ivy17 15.04.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 ivy, ten turkusowy kocyk ze zdjęć z pufą z przeceny kupiony Nota bene, zupełnie w wątku zignorowany Chyba jakoś nie zwracałam uwagi do tej pory na rabaty tam czas zacząc bo ładna jeszcze jedna pufka by sie przydała ...i kocyków nigdy za wiele .. chyba ze coś kupiłam i nawet nie wiem że z przeceny...bo ceny są dobre to akceptuję bez magicznego "sale" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.04.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Reni nie bierz męża do Biedry, za połowę ceny to może śmierdzieć na pół domu, dla kotów do drapnia bym miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 15.04.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Reni nie bierz męża do Biedry, za połowę ceny to może śmierdzieć na pół domu, dla kotów do drapnia bym miała Przecenia , przecenią- u nas zainteresowanie zerowe-nkit nie wie do czego słuza hahh, więc tez czekam na przecene w biedrze nie ma co sie rzucac na" nowy hit", bo pozniej i tak przecenione kupilam swietny kocyk pokazywany na wątku dzieciecym przez Piu z 34zl był po 20zl takze dziewczyny przeceniaja i robimy nalot na pufy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 15.04.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 No to jak któraś tylko zauważy, dawać szybko znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 15.04.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Hehe ja kupiłam dwie ale jak by przecenili to ........ a kiedy oni takie przeceny robią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katawoj 19.04.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 jakieś pół roku temu prosiłam Was o pomoc w wyborze krzesełek już kupiłam i mam wybór padł na takie - może kogoś zainspirują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 19.04.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 jakieś pół roku temu prosiłam Was o pomoc w wyborze krzesełek już kupiłam i mam wybór padł na takie - może kogoś zainspirują bardzo lubię te krzesełka nowe czy po liftingu? gdzie kupowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katawoj 19.04.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 nówka blaszka nie wiem czy mogę podać firmę (najwyżej proszę modów o wykasowanie) http://www.fameg.pl/?ct=ind zarówno fabryka jak i krzesełka stare jak świat - to jeden z pierwszych modeli produkowany do dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 19.04.2013 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 świetny wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milosniczka prostoty 21.04.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Krzeselka boskie!!!!! Dumam nad krzeslami juz chyba z pol roku,maja byc w stylu skandynawskim,moge spytac gdzie kupilas i czy mozna je dostac od reki?? I chcialam jeszcze powiedziec dziewczyna z watku,na przyklad Piu,ze jestem pid wrazeniem ich wiedzy!!! Ja interesuje sie od zawsze wnetrzami,ale moja wiedza znikoma w porownaniu do Waszej!!! Dziekuje dziewczyny za inspiracje. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katawoj 22.04.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 krzesła są na zamówienie - trzeba najpierw wybrać opcję wybarwienia, czas oczekiwania ok. 4 tygodni ale opłaca się, naprawdę bo wykonanie super na stronie, którą podałam powinna być zamieszczona lista dystrybutorów a jak nie ma to wystarczy napisać maila gdzie najbliżej nas można je zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.04.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Katawoj, genialnie wyglądają krzesełka! Będę miała podobne w kuchni, upolowałam jakiś czas temu na allegro. Trzeba je tylko przeszlifować i ubrać w jakiś ładny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.04.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 i co pufy przecenione?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 23.04.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 i co pufy przecenione?? Reni pufy jeszcze nie przecenione, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katawoj 23.04.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 dzięki Drop widziałam u ciebie i nawet chciałam takie zamówić (bo fabryka też ma w ofercie z rozszerzanym oparciem - u mnie zwęża się ku górze) ale niestety mają tylko z tapicerowanym siedziskiem tą rozszerzaną wersję a ja chciałam twarde więc wzięłam opcję nr 2 a dzisiaj przeglądam swoje wnętrzarskie blogi i natknęłam się na moje krzesła na okładce z jednym z magazynów wnętrzarskich - są identyczne! http://www.desiretoinspire.net/storage/allpostphotos/IOT0513coverAUS.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1366665767964 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 29.04.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 jakieś pół roku temu prosiłam Was o pomoc w wyborze krzesełek już kupiłam i mam wybór padł na takie - może kogoś zainspirują Katawoj krzesła boskie . Ile ja się takich naszukałam . Znalazłam takie rozszerzające do góry i też już zamówiłam 4 każde w innym kolorze (szare, białe, czarne i żółte ) o te http://imageshack.us/a/img827/848/fsetftuq5asulnn3mx.jpg Ale Twoje są świetne . A mogę wiedzieć jaka cena ? Może być na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 30.04.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 kanka a gdzie zmaowiłaś jeśli mogę wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 30.04.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 kanka a gdzie zmaowiłaś jeśli mogę wiedzieć? Moje to firma TON . To Czeska firma zdaje się . Ale ja zamawiałam przez przedstawiciela na Polskę z Warszawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katawoj 01.05.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 kanka ja widziałam te Twoje krzesełka i nawet miałam je zamawiać - pisałam, że "moja" fabryka też je oferuje ale z tapicerowanym siedziskiem (i dlatego zrezygnowałam bo chciałam twarde) cena to nie tajemnica: 220 zł/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 01.05.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Katawoj ale każdy kolor tyle kosztuje ? Jeśli tak to tanio To może bym sobie z dwa jeszcze potem zamowiła No ja nie znałam tej fabryki, ja te firmy TON znalazłam a tam takich jak Twoje nie było I też chciałam twarde tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts