no i tak jak pisałam wzięłam dziś urlop i z samego rana atak na biedronę.Pełno ludzi....ale tak jak się spodziewałam w mojej wiosce zainteresowanie pufami żadne.Do domu wróciłam z beżowa choć byłam przygotowana na turkus.Pufa jest świetna i kusi mnie zeby kupić jeszcze drugą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 08.04.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 dziewczyny wklejcie foto z pierwszej ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.04.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 08.04.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 U mnie też słabe zainteresowanie pufami przynajmniej rano, a też pojechałam wcześniej żeby mi nie wykupili:lol2: Kupiłam grafitową i bardzo mi się podoba:yes: chociaż turkus też był piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 08.04.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 to w mojej wiosce też moze będą. Miejski obiecał podjechać i luknąć. a jak przy siadaniu, miękka, ugina się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts