Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bansz

Recommended Posts

ivy, ten turkusowy kocyk ze zdjęć z pufą z przeceny kupiony :lol2:

Nota bene, zupełnie w wątku zignorowany :p

Chyba jakoś nie zwracałam uwagi do tej pory na rabaty tam :cool: czas zacząc bo ładna jeszcze jedna pufka by sie przydała ...i kocyków nigdy za wiele ..

chyba ze coś kupiłam i nawet nie wiem że z przeceny...bo ceny są dobre to akceptuję bez magicznego "sale" :yes:

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reni nie bierz męża do Biedry, za połowę ceny to może śmierdzieć na pół domu, dla kotów do drapnia bym miała :cool:

Przecenia , przecenią- u nas zainteresowanie zerowe-nkit nie wie do czego słuza hahh, więc tez czekam na przecene :D

w biedrze nie ma co sie rzucac na" nowy hit", bo pozniej i tak przecenione

kupilam swietny kocyk pokazywany na wątku dzieciecym przez Piu z 34zl był po 20zl

takze dziewczyny przeceniaja i robimy nalot na pufy :D

Krzeselka boskie!!!!! Dumam nad krzeslami juz chyba z pol roku,maja byc w stylu skandynawskim,moge spytac gdzie kupilas i czy mozna je dostac od reki?? I chcialam jeszcze powiedziec dziewczyna z watku,na przyklad Piu,ze jestem pid wrazeniem ich wiedzy!!! Ja interesuje sie od zawsze wnetrzami,ale moja wiedza znikoma w porownaniu do Waszej!!! Dziekuje dziewczyny za inspiracje. Pozdrawiam:)

krzesła są na zamówienie - trzeba najpierw wybrać opcję wybarwienia, czas oczekiwania ok. 4 tygodni

ale opłaca się, naprawdę bo wykonanie super :)

na stronie, którą podałam powinna być zamieszczona lista dystrybutorów a jak nie ma to wystarczy napisać maila gdzie najbliżej nas można je zamówić ;)

dzięki Drop :) widziałam u ciebie i nawet chciałam takie zamówić (bo fabryka też ma w ofercie z rozszerzanym oparciem - u mnie zwęża się ku górze) ale niestety mają tylko z tapicerowanym siedziskiem tą rozszerzaną wersję a ja chciałam twarde więc wzięłam opcję nr 2 ;)

a dzisiaj przeglądam swoje wnętrzarskie blogi i natknęłam się na moje krzesła na okładce z jednym z magazynów wnętrzarskich - są identyczne! :D

http://www.desiretoinspire.net/storage/allpostphotos/IOT0513coverAUS.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1366665767964

jakieś pół roku temu prosiłam Was o pomoc w wyborze krzesełek

już kupiłam i mam :)

wybór padł na takie - może kogoś zainspirują

DSC02187.JPG

Katawoj krzesła boskie . Ile ja się takich naszukałam . Znalazłam takie rozszerzające do góry i też już zamówiłam 4 każde w innym kolorze (szare, białe, czarne i żółte ) o te ;-)

http://imageshack.us/a/img827/848/fsetftuq5asulnn3mx.jpg

Ale Twoje są świetne . A mogę wiedzieć jaka cena ? Może być na pw ;-)