jjana 08.04.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ugina i spłaszcza. Nawet taki dźwięk słychać, jak się te kulki ugniatają. Spłaszczona wygląda nawet fajniej, ale później wraca do swojego kształtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.04.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 u nas w dwóch biedronkach ok juz 8 nie było, podobno było parę sztuk ale się sprzedały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.04.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 W tej, w której ja byłam 6 sztuk. O 8.30 wzięłam pierwszą. Zainteresowanie zobaczyłam dopiero jak ja oglądałam, ale panie z czystej ciekawości patrzyły co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 08.04.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 no w Warszawie to normalne,z e sie rozeszły jak bułki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.04.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 w małych mieścinach ludzie nie wiedza co to, a i cena dla klienta biedronki tez nie mała (nie chciałam nikogo urazić, żeby nie było, ze w biedronce biedni kupują) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.04.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 żona a ty nie będziesz maiła problemu z kurzem na tych pufach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 08.04.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 w biedrze na Targówku były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 08.04.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 U nas pleśni i grzyby są zagrozeniem. Kurz najmniej.Ale zawsze mozna wietrzyć, trzepać, włożyć do zamrażalnika:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 08.04.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Duży macie w takim razie ten zamrażalnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.04.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Duży macie w takim razie ten zamrażalnik... zanim to przeczytałam, to samo pomyślałam:lol2::lol2::lol2::lol2: myślę że chodziło o pokrowiec:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.04.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) w małych mieścinach ludzie nie wiedza co to, a i cena dla klienta biedronki tez nie mała (nie chciałam nikogo urazić, żeby nie było, ze w biedronce biedni kupują) żona m spokorniała, to teraz Reni dokazuje Chyba zadzwonię do teściów, oni w małej mieścinie mieszkają, podejrzewam, że tam te pufy będą zalegać jeszcze tygodniami . Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 08.04.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Proszę bardzo Dzięki... faktycznie wyglądają jak piłka.... trza obadać na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 08.04.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ilona róznie to bywa. U nas w starej hutniczej dzielnicy gdzie sami emerycie i renciści nie było, bo miejski był po pracy:(. Jadę z synem do alergologa, a obok inna Biedra to zerknę tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 08.04.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Duży macie w takim razie ten zamrażalnik... Cała połowa lodówki sbs, upchnęłabym kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 08.04.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 w małych mieścinach ludzie nie wiedza co to, a i cena dla klienta biedronki tez nie mała (nie chciałam nikogo urazić, żeby nie było, ze w biedronce biedni kupują) myślę, że większość ludzi u nas nie śledzi designerskich trendów i coś co własciwie głównie jest "gadżetem wnętrzarskim " za stówe ich po prostu nie rusza ( niezaleznie od mieściny także mogą nie wiedzieciec co to ) Nawet jak regularnie takie pufki sa duzo droższe. ( choc tu podobno za ceną idzie jakość kulawa dość... ) Mnie osobiście bardzo się wszelkie dziergane dodatki podobają, ale taka pufkę traktuję własnie jak "gadżet-większą poduszkę " obecnie i stówki w tym celu nie wysupłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 08.04.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Troche jednak zaoszczędzone http://www.fafarafa.pl/pl/p/Pufa-Dziergana-zielona/4586 Swoja drogą cena z doopy, z czego ona wynika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 08.04.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ja też dzisiaj oglądałam te pufy w Biedronce,fajne a ja czekam na te koszyczki z wikliny za 49 zł 4 szt postawie sobie w łazience,na duperele i szampony,dzisiaj w biedronce było bardzo kolorowo,dużo dodatków było do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.04.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Byłam w biedrze ale nie kupiłam, pufy okrutnie śmierdziały chińskim plastikiem i to nie jest włóczka tylko plecione sznurowadło, mnie 100 zł było szkoda i fakt ludzie przechodzili obok nich obojętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.04.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Byłam w biedrze ale nie kupiłam, pufy okrutnie śmierdziały chińskim plastikiem i to nie jest włóczka tylko plecione sznurowadło, mnie 100 zł było szkoda i fakt ludzie przechodzili obok nich obojętnie ach venuska wcale nie śmierdziały, są ze sznurka bo takie miały być, a ludzie przechodzą obojętnie bo nie wiedzą po co to, mój mąż też nadal nie wie po co je mamy:lol2::lol2::lol2: kupiłam dwie turkus i szary dla dzieciaków, i są fajne:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 09.04.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 ''a ludzie przechodzą obojętnie bo nie wiedzą po co to, mój mąż też nadal nie wie po co je mamy'' Zgadza sie, osobiscie słyszałam, jak jakaś mama dziecku mówiła,ze to piłka, ale jak tym grac , zaraz sie ubrudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts